Polemik yaratma derdinde değilim. Konu zaten ekmekle oynanmaya çalışılıp ekmeğe yağ bal sürülmesiyle sonuçlanmış. Plaka yaptıracağım zaman arıcam hatta. Ancak app plaka uyguna alma konusu silindi mi ?
Printable View
Polemik yaratma derdinde değilim. Konu zaten ekmekle oynanmaya çalışılıp ekmeğe yağ bal sürülmesiyle sonuçlanmış. Plaka yaptıracağım zaman arıcam hatta. Ancak app plaka uyguna alma konusu silindi mi ?
O konu silinmiş, ben tartışmalara karışmıyorum herhangi bir yorum da yazmadım zaten ama o konu dursaydı iyiydi. En azından bilmeyenler için işe yarardı.
Bu konu üzerine o konunun açılması şık değildi, silinmesi de hiç şık değil
bunlar hep paralel yapının işleri :D:D
Gene curcunayı kaçırdık konu ne üzerineydi ne ara kapandı :D Erken uyuduk diye gece cok sey kacrdık heralde :D
bence eray mustafayla anlaştı işleri açılsın diye viral reklam yaptılar bunun başka açıklaması yok :D
Ben iki tarafı da tanımam etmem. Şöyle bir şey var ki Eray abi için bu konu iyi bile olmuş ben yazılanları okuduktan sonra bir şey lazım olsa herhalde direk Eray abiye giderim :D Bence de anlaşmalı reklam yapılmış :P :)
ölücülük desen tamam da :D dolandırma işini beceremez.
Adam halk adamı dolandırıcı adam ortalıkta olmaz vur kaç yapar. Eray'ı arayıpta ulaşamayan adam görmedim ben 7\24 esnaf adam çözülemeyek iş adamıdır çoğu kişide hakkı vardır ;) elinden gelen yardımı esirgemez kaç senedir tanırım şu işimide söyledim çözmedi diyemem :)
Kargosu yavaş hatta hiç ilerlemiyor diyebilirim işi sağlam :) adanadan sevgiler eray usta
Tek plaka siparisi verip katakulle yapip Eray abiyi dolandirasim geldi :D Adamin hasidir Eray basgan :)
Eray abi bi kilit dif bulsanda şahine taksam :D dolandır bizi :D
Sellektore nos baglamak disinda bir dolandiriciligini duymadim/gormedim :D :D hahahahahahahah
Selektöre nos bağlamak lı :D
Ooo ağır tokatçı spec :D haahhaha :D
Lan bizde erayi uyanik bilirdik bebe tam saftirik çikti asushaahsusus adam her işten zarar etmiş :D
Alıcakları toplama zamanı geldi