Heey gidi ac 3001
Printable View
Heey gidi ac 3001
bu arada tüm yazan arkadaşlarıma adam gibi adamlara teşekkür ediyorum duygusal konusma yapmayı bilmem o yüzden kısaca
akıllı olun adam olun lan :D
Başlığı ilk okudum.. Acaba dedim bir başarı hikayesi mi ? Yani senelerdir süre gelen dolandırıcılık geçmişin de merdivenleri adım adım tırmanan Eray Yümsel'in başarı öyküsü yürekleri dağladı. gibi bir şey düşündüm auhuaha
Neyse.. Her iki aracı da tanımıyorum.. Ama güzel bir deneme olmuş..Maşallah araçlara.
Ps. : Önce Eray başkanın konu açması, arkasından bu konunun açılması tamamen karalama kampanyası niteliğinde.. Bu güne kadar bu adama birisi böyle bir şey dememiş.. Adam sizinle ilgili bir şey yazmış. Hemen dolandırıcı diye yapıştırmışsınız.. Ayıp.
Benzer bi olay benim basima da gelmisti.
Sene 98, Antep'den İstanbula sarki soylemek icin geliyorum. Hic kimsem yok. Yana yana ariyorum birisi beni duysada album yapsak falan diye. Lahmacun'cuya geciyorum, wc'ye giriyorum. Baya da aci yemistim yolda. Aci'nin cikisiyla sarkilar dilimden dokulmeye basliyor ve olaylar gelisiyor. Yan tarafta taharetini yapmakta olan Eray sesime hayran kaliyor gozleri doluyor, beni direk Alisan ve Ozcan Deniz'le tanistiriyor. Ben ordan sonra Yildiz ablamla calismaya basliyorum. Ve bugunlere geliyoruz..Bugun yatlarim katlarim varsa Eray'in emegi vardir..
Eray la bi kaç ticaretim oldu hiç bi eksiği olmamıştır zaten istesede yapamaz adamı evinden alırım :)
Eray'ı tanırım pırıl pırıl bir çocuktur.
Aslan evden aldırınca teslimat sanayi olmuyo :)
va be esnaf sen neymısın :D
Eray senin bu tüplerden çektigin nedir ya :D Nos alirsin dolum yeri yok LPG alirsin servisi yok :D
sıyırma kafanın patenti bende size hayırdır ya :D
Banada plaka konusunda yardimci oldu, gayet memnun kaldim.
bir dediğimi hiç iki etmedi. her zaman işimizi gördü.
sağ ol varol esnaferay :)
Konuyu açana teşekkür etmemiz lazım. Eray abiyi daha iyi tanıma fırsatı verdi. Artık plakalarımızı vs nerden alacağımız belli :).