Taksimde billboard kiralasa bu kadar iyi reklamı yapılamazdı :D
Printable View
Taksimde billboard kiralasa bu kadar iyi reklamı yapılamazdı :D
abi başarısız cok kotu bı dolandırıcılık gecmısın var kımseyı dolandırmamısın hahaha:D
Koskoca forumda bir ben mi dolandırılmadım?
Abi beni de dolandırsana :D :D
şahsen tanımasakta yıllar öncesinden e30.tc den ekeray olarak biliriz kendisini :D
nedense aklıma bu video geldi :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=wBGm5rlGoDg
eray hafif .ottur ama dolandirici ? i ih :) benim de ufak tefk de olsa islerimi bisey beklemeden halletmisti sagolsun.
istenmeden iyi reklam yapilmis, helal.ben dogumgunu felan sandim ilk actigimda.
Aşşağıda videosunu koyduğum günü dün hatırlıyorum .. Rüzgarlı bir İstanbul günü .. Arabayı alalı henüz 1 ayını tamamlamamış .. Bir heves eğitim için Drift Akademi'ye katılmışım .. Şans bu ya Eray YÜMSEL ' de sınıf arkadaşım :D
Aslıda sınıfta Eray abiyi gördüğümde anlamalıydım , koşup uzaklaşmalıydım arkama dahi bakmadan .. Deli cesaretiyle katıldık eğitime .. Neyse gel zaman git zaman çıkıyoruz yanlamaya çalışıyoruz , spin atıyoruz vs .. Eray abi geldi , dur lan bide ben bakiyim nasıl arabaymış senin M3 dedi .. Aslında o an zihnimden bir sürü şey geçti , hayır dedim yapmamalıyım dedim , verme Arif arabayı dedim kendi kendime .. Sonra olamaz ya bu TONTON adam bu kadar cenabet olamaz dedim .. Şehir efsanesidir dedim , verdim arabayı .. 5 dakika sürmedi efsanenin gerçek olması, çaaaaaatttt ... Beklenen son gerçekleşti .. Videoda özellikle 1:38 de '' Motor kırdık yani '' diyen zatı muhterem Eray Yümsel'in ta kendisidir .. Ama sağolsun arabayı kırınca , kendi arabasıyla beni evime kadar bıraktı allah razı olsun :D :D
İşin özü , paranızı verin - ticaretinizi yapın ama arabanızı vermeyin :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=PDTfh_tQTB0
https://www.youtube.com/watch?v=PDTfh_tQTB0
geçen yaz eray dan e30 satın aldım daha doğrusu birindeydi araba aracı oldu bana araçta coil oldugunu söyledi 4100tl lik aracın sahibi ona öyle söylemiş bende aracı satın aldım araç direk çekiciyle bana geldi lifte kaldırdıkki ne göreyim aracın üzerindeki coiller cx racing 750 dolar aradım bu ne dedim oda asıl sahibi ile arasındaki yazısmaları bana attı ve coili jdm works mustafa yada mertten aldıgını belirtti gelen cevap ise 750 dolara aldık diye 1000 dolara satıcak değiliz bizde para kazanıcaz tabi olmuş. bizde doğal olarak hiç bişey yapamadık kısacası adam resmen 1500 tl lik malı 4000 tl ye çaktı ve bunun sahibi hiç sesini cıkarmadı olan erayla bana oldu
Herkese merhaba beni tanıyanlarınız vardır belki hikayemi bilenler de vardır. ray başkan şimdi beni bekliyodur dedim, geldim ben de.Öncelikle jdm works ve sahipleriyle, merhabalar ve ortak tanıdıklar vasıtasıyla olan muhabbetler dışında hiçbir ilişkim yoktur.Driftle yada drift klubüyle de eray başkan ve ustası sayesinde alakam olamamıştır.Drift klubü konusunda haklı haksız diyemem, yazıcaklarım tamamen benimle alakalıdır.En başta şunu söyliyim eray başkanın en sabit geliri app plakasıdır ondan sizlere yanlış yapmaması çok normaldir.Benim hikayem çok uzun 2012den başlayıp günümüze kadar uzanıyor.Benim hikayemin kendine ait konusu olması lazım.Yok ama belki ilerde olur.Birazdan kendi hikayemi tek kelime yalan olmadan ve sizi sıkmadan anlatmaya çalışıcağım.Belki benim sayemde diğer mağdur arkadaşlar da içini döker.Buarda bi tek benimle kötü geçmişi var diye de düşündüm sizin yazdıklarınızı görünce ama şeytan tüyü vardır kendisinde ve herkes sever.Ben de oğlu doğduğunda(yada muayene falan olabilir yalan olmasın öle hatırlıyorum) hastaneden alıp eve bırakıcak, evinde kalıcak kadar samimiydim ve severdim.Şimdilik bu kadar devamı gelecek.
Arif video gizli aç onu aç :)
ya berkin senınle olan ticari problemimizde senınde hataların var insanları sakın eksik bilgiyle göz boyama yaz herşeyi problem yok çünkü sana olan nekadar borcum varsa tek tek son kurusuna kadar verdim vermedin diyemezsin miğde bulandırma o yüzden benım olmayan borcu bile ödedim len sana :) daha ne yapayım
Skandal.....
Hep benim bilgilerim eksik zaten.Evet ben göz boyuyorum.Şimdilik sadece son olayı söyliyim 2 sene ödenediğin 3000tl lik borcu her tarafı ayrı tornalanmış bbs jantla ödediğini düşünyosun kendi mahkemende kendi hukukunda jantları 3000tl ediyor.bu mudur borç anlayışı.elektrik tesisatını alsam verecektin bu mu son kuruşuna kadar ödenmiş borç?
Kişi nasılsa karşındakinide öyle bilirmiş Eray reisle ticaretimiz oldu hiçte yamuğunı görmedik herseferinde ürünün arkasındaydı bu konu komik olmuş kimse kimseyi böyle karalayamaz eray reis parti kur oy verelim din kur tapalım.
jantı alırken baktırıp alcam dedin tmm dedim hakkını helal ediyomusun dedim ediyorum dedin yanımda arkadasımda vardı allah tan şahit var :) sinirini yen haksız cıkarsın gene bak oda bişey değil sana borcum olsa bunlar bittikten sonra su an m3 te kullandıgım coilover ımı senden parasını ödeyip satın aldım kardeşim sen sana borcu olan birine para karsılıgında bişey sattın onun yerıne o parayı bana ver borcun var demen gerekmezmiydide şimdi burda miğde bulandırıyosun anlamıyorum senı sinirlisin biraz belli ama yanlış ata oynuyosun gene gerek yok uzatma seviyorum seni berkincim
Eray abinin şahsını hiç görmedim ama bir işim düştü sağolsun tanımadıgı halde.. burdan mesaj atmamla telefon numarasını vermesi bir oldu ve konuyla ilgilendi çözdü büyük bi yükten kurtulduk.. sağol eray reis
Aynı semtten olusumuzdan eray baskanı yıllardır tanırım ve sayısız plaka yaptırdım kendıme cevreme hıc bır sıkıntı aksılık olmadı ne dedıyse odur , bır kac da jant ticaretimiz oldu ondada hıc problem yasamadık eray reyiz candir :))
Mustafa ve erayi da tanirım ikisi de iyi insanlar. Aralarında ki ticarette sorunlar olmuş olabilir. Ama eray kesinlikle dolandırıcı değil. NOT : DİĞER KONUYU OKUMADIM DAHA. ..
Bu aralar piyasada bi sıkıntı var milletin **** basi cok oynamaya basladi hayirlisi olsun.