bluestacks diye program var bilgisayarı telefon gibi kullandırıyor whatsapp vine bilmem ne herşeyi kullanabiliyorsunuz.Benim gibi akılsız telefonu olanlar yükleyebilir![]()
bluestacks diye program var bilgisayarı telefon gibi kullandırıyor whatsapp vine bilmem ne herşeyi kullanabiliyorsunuz.Benim gibi akılsız telefonu olanlar yükleyebilir![]()
Telefonlarinizi kız arkadaslarinizin eline veripte sağa sola gitmeyin derimQr kodunu screen shoot yaparlarsa yanarsınız
![]()
bağlantı yerleri gözüküyor cepten noktasına kadar baglantıyı kes diyene kadar idare eder tabi![]()
1881 - 193∞
Unuttugunuz bir sey var qr kod yenileniyor galiba.mesela uzun sure okutmassan kayboluyor refresh yapiyorsun buyuk ihtimal ayni olmuyor denemek lazim
Istenildigi taktirde sadece pcye gelirse yazismalar iste o zaman ev bark yuva kurtarir![]()
Ben de işverenler için yazayım bari..
http://192.168.1.1
Username, Password > Giriş
Gelişmiş Ayarlar > Güvenlik Duvarı > URL Filtresi > URL Filtresi Ekle > web.whatsapp.com > Enter / Uygula
![]()
çok iyi olmus ya![]()
Msn'i özlemiştim zaten![]()
bu arada qr kod yenileniyor sürekli baska bi yerden girilemez sanki
son görüldü nasıl oluyor full çevrimiçi mi gözüküyoruz arka planda o açık biz farklı bir uygulamayla ugrasırken ?
Whatsapp'ı güncelledim ama whatsapp web menu kısmında çıkmıyor, telefon note2.![]()
Çok güzel bir uygulama olmuş, Whatsapp'ı güncelledikten sonra 1 dakika da kullanıma hazır.![]()
Şarj zayıf olunca sol tarafta uyarı bile veriyor.![]()
Hondas never get old, they just get faster...
kullanmaktayim note 2 ile bence güzel. pc başındayken bi telefona bi pc e bakmana gerek kalmıyo
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Çok iyi olmuş Web uygulaması.Benim Google Chrome güncel değildi o yüzden web.whatsapp sitesine girdiğimde güncelleme uyarısı verdi.Güncelledim sonra pc'yi yeniden başlattım direk bağlandım siteye.Web uygulamasıyla hızlı ve rahat yazmak başkaymış.Telefondan yazmaya çalışmak ne zormuş şimdi anladım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)