User Tag List

Sayfa 42/49 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
916 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: Sarı Jetta videosu adam yakalattı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saçma salak dans ettikleri vidyoyu daha yeni gördüm. Görmez olaydım. Bunlara 48 ay askerlik yaptıracaksın bırak konuşmayı sıçarken bile düşünürler 10 kere acaba nereye yapsam diye.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    giyimleri hareketleri çok yapmacık hayattan soğutan cinsten

CafCaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çorapsız team hepside tek fabrikadan çıkmış gibi

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 1 bucuk sene önce burda bi arkadaşımdan 350z almışlardı. Allah var muhabbet etmiştik öyle oturup biraz. Kötü adam değil aslında savunmak içinde söylemiyorum yanlıs anlaşılmasın. Allah var ego tavan.

Yolda giderken arabanın önüne atlayan genç cocukmu ararsın ağlayanımı ararsın ünal abi ünal abi diye.Çok şaşırmıştım.Ve garip gelmişti.

Youtube videolarınada bişey diyemiyorum kendi çapında eğleniyorlar ne diyelim.

Bide şöyle bir olay yaşamıştık otururken cocugun birisi tatlı getirdi burda olduğunu öğrenmiş. ( oturduğumuz yerde şehrin dışında en yakın market yaklaşık 20 km uzaklıkta ) Çocuğa dediki tatlı tamamda hani dondurması? Cocuk emrin olur abi dedi gitti. Dedimki annesi git ekmek al dese 10 adımlık markete gitmez adam dondurma istedi diye g.tü ayaklarına vura vura gitti. velhasıl kelam İnsanlar cok enteresan
    AP Type-R

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konusunu görünce merak edip instagramda gördüm bende. Son olayımızdan derken neyi kastediyor hiç takip etmediğim için bilmiyorum da merak ettim. Ama sevindim bu duruma hakettiğini yaşamalı
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SELAMUN ALEYKÜM
    YAKLAŞIK 15 SENEDİR İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ MODİFİYE CAMİASININ İÇİNDEYİM VE ÖNDE GELENLERDENİM BU ZAMAN ZARFI İÇİNDE ÇOK ÇALIŞTIM ÇOK EMEK VERDİM BU İŞ ÜLKEMİZDE ÇOK İYİ YERLERE GELSİN DİE YÜZLERCE FUARA KATILDIM SİZLERLE BİRLİKTE OLDUM SİZLERE HER ZAMAN ABİ KARDEŞ VE AİLE GÖZÜYLE BAKTIM BİR KEZ OLSUN KÖTÜ BİR ÖRNEK OLMADIM İŞİM GEREĞİ VE SOSYAL MEDYA KULLANICISI OLARAK BAZEN UFAK TEFEK ÇILGINLIKLAR YAPTIM AMA ASLA VATANIMIN MİLLETİMİN İNSANINA MALINA ZARAR VERECEK BİRŞEYDE BULUNMADIM HERZAMAN SİZLERE ÜLKEMİ VE MİLLETİMİN KURBANI OLACAK KADAR SEVDALISI OLDUĞUMU BELİRTTİM BU MODİFİYE SAYENSİNDE BİNLERCE İYİ YÜREKLİ ABİLERİM KARDEŞLERİM AİLEM OLDU...
    VE SON OLAYIMIZDAN BİR SENE BİR HAPİS CEZASI ALDIM İNANIN BUNA HİÇ ÜZÜLMÜYORUM BEN SİZLERDEN AYRI KALACAĞIMA ÜZÜLÜYORUM ELHAMDÜLLAH YÜZ KIZARTICI BİR OLAYIM OLMADI VE VATANIMA MİLLETİME SİZLERE İHANET EDECEK BİRŞEY YAPMADIM MODİFİYEYİ SEVDİM ARABALARI SEVDİM VE SONUCU BÖYLE OLDU 1 SENE GELİR GEÇER MEVLAM BİRLİGİMİZİ BERABERLİGİMİZİ BOZMASIN AZ BİR ZAMAN SONRA TESLİM OLACAĞIM BİLMEDEN BİRİNİZİN KALBİNİ GÖNLÜNÜ KIRDIYSAM HAKKINIZI HELAL EDİN KALIN SAĞLICAKLA

Ulan bu forumda ne otomobiller gördük millet yıllarını verdi sıfırdan topladı , ne setuplar yapıldı avrupada bile örnek gösterilen , kaç yüzbinler ikiyüzbinler harcayanlar oldu yine de böyle bir yazı yazmadılar , herif iki coilover bir jant takıyor kaplama yapıyor neymiş türkiyede modifiye camiasının önde geleniymiş
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SELAMUN ALEYKÜM
    YAKLAŞIK 15 SENEDİR İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ MODİFİYE CAMİASININ İÇİNDEYİM VE ÖNDE GELENLERDENİM BU ZAMAN ZARFI İÇİNDE ÇOK ÇALIŞTIM ÇOK EMEK VERDİM BU İŞ ÜLKEMİZDE ÇOK İYİ YERLERE GELSİN DİE YÜZLERCE FUARA KATILDIM SİZLERLE BİRLİKTE OLDUM SİZLERE HER ZAMAN ABİ KARDEŞ VE AİLE GÖZÜYLE BAKTIM BİR KEZ OLSUN KÖTÜ BİR ÖRNEK OLMADIM İŞİM GEREĞİ VE SOSYAL MEDYA KULLANICISI OLARAK BAZEN UFAK TEFEK ÇILGINLIKLAR YAPTIM AMA ASLA VATANIMIN MİLLETİMİN İNSANINA MALINA ZARAR VERECEK BİRŞEYDE BULUNMADIM HERZAMAN SİZLERE ÜLKEMİ VE MİLLETİMİN KURBANI OLACAK KADAR SEVDALISI OLDUĞUMU BELİRTTİM BU MODİFİYE SAYENSİNDE BİNLERCE İYİ YÜREKLİ ABİLERİM KARDEŞLERİM AİLEM OLDU...
    VE SON OLAYIMIZDAN BİR SENE BİR HAPİS CEZASI ALDIM İNANIN BUNA HİÇ ÜZÜLMÜYORUM BEN SİZLERDEN AYRI KALACAĞIMA ÜZÜLÜYORUM ELHAMDÜLLAH YÜZ KIZARTICI BİR OLAYIM OLMADI VE VATANIMA MİLLETİME SİZLERE İHANET EDECEK BİRŞEY YAPMADIM MODİFİYEYİ SEVDİM ARABALARI SEVDİM VE SONUCU BÖYLE OLDU 1 SENE GELİR GEÇER MEVLAM BİRLİGİMİZİ BERABERLİGİMİZİ BOZMASIN AZ BİR ZAMAN SONRA TESLİM OLACAĞIM BİLMEDEN BİRİNİZİN KALBİNİ GÖNLÜNÜ KIRDIYSAM HAKKINIZI HELAL EDİN KALIN SAĞLICAKLA

Ulan bu forumda ne otomobiller gördük millet yıllarını verdi sıfırdan topladı , ne setuplar yapıldı avrupada bile örnek gösterilen , kaç yüzbinler ikiyüzbinler harcayanlar oldu yine de böyle bir yazı yazmadılar , herif iki coilover bir jant takıyor kaplama yapıyor neymiş türkiyede modifiye camiasının önde geleniymiş
    Hahahahahahaha )))) abi vallahi bende onu okuyunca bi tarafımla güldüm ya. Neyse ki bir sene boyunca bazı araçlar temiz kalıcak

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sayın Erdoğan'da cezaevine girip çıktıktan sonra başbakan olmuştu hatırlatmak istedim. Ben böyle bir suç ile hapis olsam babam içerde beni şişletir. Şimdi bu ü.t çıksın triplere girer bedel ödedik hakkını verdik falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tipler yüzünden 5 yıl önce facebook'u
    1 hafta öncede instagram hesabımı kapattım...

neyseki twitterde yoklar..
    Hashtaglere baksanız mürilerininin kafaları pırıl pırıl abi

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yil altinin yatari yok bu dalyaragi nasil iceri aliyorlar ?
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Askere gitmesin bu

Hahahahhaha
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 yil altinin yatari yok bu dalyaragi nasil iceri aliyorlar ?
    şunun gibi birşey çıkmasın işin altından

Cerkes Cengiz’in cezaevi konvoyu kurgu cıktı! - istanbulgercegi.com
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunun gibi birşey çıkmasın işin altından

Cerkes Cengiz’in cezaevi konvoyu kurgu cıktı! - istanbulgercegi.com
    yüksek ihtimal.
    Tango-1 never dies.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SELAMUN ALEYKÜM

Farzetki garajmi ne bir hesap acmis instagramda bildigin yuzbin vs takipcili fln. Oradan uyelerin arac ilanlarini paylasiyor 100tl mi ne. Eleman muhtemelen voleyi vurdu ergen tayfa diye diye.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit

Bu barzolari takip etmiyorum tabiki hergun instagramda denk geliyor arada neymis diye bakiyorum

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam çizgisini hiç bozmadı, eskiden kötüyse şimdi iyi veya eskiden iyiydi şimdi kötü olmadı.
    Yarı yarıya seven ve sevmeyen bi kitlesi var. Bence ondan daha tehlikeli dansöz gibi adamlar var.
    3-5 yıl önce boklayanlar taşak geçenler şimdi adamın kankası oldu, prof arac video cekenlerden bile dalga geçme amaçlı farzetkiii deyip deli gibi gülerken, şimdi adamın kendisi için özel video cekip kanka der oldular
    Bence bu tarz insanlara daha fazla dikkat etmek lazım.

YAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ototeypcilikten fenomenliğe..
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam çizgisini hiç bozmadı, eskiden kötüyse şimdi iyi veya eskiden iyiydi şimdi kötü olmadı.
    Yarı yarıya seven ve sevmeyen bi kitlesi var. Bence ondan daha tehlikeli dansöz gibi adamlar var.
    3-5 yıl önce boklayanlar taşak geçenler şimdi adamın kankası oldu, prof arac video cekenlerden bile dalga geçme amaçlı farzetkiii deyip deli gibi gülerken, şimdi adamın kendisi için özel video cekip kanka der oldular
    Bence bu tarz insanlara daha fazla dikkat etmek lazım.

engin füze attın kardeşim ameliyatlı yerlerine gelecek

gerçektende, forumun eskileri hatırlar. onun arabasının basıklığı ne ya biz basarsak asfalt kazını diyen adamlar mı dersin Merter Mc'e gelsinde dövelim yazanlar mı, bu adamı varoş görüp kendini elit sayanlar mı

şimdi sağı solu onlarla dolu

cezaevi olayı sonrası konuyu tatlıya bağlar. güzel iş yapıyor beğensekte beğenmesekte bi gerçek var adam kendisine kitle yarattı.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    engin füze attın kardeşim ameliyatlı yerlerine gelecek

gerçektende, forumun eskileri hatırlar. onun arabasının basıklığı ne ya biz basarsak asfalt kazını diyen adamlar mı dersin Merter Mc'e gelsinde dövelim yazanlar mı, bu adamı varoş görüp kendini elit sayanlar mı

şimdi sağı solu onlarla dolu

cezaevi olayı sonrası konuyu tatlıya bağlar. güzel iş yapıyor beğensekte beğenmesekte bi gerçek var adam kendisine kitle yarattı.
    Vallahi abi doğru söyledin. Asıl problemde bu adamın kitlesinde, çok şaşırtıcı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler