User Tag List

Sayfa 21/49 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
916 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Sarı Jetta videosu adam yakalattı

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş adamın konuşmaları bile 1 numara üçkağıtçi ağzı yav

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kız buymuş
    Ulan koptum

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibret alinmasi gereken bir belgesel
    Allah bu hırt'ı ibret alınsın diye yaratmı. Aileler görsün ki, çocukları bu hırt'a benzemesin.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belgeseli şahin k da izlesinde az ibret alsın konulu film nası cekilir ögrensin

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    "Gündelik hayatta yanlarından geçerken fark edemediğimiz araba tutukunları, temiz tuttukları otomobilleriyle şehrin arasına karıştığında birçok insan endişe ve merakla takip eder onları."
    Bence burunda değil, kafada et var. Araba ile başlamış (at arabası da araba) otomobille bitmiş. Fark edilemeyenleri endişe ve merakla bekleyenler var. İnsan içine karışmayı anlarımda şehrin arasına karışmak ne demek?
    Seyfullah kim? 14 yıldır Subaru kullanıyorum bu elemanı tanımıyorum Adamın Subaru merakı var, ama Jetta içinden, önünden ayrılmıyor

Birde fark ettiniz mi, iki lafından biri Allah, Rabbim. Sorarsan bunlarda hiç yanlış olmaz. Doğru neyse onu yapmışmış, yanlış yapmamışmış. Koltuk geriye yatmış, emniyet kemeri takılı değil, soba borusu gibi egzoz takmış, mahalle ayağa kalkıyor, yetmiyor sokak ortasıdna el freni ile dönüyor, e-5'te alkollü gibi kullanıyor, başkalarının canını hiçe sayıyor, ailesinden ne gördüyse onu yapmışmış. Bunlar hep doğru davranışlar zaten !!!
    Yukarıda da Allah var demiyorlar mı?

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz halk olarak bunu seviyoruz...
    çünkü adamın yapısı neredeyse Türk halkının Yüzde 60'ıyla aynı iş yapmaktan ziyade hava atmayı seviyor. bi halt yapmış gibi rakibim yok diyor. işte bende bu özgüvene hayranım

erdemköksal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öle dediler böyle dediler keşke biride çıkıp suratına başka birşey deseydi keşke birde subarucu resmen arabanın heryerinden konuştu son olarak arabanın altındada bi röportaj beklerdim ama olmadı Allah akıl fikir versin ....
    Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
    #206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Gündelik hayatta yanlarından geçerken fark edemediğimiz araba tutukunları, temiz tuttukları otomobilleriyle şehrin arasına karıştığında birçok insan endişe ve merakla takip eder onları."
    Bence burunda değil, kafada et var. Araba ile başlamış (at arabası da araba) otomobille bitmiş. Fark edilemeyenleri endişe ve merakla bekleyenler var. İnsan içine karışmayı anlarımda şehrin arasına karışmak ne demek?
    Seyfullah kim? 14 yıldır Subaru kullanıyorum bu elemanı tanımıyorum Adamın Subaru merakı var, ama Jetta içinden, önünden ayrılmıyor

Birde fark ettiniz mi, iki lafından biri Allah, Rabbim. Sorarsan bunlarda hiç yanlış olmaz. Doğru neyse onu yapmışmış, yanlış yapmamışmış. Koltuk geriye yatmış, emniyet kemeri takılı değil, soba borusu gibi egzoz takmış, mahalle ayağa kalkıyor, yetmiyor sokak ortasıdna el freni ile dönüyor, e-5'te alkollü gibi kullanıyor, başkalarının canını hiçe sayıyor, ailesinden ne gördüyse onu yapmışmış. Bunlar hep doğru davranışlar zaten !!!
    Yukarıda da Allah var demiyorlar mı?
    En tehlikeli insan türü... nerede Allah'ın, kitabın adını ağzına alıp dolaşan varsa her tarafa pisliklerini saçıyorlar... Bizim cahil halkımız ise her Allah diyene inanıyor.. Hala öğrenemediler Dini, Allah'ı gerçekten bilen, inanan adamın bu tarz kelime oyunlarıyla işi yok... Onun Allah'ıda Peygamberide içindedir.. kimseye göstermek çin yapmaz kimse için namaz kılamaz kendisi dışında kimseye yansıtmaz bunu

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız arabaya duydukları sevgiyi göstermek için ''vurma'' yoluyla yaptıkları eylem çok sert değil mi tak tuk

pek de sevmiyorlar sanki
    Yaw ne sevgisi ticaret kapısı işte onun için , seven adam saçpa sapan el freni çekermi sağda solda, sokaklarda boşta kesici yapmalar falan bile bile de bu arabaları alıyorlar işte Allah akıl fikir versin.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden bazı erler askerde cd yaptırirdı ya bitane bayan anons yaprdı belli araliklarla onun gibi bişi olmuş

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baş müdürü ne oluyor merak ettim
    DRİLL
    Dr.Ecu

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ashkdlfbaskjfasdjfa koptum lan ahhashdahsdk

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahaaha o ne lan öyle
    imzasız..

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    foto iyiymiş

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tiplere bak. Hey Allahım. Daha dün impreza 2.0 r nin jantlarını çingene pembesi boyatıp dalga konusu bugün impreza ustası. Barzo partisi. İşe aldığımız araç teslimatcı bebelerde bunun fanıydı bir i20yi parçaladılar babaları hala ödüyor.. Artık işe adam alırken bunları tanıyormusun diye soruyorum.

umuttuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim çevremde de çok var bu vatandaşın hastaları , bırakın ergeni evli barklı 30-35 yaşında adamlar.Bursa mudanyadaki tuningfest bilmem neye gitmiştik , kırmızı bi arabada biri , çevresinde bi dünya ortaokul liseli yürücez yürüyemiyoruz araba falan zaten göremiyoruz sordum birine nedir noluyo abi kral burda o burda... falan abi. ağlıcak nerdeyse. bi saat nerdeyse kalabalığı bekledik gidenler dönmüştür.Neyse bizim 35-40 arası olanlar aldılar teli ellerine ''...... şovuna başladı.'' '''......işte adam işte.....'' face e yaz da yaz. yuh dedim ya valla başka bişey diyemedim yazıktır
    IuIkIgI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagataayk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarı Jettacımız işi aşmış adına belgesel yapılmış yalnız 18 dakika hayatınızdan çalmak istemiyorum şöyle kenara bırakayım izleyen izler

Link: https://www.facebook.com/video.php?v...866&permPage=1
    Vay arkadaş bu nedir,5-15 yaş grubu fanları havaya sokmuş bunları..kendi hazırladıkları soruları vermişler,onları cevaplıyolar,bilmeyen de zanneder ki vatana,millete faydalı bir şeyler yapmışlar..sokakta yanlayıp milletin canını,malını tehlikeye atmaktan başka bir meziyeti olmayan adamın havası uzaya ilk çıkan astronottan fazla..Allah akıl fikir versin böyle tiplere ve benden de uzak tutsun inşallah..

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sempatik tavırlarıyla ve Allah vs diyerek güvenilir biri oldugunu gösterme çabasında.
    Yaptıgı arabaların ne kadar dikkat çektigini ve o araçlarla piyasaya aktıgında her 100 insandan 40-50sinin kendisini tanıdıgını dikkat çektiğini söylüyor.
    Bir de subarucu arkadaşla değişik sanki otomobil programlarında yenı çıkan bir aracı tanıtan firma temsilcisi gibi röportaj yapıyor.

Kısaca olay sadece dikkat çekmek,popular olmak değil.Bana göre tamamen ticari amaçlı.

Biz burda elimizdeki arabayı gerçek fiyatına satmak için temizleyip parlatalım ikna edelim diye g.ötümüz çıkadursun.Ama bu adam 214 bin takipçisinin büyük bir kısmına bu videolardan sonra istedigi arabayı istedigi fiyata bal gibi de iteler.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rakibi yokmuş bak sen asjdıujsaıdıas bizim millet sekilmeyi seviyo bu da gelene gidene yapıştırıyo. Tee allam...
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler