Antalya için 2.5 3 aydır fatura gelmiyordu geçen geldi ve 480 Tl gibi bi fiyat vardi . Hem.geciktiriyorlar . Hemde gecikme zammı koyuyorlar. Afedersiniz de bu o.c. likten başka birşey değil .
Antalya için 2.5 3 aydır fatura gelmiyordu geçen geldi ve 480 Tl gibi bi fiyat vardi . Hem.geciktiriyorlar . Hemde gecikme zammı koyuyorlar. Afedersiniz de bu o.c. likten başka birşey değil .
550 lira bize geldi 350 lirada babaanneme gelmiş. evde 2 kişiler 24 saat klima tv fln açık olsa o kadar gelmez heralde. yine birileri üzerimizden ceplerini dolduruyor yada seçim öncesi yapacakları masrafları bu şekilde finanse ediyorlar.
Bizde itiraz ettik bisey cikmadi isyerinde yazin klima acikken 110 tl gelen fatura 200 lira olarak geldi saka gibi resmen
bakanımız haklı. Doğuda ödemeyen vatandaşlarımıza hala bir şey uygulanmazken g..ü yiyebileceği yerde kral kesilirler![]()
Elektrik faturaları da şişkin ama bana gelen su faturası olayı da değişik.
2014 Ağustos ayında şehir dışında olmama rağmen 1200TL su faturası geldi.
İtiraz ettim sayacı Ankara'ya incelemeye gönderdiler,sayaç değiştikten sonra 30-40 lira falan gelmeye başladı ki normalde de bu tarz faturalar geliyordu. Sayaçtan haber gelmeyince ben de faturaları ödemedim. Bi cumartesi günü fatura ödemedim diye elektrikleri kestiler. Gittiğimde de sayacın sağlam raporunu, bu sayaçların çok akıllı olduğunu ve geçmeyen suyu yazmayacağını söylediler. Kimse evde yokken böyle bir fatura geldiyse demekki o kadar akıllı değilmiş dedim ama mecburen de ödemek zorunda kaldım.Musluk damlatıyor olabilir dedi bi görevli fakat bütün muslukları 1 ay açık bırakıp gitsem bu kadar fatura gelmemeliydi. Hesaplama yaptığımda bir aylık harcama bir günde harcanmış gözüküyor.
Tüketici derneğine başvurmayı düşünüyorum ama bi gelişme olacağını da sanmam.Kime kimi şikayet edicez, düpedüz soygun.
Ankaraya geldim geleli 7 yıldır ilk kez elektronik elektrik sayacı kullanıyorum. En son 200 lü elektrik faturaları ödemeye başlamıştım son 6 aydır bu evdeyim 60-70 arası geliyor. Doğalgaz şimdiye kadar 240'ı hiç geçmemişti son iki ay biri 349 diğeri 432 geldi. Heralde elektrikten almadıklarını doğalgazdan çakıyorlar bana![]()
Sarayın elektrik faturası 700 bin tl diyorlar. En büyük kayıp kaçak orası galiba. Onun bedelini tahsil ediyorlar diye düşünüyorum
evde 10 gün geçirdik 157lira doğalgaz, 50lira elektrik gelmiş! bu ay ne *** yicez bilmem!
Fiat's Are Faster Than You Think!
Nedeni
Aşağıdaki sitede 3.yorumda yazıyor
https://eksisozluk.com/mustahak--57497
Fiks 100 gelen fatura 230 civari geldi bize de.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
her ay 200 geçmiyen fatura 392 tl gelmiş ayrıntılarında 230 tl kullanım bedeli geri kalanı vergi vs.
Az Bile yapıyolar bize müstahak. sesini çıkarmayan bi millet olduğumuz için iteleyen iteleyene.
Bizi de o fatura hanımla kavga ettirdi.Şunu bir inceleyim dedim 2 aylıkmış günahını aldık kızın dedim sonra kendi kendime,böldüğüm zaman normal her zamanki seviyeye geldi benim ki..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)