User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
93 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Deneme Talebi

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Mehmet'in önceki rollünde 3/4 depo vardı buna da eminim boş gelmemiştir, 10 yıllık arkadaşım olur kendisi. O tarz söktak yapacak kadar hinlik yapacak insan hiç değildir. Sizlerin de dediği gibi çıkar denersiniz, Silivri iki Tarafın da Ortası sayılır uygun havada ayarlanır soru işaretleri (varsa) giderilir. Bu arada ben de 10 deneme yaptıysam 9 unda depom doludur veya Yarının üzerindedir
    Ince hesaplara girersek işin içinden çıkamayız beyler, iki tarafta birbirine güvenip buluşmuş denemiş, kazasız belasız atlatılmış. Yüzyüze bakabilmek önemli olan daha sonra karşı karşıya gelindiğinde.

ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim onlar Kenan hakikaten çok ayıp şunlar ya, herkes sağa çekince ben de çektim hızlıydık biraz ilerde durduk, yanımda da saxo lu arkadaşınız vardı, tonla denedik gebzeye kadar sıktık, bir kontrol ettim biliyosun sorun var diyordum sana, saxolu arkadaşla beraber durduk, egzoz kafasını kontrol ettim, sorun var mı dedi, yok dedim devam ettim,ki saniyeler sürdü durup kalkmamız
    Takmadan yola çıktıgım box'ı ne zaman durup söndürüp kaput açıp taktıgımı da görmemiş mi o arkadaşlar ?
    Kimin söyledigini söylemek hos olmaz mehmet ama süphelendim dogal olarak ben de.
    müsait oldugumuz bi zaman yinr haberlesir deneriz videoyu da koyarız sonuc aynı olursa özürümüzü dileriz dostum

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi size, kar lastigiyle gelin, benzinizi doldurun gelin vs diyen mi oldu ? Benim de bagajımda spor çantam, okul malzemem, *** püsür bir sürü eşya var mı yazsaydım spec'lerime ? ya da lastiklerim tıraş, tam gaz yapınca boşa düşüyorum vs falan ?

Hele şu benzin miktarı muhabbeti nedir ya ? Ben doldurdum benzininizi ? böyle gelirken ki çektigimiz video'dan sc alıp benzin mmiktarını mı gösterelim bundan böyle ? Hakikaten çok ilginçsiniz ya !

Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar kusura bakmayin yazamadim musait degildim.
    Oncelikle mehmet arkadas duzgun bi arkadas ama dedigim gibi dun aksam tanistik hos guzel muhabet ettik fakat gecmiste birbirmizi tanimiyoruz.ayni seyler onada denk gelse eminim benden suphelenirdi.kimseninde gunahini almak istemem.konuyu anlatiyorum.
    Mirkelamda polo nun bagajindan box cikti akunun ustune konuldu (yanlis hatirlamiyosam) sonra biz tsi grubu ile ciktik denemeye napti bilmiyorum.
    Polo yanimiza geldi bizim denemeler bittikten sonra.
    Denedik cok guzel yuruyor.durduk tebrik ettim cok guzel box takilimi dedim hayir dedi aciklamasini yapti.denemeler bitti dedik herkes hareket ederken polo durdu denizcan arkadasimizda yaninda durdu (saxo'cu arkadas demiyelim artik )
    Gebze ye girerken polo dan biseyler dustu durduk baktim box.ilk sordugum soru 'denizcan kardesim polo kenarda durdugunda araci stop etti mi' kanka yanlis hatirlamiyosam evet polo yu stop etti dedi.benimde aklimada direk sökülen box diye bi soru isareti olustu.
    Dedigim gibi mehmet arkadas guzel bi insan fakat suphelenmem icin cok sebep var
    Tekrar kusura bakmayin
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimin söyledigini söylemek hos olmaz mehmet ama süphelendim dogal olarak ben de.
    müsait oldugumuz bi zaman yinr haberlesir deneriz videoyu da koyarız sonuc aynı olursa özürümüzü dileriz dostum
    Kenan hayatta da hukukta da bir kişinin bir konuda bir söylemi varsa bunu ispatlamakla hükümlüdür, sen mahkemeye de ispat sunmadan bir şey sunamazsın, siz şuan benim box taktıgımı vs söylüyorsanız, bunu kimin gördügünü, nasıl tespit ettiginizi de acıklamanız lazım, böyle lafı atıp, (insanı yalancı durumuna düşürüp ) sonra eger bir daha ki deneme de geçerse özür dileriz vs şeyler hoş degil, kim ne gördüyse söylesin, ha burda ayıp ya da terbiyesizlik kimin ne gördügünü söylemesinde degil, ben de olur, ( eger gerçekten takıp ,takmadım diyorsam )

( ki onu da anlamış degilim, söktügüm görülmüş,taktıgımı gören yok, kaputu herkesle beraber kapattık yahu gazihan, boldenon arkadaşların vs ? taksam ve taktım desem ne kaybedicem anlamıyorum, sanki günah,haram vs )

İçinizden birisi, saxo cu, ya da güven ya da bir başka birisi, mehmet evet şurda taktı ben gördüm, şurda çıkardı ben şahidim vs gibi bir söylemde bulunsun ( bak ispatlasın demiyorum ha, sadece evet ben şahitim, şurda söktü box'ı, şurda taktı box'ı vs desin ).

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet ben sana yazarken atar gider yapmadim gayet düzgün konustum.Hayirdir senin bu yazinin sebebi ne?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar kusura bakmayin yazamadim musait degildim.
    Oncelikle mehmet arkadas duzgun bi arkadas ama dedigim gibi dun aksam tanistik hos guzel muhabet ettik fakat gecmiste birbirmizi tanimiyoruz.ayni seyler onada denk gelse eminim benden suphelenirdi.kimseninde gunahini almak istemem.konuyu anlatiyorum.
    Mirkelamda polo nun bagajindan box cikti akunun ustune konuldu (yanlis hatirlamiyosam) sonra biz tsi grubu ile ciktik denemeye napti bilmiyorum.
    Polo yanimiza geldi bizim denemeler bittikten sonra.
    Denedik cok guzel yuruyor.durduk tebrik ettim cok guzel box takilimi dedim hayir dedi aciklamasini yapti.denemeler bitti dedik herkes hareket ederken polo durdu denizcan arkadasimizda yaninda durdu (saxo'cu arkadas demiyelim artik )
    Gebze ye girerken polo dan biseyler dustu durduk baktim box.ilk sordugum soru 'denizcan kardesim polo kenarda durdugunda araci stop etti mi' kanka yanlis hatirlamiyosam evet polo yu stop etti dedi.benimde aklimada direk sökülen box diye bi soru isareti olustu.
    Dedigim gibi mehmet arkadas guzel bi insan fakat suphelenmem icin cok sebep var
    Tekrar kusura bakmayin
    ben stop etmedim sadece araçtan inip egzoz u kontrol ettim, hatta ben geri geri duran arkadaşların yanına giderken, saxo kullanan arkadaş, arkama yanaştı, ben de durmak zorunda kaldım. yoksa geri gidip yanlarında durcaktım, ki zaten hemen kalktık, durmamız kalkmamız maksimum 30 saniye...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet ben sana yazarken atar gider yapmadim gayet düzgün konustum.Hayirdir senin bu yazinin sebebi ne?
    Ben de bir atar vs yapmıyorum, ama farkında mısın bilmiyorum, tek bir cümleye paragraflar yazıyorum hepinize ayrı ayrı açıklıyorum, bana söylediginiz ' şüphelendik falan ' eger varsa bir gerçek konuşalım, 'mehmet şurda taktı, şurda çıkardı ' deyin birisi de evet gördüm desin, utandırın beni,

yoksa da yanlış anlama benim şu acıklamaları yapmak için ayırdıgım zamanda yapacak daha ciddi işlerim de var, ama ayıp olmasın gönül koyulmasın diye itinayla yazdım, hattaa en başka KENAN'ı cepten aradım, müsait degilim dedi, ok dedim , konuya yazdım, bir roll yapıp , sayfalarca lastikti, benzindi, boxtı vs polemik mi döndürecegiz,

benim bekledigim mesaj şuydu :

'' kardeşim maşallah, memnun olduk, bir ara tekrar deneyelim ''

ki şüpheniz bir sonraki denememiz de kalkardı, bakardınız, ama burda forumda böyle laf atıp, iz bırakıp, bir daha kine bakarız, geçerse özür dileriz derseniz, ben de bu tavrınıza bozulurum , çocuk degiliz hiç birimiz.

SU-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    80 polo basınç işini çözdüğü zaman box ı takarsa kuprayı kesin geçer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SU-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    80 polo basınç işini çözdüğü zaman box ı takarsa kuprayı kesin geçer
    box tan alcagımız payı, yazılımdan açtık zaten, cupra benden çok hızlı iki kişi olmalarına, arkadaş arada kesiciye vs girmesine ragmen, stock turboyla o cuprayı geçmem mümkün degil bence, enazından sökmeden.. cam carlık yaparken arkadamızdan bastıgı biz bastıktan sonra basıtıgı için geri den geliyor.

videosu yok, ama ayrı cuprayla denedigimiz de beni rahat geçiyordu,

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    63owen63 Mehmeti ne tanışıklığım, ne konuşmuşluğum ne de başka bir dialogum vardır ancak onun box sök-tak yapmayacağını ve yapmamış olduğunu gönülden ve net olarak inanırım.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw arkadaş denemeye çıkmıyor musunuz? Evet. EE o zaman specleri eşitlemek zorunda mısınız?Savaşa giderken karşı taraf silah kullanmıyor o zaman bizde kullanmayalım mı diyeceksiniz sanki. Adamda box var takmadım demiş ama takmış olsa ne olur. Sizde olsa takmayacak mıydınız sanki? Adam geçmiş mi? Geçmiş. Daha neyin tartışması yok şüphelendikte vs. Kimse akraba değil kardeş değil denemeye çıkarken yaw geçileyim demez. Ek olarak depo diosunuz ama sizin araba da sunroof var mı bilmiyorum ama Mehmetin arabası üzerindeki sunroof kilo farkını kapatırda öne geçer.
    IN BOOST WE TRUST

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim boxla ilgili gördüğüm; mirkelamda Mehmetin bagajdan alıp akünün üstüne koyduğu. Araç çalışıyordu hatta. Ben egzoz kaçak olayını duyduğumdan kaput açık olduğu için seste değişiklik varmı diye bakmaya gittim. Taktığını vs görmedim. Takmadım diyorsa uzatmanın manası yoktur.
    Byte-R
    instagram: dogancglr

serkansozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir geceydi hep birlikte oturuldu. Birlikte çıkıldı. Tekrar buluşulur.
    Denenir. Buradan çok uzamamalı düşüncesindeyim.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah.Mehmet'in poloyu zaten Adana'dan biliyoruz gayet iyi gidiyor.Kenan aracın çok iyi maşallah.
    Ancak can,kenan lafım size değil yanlış anlamayın ama bi anda benim box muhabbetim geldi aklıma.Ben 208 le denediğimde birisi opette kaputu açtığımda box'ı görmüş o gelmişti kulağıma ahahhaah. şu box'ı yaratanın Allah cezasını vermiye.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar dedigim gibi benimde suphelenmem icin cok sebep var bole bisey size denk gelse inanin sizde benden cok suphelenirdiniz.
    Ben suan gonulden inaniyorum yok takili degildi dediyse benim icin konu kapanmistir.
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertserhan kadam.
    Box ne olum eskisehirde goz gore gore dp egzoz var dediler ya lan senin sessiz sakin Cupra'na

Bu arada @kelalper bey, defalarda sizin bahane urettiginizi okudum bu forumda ben.millete laf solemeniz biraz yersiz olmus.
    Bidaha geldigmizde sizlede deniyelim hem tanismis oluruz ne dersin ?
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mertserhan kadam.
    Box ne olum eskisehirde goz gore gore dp egzoz var dediler ya lan senin sessiz sakin Cupra'na

Bu arada @kelalper bey, defalarda sizin bahane urettiginizi okudum bu forumda ben.millete laf solemeniz biraz yersiz olmus.
    Bidaha geldigmizde sizlede deniyelim hem tanismis oluruz ne dersin ?
    ben hangi denemem için bahane sunmuşum ya da kaç tane denemem ile ilgili bir konu açıldı. Megane varken zaten bir konuda BS Typer R serhatla tartıştık sen geçtin geçemedin tartışması yapıldı. Onun dışında da Yılmazın typer ile denemede vaküm basınç hortumu çıkmış Mami kullanıodu farketmemiş ona geçildik. Onda da adama geçemedin demedim geçilmişsem geçilmişimdir teknik aksaklık olabilir karşı tarafı bağlamaz. Kar lastiği olduğu zamanda da deneme yapmam dedim. Önde 225 ile saran araba 205 kar lastiği ile nereye ne kadar tutunacak. Canımı sokakta bulmadım. Fabia da kar lastiği var ama sıkıntı yok denerim lastik orjinal ebatında bi de megane kadar hızlı değil. Öyle deli gibi tutunamama sorunu yok. Bu araba ile iddiam da yok zaten hanım işe gidip gelirken kullanıo.
    IN BOOST WE TRUST

ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki aracada maşallah.Mehmet'in poloyu zaten Adana'dan biliyoruz gayet iyi gidiyor.Kenan aracın çok iyi maşallah.
    Ancak can,kenan lafım size değil yanlış anlamayın ama bi anda benim box muhabbetim geldi aklıma.Ben 208 le denediğimde birisi opette kaputu açtığımda box'ı görmüş o gelmişti kulağıma ahahhaah. şu box'ı yaratanın Allah cezasını vermiye.
    eyvallah serhan.
    box konusunda can ve ben ortaya bi iddia atmadık bana söylenen mehmetin arabada box olduguydu o an ondan sonra bu konu gündeme geldi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)