onu çatışmadada kullanıcaklarını sanmıyorum daha çok transport ve insan taşıma üstüne kullanırlar herhalde.. toyota savaş aracı olarak ideal tak hilux un arkasına uçak savarı oldu bitti.
onu çatışmadada kullanıcaklarını sanmıyorum daha çok transport ve insan taşıma üstüne kullanırlar herhalde.. toyota savaş aracı olarak ideal tak hilux un arkasına uçak savarı oldu bitti.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Mazot kacakciliginda kullaniliyor. yeni birsey degil. Osmaniyede yapan arkadaşlarım var.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Hafta sonu gaziantepdeydim. Mazot işi yapanlarla kısa muhabbetimiz oldu. Starexin deposunu büyütüp mazot işinde kullandıklarını söylediler.Hatta çok yakıyor falan dedim. Önemli değil deve de kulak hesabı dediler..
Ben o starexle bi sene istanbul şehir içinde ne çektim bir ben bir Allah bilir
Gaz pedalına basmıyordum iterek götürüyordum resmen.
5 sene önce starex koltuklu ile koltukların üstünde sedye üstünde cenaze taşıdım kimse cesaret etmedi ondan sonra nefret ettim arabadandikiz aynasından sürekli bakıyordum
![]()
az yaksaydı vip'nin vazgeçilmezi olurdu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)