TEKZEN'de vardır o zaman şifreli kilit ve giysi kalemi . O zaman silikon tabanlığın da kalitelisine bakayım
arkadaş askere gidecez bedelli parasına denk gelecek valla böyle saçma iş görmedim. Askere mi gidiyoruz hırsızlık ve yankesicilik yüksekokuluna mı onu al bunu al şuna dikkat et ..
Şimdiden lanet ettim aq
imzasız..
silikon tabanlık harika kesin kullan 3 4 çift al yaz geliyor sıcaka olur orası değiştirirsin kafana göre.
ufak ıslak mendiller oluyor cebinde hergün taşı lazım oluyor illaki elini silmen gerekir vs silah bakımı yapıyorsun el yıkamana izin vermiyorlar cepten çıkarır silersin
sabunluk al wc lerde sabun olmuyor ***** kendi sabununu götürmen gerek
bol bol çorap götür iç çamaşırı götür çoğu şeyi yazmışlar zaten
Sabun için şunu alın, cepte dursun inanılmaz faydalı oluyor. 6 ay boyunca sürekli o neymişki vay amk tepkilerine maruz kaldım
Gratis |
diyemedim ya la
Bol ıslak mendil alın yıkanmak yerine silinirsiniz duş yapma imakanıznız yoksa özellikle acemide ziyaret günleri öncesinde.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bepanthen, mantar kremi, yara bandı, tabanlık, sabun *** püsür ne bulduysam aldim da Acemilikte dolap kilitlenmiyor diye biliyorum ben onun için kilit almadım almalımıyım! bide bunları içeri sokmama durumları varmış asıl komedi o zaman olur.![]()
Beyler acemi birliği manisa olanlar bana ulaşabilirler mi ? 0533 055 27 85 .
Bizi ilgilendiren bir konu hakkında .
imzasız..
Acemide dolap kilitletmezler..
Duruma göre usta da da yasak olabilir..
Fakat usta da ''yer değiştirme'' popo ister..Tabi yerine göre..Komple hırsız bir bölükte olabilir
Asma kilit acemide alın,botlarınızı kilitlersiniz birbirine..
Bende mayıs ta gitmiştim askere..15ay..Bana göre en mantıklı dönemdi..
Enazından askerliğe alışana kadar üşütme hasta olma vs derdi yok..
Çok duş felan problem yaratırlarsa soğuk suyla da gerekirse duş yaparsın..kışın öyle bir durum yok tabi
Askerlikte sadece acemi birliğinde verdikleri kışlık botlarım yer değiştirdi..onlar da bavulluktan gitti..Ona da yapacak bişey yok..
Dipnot:botlar illaki vurucak..Hemen yoldan geçen bi land (okunduğu gibi) ı çevirip;ayağınızdan cıkardıgınız gibi lastıklerının altına atıyorsunuz..Yırtılmaz merak etmeyinagzı burnu kayar ama cok rahatlar
bi kat boyayla fıstık gibi
![]()
Asma kilidi nasıl açıyolar ya miniklerinden de almadık ki orta hallilerden aldım.
Tabanlık ve çorap konusunda çok titizim. Sizin dediğiniz silikon yaz ayları için ayağı fazlasıyla terletmez mi?
İki tip tabanlık ikiside deri biri full ortopedik alt kısmı biraz daha yumuşak, diğeri poliüretandan yapılmış kalıp gibi gidince deniyeceğim hangisi daha iyi olursa artık.. Çorap konusunda öneriye açığım alışveriş yaptığınız bir yer veya marka var mı %100 pamuklu olması gerekiyor ayağım spor ayakkabıda bile fazlasıyla terliyor zaten bide o botun içinde..
Kısmetse haftaya bugün bu saatlerde koğuşta uyuyo oluruz heralde![]()
İnstagram: canozdarica
hepinize şimdiden hayırlı teskereler.
Dolap kilitlerini kullandırmazlar, gideceğiniz yerlere bakmadım ama genelde kısa dönemleri aynı koğuşa verirler, sizden önce zaten düzen kurulmuştur. Kısa dönem adamdan hırsız çıkarsa yuh derim, ama çıkabilir tabiki.
Bot konusunda size bir çift yazlık verirler. Botlar deneme imkanınız var zaten alırken. olurya sıkıntı olursa evden iki tane vatka getirin.
iç çamaşırı falan filan giderken yeşil alıyorsun, kontrol oluyor kızıyorlar başka renk giyersen. Sonra bir bakıyorsun kantinde boxer satılıyorbiraz ters işler var, sorun yok
İçeri gidince kantinden herşey bulmak mümkün. Bir koca bavul verecek hem askeriye. Mutlaka etraftan duymuşsunuzdur, burayada yazmışlardır.
Islak mendil yasak. Nedeni de çok saçma, tuvaletleri tıkıyormuş. İlaç sokmak yasak rapor harici. Hasta olunca içeride askeriyenin ilacı var
yemek içme konusunda da biraz sıra sıkıntısı var. Fazla para götürmeyin harcayacak birşey yok.
Bir de biraz sinirlerinizi gevşetin, çok değişik insan tipleri var.
Başka aklıma birşey gelmedi. Kolay gelsin![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Gidip gelen forum arkadaşların yazması ve yaşadıkları tecrübeleri yansıtmaları iyi oluyor böylelikle![]()
Her birinize teşekkür ediyorum.
Giden tertiplerime hazır aklıma gelmişken öneride bulunmak istiyorum. "Sinkov" sinek ve sivrisinek koruyucu sprey losyon almanızı öneririm beyler. Dün itibariyle aldıklarımın arasına onu da ekledim.
Söylenenlere göre, gece uyumadan önce ve içtimaya çıkmadan evvel sürülmesi öneriliyor sinekten böcekten vs korunmak için.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)