User Tag List

Sayfa 13/17 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
310 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Mayıs dönemi askerlik hakkında

Anecdote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    358 KD olarak Kıbrıs / Lefkoşa 14.Zırhlı Tugay İstihkam Svş. Bölüğünde Revirciyim buralara düşen olursa elimden geleni yapmaya çalışırım .
    Atarsa $ : 75

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günaydın tertipler
    imzasız..

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günaydın arkadaşlar kısmetse haftaya askeriz

acemilik için önceden gitmiş olupta konuyu takip eden var ise izmire yanımda ne götürmemi tavsiye edersiniz?

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bnce hicbisiy goturmeyin bosuna herseyinizi veriyolar

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yedek olarak bikaç don atlet ve çorap alıp gitmeyi düşünüyorum acemiliğe

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cKatmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın arkadaşlar kısmetse haftaya askeriz

acemilik için önceden gitmiş olupta konuyu takip eden var ise izmire yanımda ne götürmemi tavsiye edersiniz?
    izmirin neresine geliyorsun?

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anecdote Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    358 KD olarak Kıbrıs / Lefkoşa 14.Zırhlı Tugay İstihkam Svş. Bölüğünde Revirciyim buralara düşen olursa elimden geleni yapmaya çalışırım .
    Atarsa $ : 75
    14.Zh Tug. Loj.Des.K.lığında yaptım askerliği vay be

Vtec21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 paket Gillette bıçağı yedeği, don, atlet, siyah çorap ve 1 çift terlik götürmeyi düşünüyorum. Bölük terlik veriyor bildiğim kadarıyla ama diğer asker arkadaşlarla karışmaması için götürmeyi düşünüyorum.

Haydi bakalım son 10 gün beyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen gelse de şu vakit bir an evvel gitsek gelsek .
    imzasız..

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolaplara dikkat edin çalmasınlar Şampuanları,jiletleri Ondan sonra banyoda arap sabunu bile fazla gelipte clearla yıkanan tipler görebilirsiniz

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manisa doğu kışlaya gelecek olan varsa bana yazabilir
    Acemilik manisa merkez 1. Piy.egt kom gidince belli oluyomuş dogu kışlası mı batı kışlası mı , nasıldır burası
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kesinlikle mümkün olduğu kadar az sey goturun orda size herseyı ıkı buyuk canta olarak tekrar verecekler,
    onları tasıyacaksınız oyle dusunun, zaten askerı kıyafetlerı gıyeceksenız hıc bırınıze yakısmayacak ne oldu bana dıyecek herkez.
    aklınıza gelen hersey gazınoda satılır merak etmeyın hıc bır seyı uzerınıze yuk etmeyın derım ben, ha benı sorarsanız yanıma hıc bır sey almadan elım cebımde gıttım askere,
    ne olacaksa olsun mod. oolarak 353 kd edremıt 19. piy. tug da yaptım, anlatsam ınanın askere gıtmezsınız ama su an goturseler tekrar gıderım aynı yere,
    hayatınızda hıc yasamadıgınız onca farklı duyguyu orda yasatacaklar sıze, butun ****** cocuklugunu goreceksınız ve bu kadar o. cocugu nasıl toplanmıs buraya dıyeceksenız.
    acı, saskınlık, ozlem, tedırgınlık, sevınc, mutluluk, karamsarlık vs vs. hepsını yasayacaksınız ama bugune kadar hıc olmayanından. Yeri gelecek ılk tel. ettıgınızde aileyle konusurken gozlerınız dolacak
    yerı gelecek ac kaldıgınızda kımseye dıyemıceksınız, kucucuk bırseyden cok mutlu olup, yıne kucucuk bırseyden sabaha kadar uyumayacaksınız.
    yazarken bıle tekrar askere gıdıp geldım sankı, her nekadar okun ıcı *** da olsa ben sewmıstım askerlıgı, bıtsın dıe gun saydım ama bıtıp ewe gelıncede hıc gıtmemıs gıbıydım,
    Dıyecegım o kı askerlık ne olursa olsun guzeldır, zewk almasını bılene, Askerlık zulum olur benım burda ne ısım war dıyene.

Askerlıgın en onemlı bır ıkı cumlesını soylemek ıstıyorum yapan arkadaslar cok ıyı bılır

1- ''BENMİ YAPAYIM''
    2- ''GÖRMEDİM DUYMADIM BİLMİYORUM''
    3- ''KAFANA KEPTEN BASKA HIC BIRSEY TAKMAYACAKSIN''

bu uc cumleyı benımseyıp, kapıdan gırerken sıvıl hayatı dısarda bırakıp gırersenız ınanın, hayatınızda hıc unutmayacagınız anılar ıcerde sızı bekler.
    Komutan dahıl, kımseyi takmayın ozellıkle acemıyken. Zaten askerlıge alıstıgınız gun askerlıgın bıttıgı gundur.

Herkese hayırlı teskereler sımdıden.

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kışlada esrar yetiştiren mi dersin , nöbette üfleyip kendinden geçen mi dersin , çarşıdan gece 1 de dönüp kışla amirine kafa atan mı dersin , 55 yaşında tertipler mi dersin ülkede bu kadar çok sorunlu adam olduğunu askerde görmüştüm.Bölük yazıcısıydım dolayısıyla herkezin vukuatını biliyodum koğuşa yatmaya geldiğimde ulan bakıyorum sağımdaki adam cinayetten girip çıkmış , solumdaki adam tecavüzcü,karşıdaki eleman her türlü şeyi çalan (patates soğan motor televizyon içki para altın ,adam tüp bile çalmış ) bi tip , çaprazdaki adam doğudan kan davasından kaçıyo hala çarşı izninde kanlılarım beni bulacak diye türlü türlü rüyalar görüyo ...bölükte en az 10*15 kişinin yakın akrabaları hapiste ...eleman yıllık izne gider giderken uzman çavüşun telefonuda çalıp gider çok değişik bi ortam doğuda görev yapıp batıdaki rahatlığı görünce arızaya bağlayanlar ... diye uzayıp giden bi ortam ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne güzel şeyler anlatıyorsunuz öyle elinize ağzınıza sağlık
    imzasız..

xILuciferIx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manisa kırkağaç jan. kom. olarak gidecem eğitimde yardırayım diyodum sağolun vallaha çok güzel gaz verdiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün alışverişe çıkacağım. Asma kilit,silikon taban vs alacağım. Vakit geliyor haftaya bu saatlerde kışlada olurum.

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilit mutlaka sifreli alin, anahtarli olanlari direk aciyorlar. Mumkunse iki tane goturun, birini sivil esya cantaniza digerini bota takarsiniz acemilikte botlar gidebilir
    Bol bol selpak ve islak mendil goturun, orda satiliyor her sey ama acemilik boyunca kalkma saati, aralardaki bosluklar vs herkesin ayni olacagi icin ihtiyaclarinizi almaya gittiginizde 50-60 kisi sira bekleyebilirsiniz.
    Corap, atlet goturun, girerken veriyorlar ama cok az yetmez yani, yikamayla da ugrasmayin bosuna.(boxer da alin diyecegim ama zaten 3-4 kere banyo yaparsiniz acemilik boyunca cok kasmayin yani )
    Dis macunu ve firca goturun, verdikleri kotu, deodorant goturun.
    Bot tabanligi en en en onemli sey, alirken ucuzundan almayin 30-40tllik silikonlular var onlardan alin mutlaka perisan olursunuz yoksa.
    Kimseye borc vermeyin, kogustakilerle iyi gecinin(lazim olabilirler), tanimadiginiz kisilere disinizi gosterin mutlaka yemek sirasinda telefon sirasinda vs hep hakkinizi yemeye calisirlar sesinizi yukseltin yani.
    Ilk gun kiyafetleri verecekler, karambol yapiyorlar hadi hadi diye kimseyi sallamayin acele etmeden tek tek deneyin gerekirse goturup geri verin olmuyor deyin unutmayin 6 ay uzerinizde olacak, sonra takas yapmaya ugrasirsiniz gunlerce.
    Botu bir numara buyuk alin, tabanlikla tam olur zaten.( kac giyiyorsun deyince direk buyugu soyleyin, 44 ama 45 istiyorum falan demeyin )
    Ziraatin hesap kartlari direk kullaniliyor, yoksa orda uzerinde isim yazmayan 5tl depozitolu kart veriyorlar onlari kullanirsiniz 20 gun.
    Bozuk para olsun yaninizda, biskuvi ve icecek alirsiniz makinelerden bol bol.
    Telefon karti goturun, ailenize kiz arkadasiniza falan caldirin onlar arasin cunku kart almak icin sira bekleyeceksiniz yine gerek yok hem paraniz cebinizde kalsin.
    Bankamatik falan calismayabilir ona gore para alin yaniniza 20 gun gonderemeyebilirler.
    Iceri girerken onunuzde arkanizda duzgun adamlar tutmaya calisin, cunku kayit sirasinda dosya numarasi sirayla veriliyor ve o siraya gore kogusa dagitiyorlar. Yani onunuzdeki yada arkanizdaki adamla body olup 20 gunu full neraber gecirip altli ustlu yatmaniz muhtemel, goz onunde bulundurun.
    Dikkat cekmeyin fazla, acemilikte hele hic bir ise yaramaz sorulan sorulara atlamayin oyle banko is kitleyeceklerdir cunku dil biliyorum master yaptim vs soylemeyin bile
    Ozel hayatinizdan yada maddi durumunuzdan falan bahsetmeyin, cok cikarci insanlar var ve normal hayattaki gibi seni sevmedim senden uzak durayim yapamiyorsunuz maalesef
    Tras kopugu ve bicagini her ne kadar calinma ihtimali olsa da iyi marka alin yuzunuz kotu oluyor cunku soguk suyla falan.
    Kesinlikle yapi marketlerde satilan giysi kalemlerindem goturun(yikaninca cikmayan) alir almaz gomlek-pantolon-parka( askeriyede ismi parke ) sapka-bot-esofman ic kisimlarina adinizi yazin.
    Bu yazdiklarim acemilik icin, usta birligi tamamen sansa bagli ama genel olarak daha rahat edeceginiz kesin. Tabi orda da uc kurusluk adamlar size is yaptiracak bir sure, ses cikaramayacaksiniz buna hazirlikli olun.
    Acemilikte ogretirler bu lafi; Cayda dem, askerde kidem aklinizda bulunsun
    diyemedim ya la

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askeri malzemeler satan dükkandan klasik bir çift slikon taban aldım nerden bulabilirim ? Bir de şifreli kilit demişsiniz askeri malzeme satan yerlerde yoktur sanırım.
    imzasız..

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askeri malzemeler satan dükkandan klasik bir çift slikon taban aldım nerden bulabilirim ? Bir de şifreli kilit demişsiniz askeri malzeme satan yerlerde yoktur sanırım.
    ben şifreli kilit askeri malzeme satan dükkandan almıştım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)