sabah 10 dan sonra açıklanacak büyük ihtimal
Printable View
2 sorum olacak
1-Telefon ile gitsem mi ? nasıl yapsam?
2-Arabayla gidip arabayı güvenli bir yere parkettikten sonra anahtarı içeri sokabilir miyim? Haftada bir binerim bari araba yata yata çürümez.
Asker cell çıkmış akıllı olmayan telefonla birlikte serbestmiş bilginiz olsun
Telefonu bence yemin töreninden sonra alırsan daha iyi ve sağlıklı yapmış olursun. Araçla çıkmanı pek tavsiye etmem kazası var belası var, sen vurmazsın gelir biri vurur durduk yere başına bela alma derim. İçeri girerken de kimliğini ver , ehliyetini getirmediğini ilet araç ile gideceksen :) 2 sinide isterler falan ortada kalma :) Yaz dönemine girdiğinden dolayı çorap alın derim .. Çorap ve iç çamaşır.. Hayırlı tezkereler şimdi den..
Turkcell reklam yaptı zaten genelkurmay da açıklama yapmıştı telefon konusunda. Akıllı olmayan yani eski telefonlar tamamen serbest mi bilmiyorum şubeye ya da direk genelkurmay'ı aramakta fayda var . Sabah 8.00-18.00 aralarında kullanım dışı ve sadece 7 numara ile görüşmeye açık olacak diye biliyorum.
Turkcell'de reklam yaptığına göre bunun kesinliği var ancak acemi birliğe öyle bir telefon götürsek mi ? Ben şahsen normal akıllı telefon götürmekten yanayım
Aynen öyle bir sıkıntıda olabilir ama güvenli bir yer bulurum diye düşünüyorum. Çünkü burda kapalı bir garajım yok.Ha askerde ha burda durmuş araba bir fark yok.Tek sıkıntı anahtarı sokabilmek.
Valla bilemiyorum yukarda da yazdığım gibi arabanın durduğu yer hertürlü koşul olarak aynı. Anahtarı emanet edebileceğim bir eş dostun olduğu yere düşersem kesin arabayla giderim de. Bakıcam artık. Yarın belli olacak herşey
İnşallah buradan birileriyle aynı yere düşeriz.
Agri patnostan shorland soforu olarak selamlar atarsa 192 :)
Beyler hâlâ açıklanmadı geceden beri uyuyamadım :)
sisteme yavaş yavaş düşmeye başladı sanırım benim belli oldu
ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR
kısa dönem 1. grup sevk tarihim 11-14 Mayıs olarak gözüküyor.
bir kaç arkadaşımın ki daha acıklandı sanırım o gün bu gün :) herkes için hayırlısı
O zaman sürekli kontrol edelim.
Usta batıdan mı başladılar acaba açıklamaya arkadaş izmire çıkmış. Yavaştan yavaştan geliyorsa doğuya giderim gibime geliyor :D
Ya hadi heyecan tavan yaptı
Gergin bekleyis suruyor bende de halihazirda birsey yok guncellemeyin konuyu beyler yazuktur gunahtur.
Arkadaşlar sivas merkeze gidiyorum ordanda tokata pm atın çıkan varsa
Benimde açıklanmadı amk
Acemilik manisa 1.kolordu topçu birliği usta birliği kıbrıs.
Kıbrıs ne alaka amk ya .
Acemilik-KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU /
Esas birlik-İL J.K.LIĞI/BATMAN / BATMAN / BATMAN
Statü- Kısa dönem er
Şimdiden geçmiş olsun bana...
beyler benim esas birlikte birşey yazmıyor neden kaynaklanıyor acemilik sadece mevcut dağıtım mı yicez oradan ?
Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
Celp Grubu1
Esas Birliği1 İNCİ MKNZ.P.TUG.TOP.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / AĞRI DOĞUBAYAZIT / AĞRI ARA
Kuvvet KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
Statü KISA_DÖNEM ER
Sınıf TOPÇU
Hayırlı olsun hepimize.
Acemilik manisa merkez usta istanbul kartal statü bakım cümlemize hayırlı olsun
nasıldır buralar bilen var mı ?
acemilik manisa usta birlik kıbrıs benimde
Suyu klorlu kardeşim arkadaşlarım orada öğrenci olarak yaşıyor magosada gittim ben de tatil için . Ben de girnede olucam girne turistik açıdan daha iyi .
Aynen öyle manisada görüşürüz özelden telefonunu falan yaz . Olmadı kıbrısa'da beraber gideriz uçakla gidersin sen de herhalde ?
Kıbrıs ta askerlik iyidir iyi :)