bu nasıl ifade ya, sanarsın ki yani öldürme amacı yokmuş son anda kafasına esmiş, mecburen öldürmek zorunda kalmış köpek itoğlu it.
Printable View
bu nasıl ifade ya, sanarsın ki yani öldürme amacı yokmuş son anda kafasına esmiş, mecburen öldürmek zorunda kalmış köpek itoğlu it.
işte bu şerefsizler öbür tarafta bu kızın ve içi yanan ailesinin hesabaını nasıl verecekler sabah işe gitmeden önce ifadesini okudum internetten kanım dondu eğer kazıcak biryer bulsaydım gömücektim bulamadığımdan yaktım demiş birde üstelik otopsi sonucunda gözükmesin diye 2 bileğini kesmiş
bu ibne şerefsizin annesi olayla ilgili bir açıklama yapmadı mı? böyle alçak bir kocaya ve çocuğa sahip olduğu için neler düşünüyor acaba?
son yazıyı okudum.Allahım bu nasıl vahşet allahım bu nasıl bi yaratıklık. ölmeyen insanın boğazına bıçak saplıyor, can çekısırken ellerini kesiyor. yarabbim bu nasıl bi acı çekmedir. ****** cocuğu okurken gözlerim doldu insan değilsiniz piçler. öldürmeyeceksin bunu. her saat bi tırnağını sökeceksin ertesi gün tek tek dişlerini,etinden hergün bi miktar koparıcaksın nekadar sadistlik varsa bunlara müstehak. acıdan geberecek ama ölmeyecek . pansuman edip edip tekrar işkence yapıcaksın aylarca vahşete tabii olsun. !!!
allah düşman başına vermesin. çoluğu cocugu karısı bacısı kardeşi anası olan var. allah kimseye böyle acı yasatmasın. herkese hayırlı ölüm versin. allah belanızı versin. düşününce sizdede oluyomu bilmiyorum ama mideme sancı giriyor midem bulanıyor gözümde canlandırınca..
Yavşak ifadesini değiştirmiş. Avukat bulamıyorlardı. Şimdi ona bu aklı kim vermiş hangi avukat merak ettim.Neyse az ceza alsın hatta hiç almasın hemen salsınlar sokağa. Ailesine ve benim gibi kardeşlerine söz hakkı doğsun.
lan bu nasıl bir vahşilik seni Allah kahretsin nasıl böyle bir manyaklık sapıklık olur
böyle alçakları sessizce itlaf etmek için bir Türk İntikam Timi'nin kurulması şart. kapkaççı, hırsız, tecavüzcü, tinerci, it kopuk olan kişileri tek tek tespit edip, kimseye çaktırmadan sessizce ortadan kaldıracaksın. yoksa bu toplumun düzelmesi zor. ilkokuldaki eğitime de önem verilmesi lazım. çocukları hayvan, doğa sevgisiyle büyütmek lazım.
Hala mini etek muhabbeti yapan dallamalar var.... Basortulu olsada, carsafli olsada, incir yapragida giyse, kanibozuklar yine ayni seyi yapardi... Umarim tecavuzu mesrulastirmaya calisanlarinda kizi anasina bacisinin basina bunun yuzde 15 i gelse anlarlar halini su an rahmetlinin ailesinin neler hissetigini... hos aslinda gezi parkinda alevi diye oh iyi olmus diyen zihniyetten insanlik beklemek hata, kendi analarina bacilarina avradinin basina gelmeden anlamaz...
Buna aklı veren avukat acil linç edilmeli hem toplum hem meslektaşları tarafından
bence ona bu aklı veren avukata aynıları yapılsın..yardım eden o.ç. da farklı bir ifade veriyormuş mahkemede, avukatı susturmuş.. tez zamanda acı çeke çeke gebersinler, senelerce sürünsünler, her gün bugün öleyim diye dua ederek uyansınlar.
Bi insanın şah damarına bıcak saplamak ne demek lan yarabbim sen sabır ver...
Buna idam,hadım,işkence hepsi az kalır..Canlı canlı derisini yüzceksin bunun
bunu asmak az gelir cinsel organını farelere kemirticen
Ak ların en büyük şerefsizliğidir bunları böyle toplumda söz sahibi yapmak...
http://i.hizliresim.com/VlPMNv.jpg
İfadeyi okudum kafayı yedim evin içinde dolanıp duruyorum sinirden allah ım bu nasıl bi vahşet bu nasıl bişeydir idam kurtuluş böylesine aynısı yapılsın.ooof oooff
Bu ulkeden bir halt olmaz... sirf tecavuz degil her konuda sucluyu koruyo yasalar ve yargi... evine hirsiz girse vurursan oldurmesen bile sen suclusun... e basta haydutlar olunca normal tabi... Turkiye de adalet aramak kerhanede bakire aramaya benzer... Cidden cok elestiren olcak ama, bu ulkede degilde baska bir yerde yetistirebilirsem cocuklarimi kesinlikle defolup gitcem fazil saya kufretmisti herkes ama adam hakli, iyice b.ka sardi ulke, Allah kiz cocugu olanlara sabir versin... imkanim olursa cocuk sahibi oldugumda baska ulkede yetistircem kesinlikle.
aynı şeyleri yarın bir gün kendi kızına yapsalar napar acaba.ölmesin sürünsün it.