Ulan akitten falan haber vererek şu konuyu bile sabote ediyorsunuz ya , yatacak yeriniz yok sizin.
Printable View
Ulan akitten falan haber vererek şu konuyu bile sabote ediyorsunuz ya , yatacak yeriniz yok sizin.
Siyasete çekmeyin derken onların anladığı şu : "AKP ye dokunuyorsa ucu siyasete çekmeyin, diğerlerine dokunuyorsa hele ki Atatürk kurduğu için CHP ye dokunuyorsa ucu vurun abalıya"
Dua edelim kimse etmeyelim demiyor da, dua ile mi çözülüyor tüm sorunlar? En fazla içimizi rahatlatıp umut ediyoruz. Allah insanlara aklı sadece yolsuzluk,kurnazlık yapıp yan gelip yatmak için vermedi, aklını gücünü ve birlik olma gücünü kullanıp insan gibi hayat yaşayabilesin diye taşıyoruz o beyni başımızın tepesinde.
Kimi desteklediğinden bağımsız milletimizin çoğunda "Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın" susalım bununda üstünü kapatalım düşüncesi hakim. Kol kırılır,yen içinde kalır ama daha sonra daha büyük dertler açar başımıza nitekim de açıyor.
Şimdi bu haftasonuna Istiklal de özgecan için toplu bir eylem yapalım dense siz görün biber gazlarını tomaları,kendini savaşta zanneden çok saygıdeğer polisleri ve de "Bu bir darbe girişimidir" diyecek olan ***** bölge tüylerini ve de bu eyleme katılanları vatan haini ilan edecek olan halkı.
Sözle yazıyla düzeltilebileceğini umut etmek ne güzel bir insanlık örneği ama unuttuğumuz şey karşımızdakilerin okumayan,sorgulamayan, sadece öyle olması gerektiğine inandıkları şeylere inanan insanlar olduğu. Bu ülkede umut edecek pek bir şey kalmadı, bir şekilde çok daha kötü günler yaşayacağız buna hazır olmak lazım, bunca pisliği toprak bile kabul etmez çünkü.
kendimizi suçlayalım (genel olarak konuşuyorum), bize böyle ahlaksızlıkları normal bir durummuş gibi dikte eden yapımcıları yayıncıları suçlayalım. Namusun sadece kadına ait olmadığını çoçuklarımıza öğretelim. Kadınların sadece bir obje ya da bizim (erkeklerin) ayak işlerini gören insanlar olmadığını öğretelim. Neyini suçluyorsun geçmiş hükümet dönemlerinde olmadı mı böyle şeyler sence? o zamanın koşullarından aile baskısından korkup susan nice kızımız var. faili mechul cinayetlerimiz var.
Bırakın Allahınızı severseniz birilerinde suçu bulup kenara çekilmekle çözülmeyecek bu meseleler. İranda idam var diye bu suçlar işlenmiyor mu sanıyorsunuz? İnsan fıtratını düzeltmediği sürece ne ceza verirseniz verin boş. Kişisel görüşüm evet kana kan ama o da çözüm olmayacak yine aynı olaylar olacak. Bakın münevveri öldüren kendini astı (!) bu adamın bu cinayeti işlemesine engel oldu mu?
Sonuç olarak biz çocuğumuza erkektir yapar (en ufak destek sözcüğü) dediğimiz süre böyle soysuzlar hep çıkacak!!!...
Gelelim dans meselesine ne olursa olsun o organizasyon bu cinayet sebebi ile iptal edilmeliydi bu milletin vekiline yakışmadı...
Okuduğum gazeteyi değiştirmemi isteyen vatandaş ben her türlü gazeteyi okurum bence sen çık daracık dünyandan...
ya birde bir konuya daha değinmek istiyorum. Ortada inanılmaz acı bir tablo var, olayın olduğu gün dahil olmak üzere face de millet eskiden oldugu gibi rakı masalarında kadeh tokuşturup foto çekip face ye koyuyor, içtiği sıçtığını, gittiği her yeri paylaşıyor. Yahu bu kadar mı duyarsız olduk, bu kadar mı insanlıktan çıktık, 2 gün hoppa eğlencede, barda pavyonda çekilmiş foto koyma be arkadaşım bir tarafın eksilmez, ölmezsin...
ben hiç bir partiyi desteklemiyorum veya yermiyorum insanın doğasındaki bozukluk kimseye mal edilemez. gerekli eğitimin verilmediği insanların yaptığı şeyleri yasalara yüklemeyin diyorum. o zaman bu yasalar bana da sana da aynı neden önümüze gelene tecavüz etmiyoruz?
işte sizin dünya görüşünüz kendi görüşünüzden olmayanlara hakaret çünkü kuracak cümleniz bile yok ama o linki sizin gibi karşı tarafı kötülemekten başka bişey bilmeyen medyanız yayınlamadığı için verdim merak ediyorsan gazetelerin hemen hemen hepsini okuyorum.
insanı yemin ediyorum çileden çıkartıyorsunuz. Yazıp yazıp siliyorum sizin medyanız bizim medyamız mı var ? kendi ağzınala lafa geliyorsun sen ozaman mantık yürütmek yerine kendi medyanı okuyorsun ozaman.
Doğuştan sapık,katil bir bebek görmedim ben hiç siz gördünüz mü? Bu insanların bu hale gelmelerinin sebebi aile,yakın çevre ve eğitimsizlik, hani bir önceki yazınızda bahsettiğiniz yapımcılar var ya onlardan önce en önemli aktör anne baba ve onlarında bozuk olmasının sebebi yine temelinde eğitime ve de eğitimin bozukluğu da devlete bağlıdır. Ben şu andaki hükümet için konuşuyorum ama geçmiş hükümetlerinde hataları var.
Yahu adamların önünde engelli kızı taciz edip ceza almayan bir milletvekili var, şimdi bu adamın bilinçaltına ne yerleşmesini bekliyorsun? Sen yapımcılara yüklenerek (ki haklı olduğun kısımlar var) diyorsun ki onlar ahlak bozuyor peki devletin başında olan kişiler tacizi tecavüzü neredeyse normalleştirince "tecavüze uğrayan kadın kendini öldürsün çocuğu ne günahı var aldırıyor" deyince neden bunlar ahlak bozuyor demiyorsun?
Katilin karısının neler söylediğini okudun mu? "Hep şiddet uyguluyordu boşanma davası açtım ölümle tehdit etti geri çektim diyor" hadi bu kadın ailesinden destek göremiyor peki bilse ki devlet onu her şartta koruyacak adama öldürtmeyecek polise gitmez miydi?
Yanlış anlama sana yüklenmiyorum sadece genel konuşuyorum ama sen bunlara hiç değinmediğin için soruyorum bunlar normal mi?
yok yüklene de bilirsin sorun değil cevap yazmayacam dedim de son postum da ama son cevap olsun.
ben sana soruyorum iran da kıssasa kısas var değil mi? yani tecavüz eden hadım ediliyor.. cinayet işleyen idam ediliyor... hırsızlık yapanın elini kesiyorlar... bu suçlar bir daha işlenmiyor mu sanıyorsunuz? ben bunu anlatmaya çalışıyorum. aileler olarak bir şeyleri biz düzeltmek yerine başkasına suçu atıp kenara çekilirsek hiç bir şey düzelmez. devlet cezaları yükseltsin ki suç işlemesin yok böyle bir hayat arkadaş...
sen baba anne olarak çocuğuna önce Allah korkusunu öğreteceksin... sonra herkesin insan olduğunu aynı kefede olduğunu öğreteceksin... kadınlardan üstün olmadığımızı öğreteceksin... kaba kuvvetin hiç birşeyi değiştirmeyeceğini öğreteceksin...
adamın adını bilmiyorum Allah belasını versin babası bu cinayetine yardım edeceğine oğlunu polise kendi elleri ile teslim edecek bir baba olsaydı arkadaşı yardım edeceğine arkadaşını teslim edecek biri olsaydı bugün belki o kızcağız yaşıyor olacaktı. ceza ile caydırma olmaz... çok saçma bir örnek olacak ama 50 liralık egzoz takıp 172 lira ceza ödeyenler var ama hala aynı şeye devam ediyorlar o adam o sesin insanları rahatsız ettiğini akıl edecek kadar vicdan sahibi olsa böyle birşey yapmaz anlatabiliyor muyum...
kalın sağlıcakla kimseyi kırmak istemedim umarımda kırmamışımdır hayırlı akşamlar herkese...
Ya hacı boşver sen şeriatıda. Neden dini olmayan japonyada bu türşeyler çok az yada hristiyan avrupada falan.
şeriat yok mesela onlarda.
Şunu mu demek istiyorsun müslümanlar çok pis insanlar. Mutlaka başlarına şeriat kanunu dikelim ki sapık ruhlarına hakim olabilsinler.
Eğiterek olmuyor mu yani müslümanları. Ana fikir bu mu?
Ak-it bir medya mi ?
http://i.imgur.com/L0mGlD7.png
http://www.demokrathaber.net/images/upload/a(214).jpg
Kendi kendine çelişiyorsun "idamdam ölmekten cezadan korkmuyorlar hala yapıolar sen devlet ceza yükseltsin istiosun yok öyle bi hayat" demişsin sonra önce "Allah korkusunu önce öğret" demişsin, zaten en büyük sıkıntı burda herşeyi din üzerinden çözmeye çalışmakta. sen her kötü şeyi dine bağlarsan o çocukta bi yerden sonra "ulan biraz yanarız öteki tarafta ne olacakki" diye düşünüp korku duvarını aşıp sonra en dinsiz imansız dediğin adamların bile yapmayacağı şeyleri yapıyor. Çocuklara öncelikle insan olmayı öğretmemiz gerekiyor, bunu öğretmesi gereken aileleri de önce kafalarını soktukları o kumdan çıkarıp doğruları göstermek gerekiyor ama din ile değil toplum ile insanlık üzerinden gitmemiz gerekiyor.
% 90 ı müslüman diye bağırdığınız şu ülkeden adam akıllı 90 tane müslüman çıkmaz, neden mi? cahil ailelerin (ki kendi aileme de çok kızdım zamanında, elimden geldiğince de anlatıyorum) okumadan sorgulamadan kendini din alimi ilan eden şerefsizlerin sözlerine itimat etmeleri onların uydurduğu doğruları kabul etmeleri ve çocuklarına baskıyla empoze etmeleridir.
Baskı ile kurulan düzenden hiçbir şey olmaz o duvar illaki yıkılır, toprak altına gömdüğünüzü sandığınız pislikler gün yüzüne illaki çıkar hemde daha güçlü şekilde.
Valla bilelim ki cahil kesim gibi özenmeyelim :)
Bilmeseydikte olurdu KAMBOZ
30.07.2013 - 17.02.2015
Hak savunurken hakkı çiğnemek ?
https://www.facebook.com/video.php?v...29&pnref=story
Bu ülkedeki insanların düşünce sistemleri çok ama çok garip... Maalesefki ölen kız üzerinden güzel primler yapılmaya başlandı. Yazık.
Yukarıda bütün gazeteleri okuyorum denmiş. Sanırım bu gözden kaçtı.
http://www.haberler.com/tecavuzun-en...971911-haberi/
Okumaya üşenenler için özet : Tecavüz, idam cezası olan ülkelerde de Yaygın.
Şurda 20 sayfadır iyi kötü fikirlerimizi dile getiriyorduk. Hoşunuza gitmediği için hemen provokatasyona başlıyorsunuz.