User Tag List

Sayfa 8/26 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
484 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: #özgecanaslan ölümsüzdür.( yönetim uyarısı +18)

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nihat Doğan'ın kanaat önderi, Ajdar'ın sanatçı, Hülya Avşar'ın akil kadın, Kadir İnanır'ın akil adam olduğu toplumda, insanlar eğitilmeden Acur sebzesinin programları ile uyutulurken, büyütülürken, bırakın bir ülkeye din enjekte etmeyi, sokağa sakız atmamayı bile öğretemezsiniz... kimse bu tarz olayların münferit olduğunu dünyanın her ülkesinde olabileceğini anlatmasın! olayın sebebi de, azmettiricileri de bellidir, 13 yaşındaki kızlara evlenebilir fetvası verene, işsizlik kadınlar yüzünden yükseliyor diyenlere, kadınla erkek eşit değildir diyenlere, 20 kişinin tecavüz ettiği 14 yaşındaki kıza kendi rızası diyenlere sesi çıkmayan dinden imandan ahlaktan bahsetmesin!!! yav elin Afrikasında kimse kimseye dönüp bakmazken, uçan sineğin dişi olduğunu anlayınca ağzının suyu aktığı bir ülke haline geldik, daha mı dindar olduk okullara daha fazla din dersi koyunca? adam olmayı kim öğretecek? insan olmayı ahlaklı olmayı kim öğretecek? daha çocuk yaşındakilere uçkuru ne zaman çözeceğini anlatmakla mı ahlaklı olacağız? sapık bir toplum olduk sapık, hepimizin bacısı anası var, eşi var sevgilisi var, benzin alan pantalonlu bayanın bile arkasından hayvanlar gibi bakan milletiz yaa neyi savunuyoruz?

Mersin, Tarsus o bölge o kadar güzeldi ki, şimdi neden bu halde? bu hale getirenlerin hepsinin Allah belasını versin!!!
    Agzına saglık be abi çok güzel yazmışsın duygularıma tercüme oldun . Artık kavga olay çıkmasın diye sevgilimle kalabalık yerlere gidemez olduk resmen Böleleri yüzünden
    Hakkı Can Eryüzlü...

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Agzına saglık be abi çok güzel yazmışsın duygularıma tercüme oldun . Artık kavga olay çıkmasın diye sevgilimle kalabalık yerlere gidemez olduk resmen Böleleri yüzünden
    Aynen gardaşım. Tamam benim bu ilişkimden önce gözüm Dışarıdaydı hatta sırf bu iş için bekar evi bile tutmuştum. Hakedene hakettiği gibi muamele yani . Ama o zamanlar bile küçüklüğumden beri yanında sevgilisi olan kıza bakmam bakılmaz ayıptır delikanlılığa sığmaz. Yalnız gezen kıza öküz gibi bakılmaz laf atılmaz ablam var . Kaç yaşına gelmiş annemin bile giyimine karışır oldum .

Kız arkadaşıma ne kadar hanzolar var canlı canlı gözleriyle görsün diye "önümüzde ki kıza bak kaç kişi otobüse binerken götüne bakacak buyur üçü orada oturuyor ." Dedim ve şok oldu neler neler ..

Amk belki çağ atlamış gibi olunacak ama kız arkadaşımla bir gün araba yıkayım dedim yok olacak gibi değil geri gittim . Kalabalık cafeye gidiyosun yine öküz öküz öküz .

Okulu var lanet olsun keşke okumasa diyorum . Normalde cahil düşüncelerim yok ama artık olmaya başladı maalesef. Okula gitsin istemiyorum abi önceden bu kadar değildi şimdi her kıza bir hayvani bakış var .. Ne bakıyon lan diye mevzu başlasa her gün hangi biriyle kavga Edesin, hangi biriyle karakolluk hastanelik olasın.

Bi ara uyumadan önce nasıl öldürsem diye planlar yapıyordum zor toparladim. Ekmek bıçağıyla okula girdim napiyon la sen dedim kendime geri döndüm. Hangi bir öküzle itle muhattap olacan namusuna dil uzatılmadigi el surulmedigi sürece .

Çok acilen zihniyetlerin değişmesi lazım . Amk işim gücüm var her boş firsatta ofisten basıp kızın okuluna gidiyorum nolur nolmaz diye .. Aramız bozuk oluyor aksam vakti nolur nolmaz diye yine gidiyorum .. Gel de bu olayların üstüne kafa rahat askere git.
    imzasız..

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O piçin dölünün yazdığı savunmayı okuduktan sonra kanım dondu. İbret olsun diye çeşitli işkenceler yapıcaksın bu kansız köpeklere, gunlerce tecavuz ediceksin, dövüceksin bayılana kadar sonra ayıltıp bidaha dövüceksin, hayalarına iğneler batırıcaksın.. Ucu acık işkencenin hergün yalvaracak Allah'a ölmek için..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz önümüzde kız yürürse adımlarımızı hızlandırıp yanlış anlamasın arkasından onu süzdüğümüzü düşünmesin diye önüne geçen gençleriz.

kurtlukaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi öldürüyorsun şerefsiz insan neden cesedi yakıyorsun , bu adamları öldürmek yanlış olur işkence edeceksin öyle bir şey olacak ki ağır ağır ölecek

D.Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgecan aslan'a bunu yapanlara en ağır ceza verilmeli bunlar insan bile olmaz hayvan desen hiç değil bu mahlukat adeletimiz belki bunlara hak ettiği cezayı vermez ama inşallah içerinin adaleti bu haysiyetsizlere cezasını vericektir #özgecanaslan ölümsüzdür.

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu serefsiz evladının verdiği ifadeye bakın Allah aşkına.. Bunun soyunu sopunu temizlicen yaşatmıcaksın yaa

http://www.radikal.com.tr/turkiye/oz..._date=15022015

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsan değil bunlar insanlıktan çıkmışlar !

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl ki biz burda kuduruyorsak eminim ki onları bekleyen gardiyanlar da hükümlüler de kuduruyorlar ve gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorlar, içimi çok az da olsa soğutan tek şey bu
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İt herif cezai indirim alırım diye tecavüz edemedim demiş. Adli tıp sonuçlarında tecavüz var değil mi ?
    Devletin hukuk sisteminden değilde kürkçüler cezaevinde yatan mahkumlardan medet umuyoruz. Geldiğimiz noktaya bak.
    Orda yatan bir mahkumla iletişime geçebildik. Eğer işkencelere dayanırsa tecritten sonra yaşatmazlar deniyor.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veee Nihat şutlandi birazdan aciklanir ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sedat Peker'in mesajı:

Kıymetli dostlarım,

Bugün aslında başka bir konuyla ilgili paylaşım yapacaktım. Ancak insanlık dışı caniler tarafından katledilen, Özgecan Aslan kardeşimizle ilgili paylaşım yapmamın daha gerekli olacağını düşündüm.

Gerçi yapacağım paylaşım kimilerine çok vahşice ve korkunç gibi gelebilir. Ancak geçmiş yılların birinde yaşanan bu olayın halkımız arasındaki bazı tartışmalara da katkı sağlayacağını zannediyorum.

1994 veya 95 senelerinde (o tarihlerde çok yakın görüştüğüm) bir dostumla sohbetimizde o dönemin en kudretli bir-iki orgeneralinden birinin (daha önceden kendisini tanıdığım bir paşa) benden geçmişteki yaverinin kızının başına gelen bir konudan dolayı yardımcı olmamı istediğini iletti. Bu notu ileten dostumuzla beraber bahsi geçen orgenerali arayarak konuyla ilgileneceğimi söyleyip, saygılarımı ileterek, telefonu kapattım.

O gün benim ilgilenmem gereken başka bir konu olduğu için biraderim olan Atilla Peker ve birkaç arkadaştan bu konuyla ilgilenmelerini rica ettim. Konuyu kısaca anlatmak istersem; Paşa’nın yaverinin kızı eşinden ayrılmış. Eşi ayrıldıktan sonra tekrardan eski hanımıyla cinsel ilişkiye girmek istediğinde bayan tarafından reddedilince zorla eski eşinin çırılçıplak fotoğraflarını çekmiş. Ayrıca da zorla cinsel ilişkiye girerken de yakın çekimden bunu fotoğraflamış.

Bu konuyla ilgili Sayın Paşa, Valiyi, Emniyet Müdürünü arayıp, konuyla ilgilenmelerini rica etsede resimler bulunamadığı için şahıs her defasında gözaltına alınarak, serbest bırakılmış. Biraderim Atilla Peker, benimle fikir istişaresi yapmak istediğinde ve bana ne tür bir şey yapmak gerekir? Diye sorduğunda; “Benim adalet anlayışımı biliyorsun.Bir insan hangi kötülüğü yaparsa onun aynısını yaşamalı.” demiştim. Ayrıca kardeşimi de uyarmış; “Adamın hemşerimiz olması (adam maalesef ki Rizeliydi) çekeceği cezaya asla engel olmamalıdır.” diye de fikrimi beyan etmiştim (Hemşerilerime karşı hassasiyetim olduğunu herkes bildiği için bu uyarıyı yapma gereği hissetmiştim).

Biraderim bu şahısı o günün şartlarıyla kendi metotlarını kullanarak, ikna edip, resimleri ele geçirmiş(Negatiflerini de almayı unutmamış). Kadına zorla tecavüz ederken, 3. bir kişiye yani arkadaşına resimleri çektirdiği içinde haliyle daha çok sinirlenmişler. Bu sebeple davranışları maalesef ki daha sert ve kanlı olmuş.

Bedava cinsel ilişkiye girmek için eski karısına bunları reva görenin aynı duyguyu yaşaması içinde adama buraya yazsam herkese çok enteresan gelecek şeyler yaparak, resimlerini de çekip, bana getirdiler. Önce bayanın resimlerini bakmadan zarfın ağzını kapatarak, kendisine yolladım. Adamın olduğu resimler tabi ki çok korkunçtu. Yerde yatan çıplak bir adam ve her tarafı kan revan içinde. Ben bu resimlerinde bayana gitmesini istemiştim. Çünkü ruh sağlığı yaşadıklarından dolayı çok bozulmuştu.

Hiç değilse biraz yüreği soğusun istemiştim. Ancak arkadaşlar yanlış anlayarak, Paşa ile ortak dostumuz olan beye verip, resimleri yanlışlıkla Paşaya yollamışlar. Sayın Paşa, yaşının büyük olması ve resimlerdeki görüntünün çok vahşi olmasından dolayı önce biraz rahatsızlık geçirerek sandalyesine oturmuş, ancak sonrasında kendine gelince bana telefon açtı. Sedat Bey, ben bu adama engel olmak için kanunun her maddesini uygulatmaya çalıştım. Ancak hiçbir işe yaramadı (Kendisi çok beyefendi bir insan olduğu için bana Reis bey diye hitap ederdi). Reis bey, bence bu tip insanlara uygulanması gereken ceza işte böyle olmalıdır demişti.

Silahlı Kuvvetler’in 2 numarası olacak kadar üst kademedeki bir komutan böyle bir yorum yaparak, teşekkür etmişti. Mağduriyete uğramış olan bayan, o zaman minnettar olduğunu belirten teşekkürlerini inanılmaz mutlu bir şekilde iletmişti ve kızın babası olan Yaver Bey, sevinçten resmen çılgına dönmüştü.

Farkındayım bu yazıyı okuyanların bazıları yaşanılanları çok ilkel bulmuş olabilir. Ancak devletin verdiği cezalar, ürettiği çözümler yeterli gelmezse toplumun bu gibi durumlarda uygulamak isteyeceği cezalar ilkellik ve vahşilik değildir. Kendilerince hak arayışıdır, adalet arayışıdır.

Bu haberi okuduktan sonra başıma iş açmayı düşünen benden hoşlanmayan devlet görevlileri olabilir. Onlara söyleyeceğim hiç boşuna zahmet etmemeleridir. Çünkü olayın meydana geldiği tarih, 1995 yılıydı. O zamanki kanunlara göre yapılan eylemin zaman aşımı 7,5 seneydi. Aradan geçen 20 senede kanunlarımıza göre cinayet suçu dahil tüm suçlar zaman aşımına uğruyor (Gördüğünüz gibi en az bir avukat kadar kanunları da artık ezberledim).

O tarihten bugüne kadar hümanist psikolojinin en önemli isimlerinden olan Rotterdamlı Erasmus’un hayatını inceledim. Ya da ne bileyim psikiyatrik sorunlarda tedavi yöntemi olarak hümanist psikoloji kuramını bulan Abraham Maslow’un tüm öğretilerini de okudum. Ancak ben kendi şahsımda bir ilerleme kat edemedim. Özgecan kardeşimin olayını duyduğum an, tekrardan 20 sene önceki duygularım kabardı. “Adalet istiyorum!” dedim. “Bu kişilerin ölmelerini istiyorum. Hem de normal bir şekilde ölmelerini değil, vahşice ölmelerini ” dedim(Yani okuduklarım beni ilkellikten kurtaramamış).

Cinayetle sonuçlanmış cinsel suçlarda idam uygulanır kanunu, tek madde halinde geçirilirse buna ülkemizde hiç kimsenin karşı çıkmayacağını düşünüyorum. Ya da şu soruyu kendimize sormalıyız; “Sadece bu olaylar yaşandığında bağırıp, çağırarak, birkaç gün sonra da normal olarak hayatımıza devam mı edeceğiz?”

Not: Dönemin görevli orgeneralinin ismini vermeme sebebim, mağduriyete uğramış bayanın kim olduğunun ortaya çıkmaması içindir.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER

Kaynak: SedatPeker.com

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya şu olayı siyasete, siyasi görüşlere çeken insanları Allah ıslah etsin.
    Mini etek bilmem ne diyenleri ıslah etsin.
    Islah olmıycaklarsa Allah kahretsin.
    Başka söz denilebilir mi?

Can gitmiş orada, vahşice insanlık dışı Allah aşkına siyaset katmayın görüş katmayın ya.
    Nasıl bir cahillik nasıl bir nefret kindir bu ya, ulan hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız iyiliğini istiyoruz işte, kardeşin karşındaki nedir bu kin nefret?

Cenazeye saygınız olsun biraz, söveceğinize rahmet okuyun dua okuyun merhumenin ardından. Başka birşeye de gerek yok faydanız da yok. gerekeni içeride yaparlar zaten merak etmeyin......

Sen hala ne sacmaliyosun ya. Iyice can siktin ama bi s git dus su forumun yakasindan kodumu akkoyunu.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Veee Nihat şutlandi birazdan aciklanir ....
    http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/fo...las_karar.html
    1881 - 193

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir gecede şike yasasını hafifleten hükümet ve muhalefet adamlığınız böyle şeylerde neden değişime izin vermiyor _?

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren abi icimdekileri yaziya dokmussun, fikrine sağlık.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle ama kesinlikle tecavüz suçunun cezası idam olmalı, ha insan hakları mı ya da kul hakkı mı? o zaman hadım edilmeli. ilaçla filan değil ama fiziki olarak.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

ersandeniz
    Misafir
    bu şerefsize ceza verilecek de, dışarıda birsürü şerefsiz var, onları ne yapacağız?? adam kendi ailesinin kadınları dışındakileri o...... olarak görüyor, laf atmayı rahatsız etmeyi hak olarak görüyor, biz çözüm olarak ne buluyoruz: "aman kapalı giyin, aman şu saatlerde dışarıda olma, aman bunu yapma, aman şunu yapma".. doğuda milli eğitim müdürlüklerinde çalışanlar kadın öğretmenlerin numaralarını ona buna dağıtıyorlar, gecenin bir yarısı arayıp rahatsız etmeyi marifet sanıyor şerefsizler..

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içerdde onları öldürürler
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)