User Tag List

Sayfa 17/26 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
484 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: #özgecanaslan ölümsüzdür.( yönetim uyarısı +18)

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüce dinimiz "İslam" kadını diri diri gömülmekten kurtarıp ayağının altına cenneti seren din'in adı ve bu din'in şanlı peygamberi iki cihan güneşi Efendimiz Hz.Muhammed'in (Salat, selamların en güzeli O'na olsun ) veda hutbesinde ki son sözleri "Kadınlar size Allah'ın emanetidir" iken, ülkemizdeki durum düşündürücü...

Dindarlığın arttığı iddia edilen bir ülkede; Kadınlara ve çocuklara tecavüzler cinayetler tavan yapmış, fuhuş, zina almış başını gitmiş, uyuşturucuya başlama yaşı 13'lere inmiş, alkol tüketimi artmış, saygı sevgi azalmış, hırsızlıklar doğal karşılanır olmuş, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkının peşkeş çekilmesine ses çıkmıyorsa...

Kimse birbirini kandırmasın o ülkede artan dindarlıkta ki din "İSLAM" olamaz...
    Biz böyle bir toplum değildik abiler. Böyle yozlaşmış bir toplum değildik. Düşene tekme vurulmazdı. Komşu açken tok yatılmazdı. Bencilleştik, kendi benliğimizden uzaklaştık. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın banane ? Kafasındayız.
    Sivil toplum olarak örgütlenelim dedik gezi parkını yıktırmak istemedik hemen siyaset girdi işin içine. Yediğimiz gazla kaldık.
    Cahilleştirilmeye çalışılıyoruz. Görsel medya yazılı medya hep bizi uyutma çabasında. Çanakkalede kazanamayan düşmanın oyunları bunlar.
    "Türkleri topla tüfekle yenemeyiz fakat onları dinlerinden kültürlerinden uzaklaştırarak bölebiliriz" diyen ülke başkanlarının oyunları. İyilikte hoşgörüde dünyaya örnek olmuş bizler ne hale geldik.
    Bu tür olayların derinine inmek için çok geç kalındı. Biz de burda yazar yazar dururuz. Etrafımdakilere inandığım şeyleri anlatmaktan dilimde tüy kalmıyor. Buraya yazan profillerin büyük kısmı neyin ne olduğunu bilen aklı başında insanlar.
    En fazla 6 ay sonra unutulur gider. Ölen öldüğüyle kalır. Sapık düzenin kafa yapısını da değiştiremezsiniz eğitimle felan.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkede cehalet kol geziyor. Eğitim sistemi yanlış, medya beyin yıkama makinası olmuş, popülarite adı altında yapılan onca pislik, aile kavramı kalmamış, ülke tam anlamıyla ele geçirilmiş.

Lise 2'de okuyan kız öğrenci hamile kaldığı için, babası tarafından okulundan alındı. Aynı lisede ilkokul öğrencilerine uyuşturucu satan 4 erkek lise öğrencisi okuldan atıldı. Geçen sene kendi kardeşimin okulunda olan olaylar bunlar, ve Eskişehir'in "en iyi özel lisesi" burası, anlayın.

Kendi kızını engelli olduğu için 4'e bölüp, evinin bahçesine gömen anne var. daha bilmediğimiz neler var, kim bilebilir?

Sosyoloji ya da psikoloji uzmanı değilim. Ama Artık işin suyu çıktı Türkiye'de. Uyuşturucu madde ismiyle çıkan şarkılar, moda adıyla yapılan şaklaban programlar, araba kazanmak için çiftlerin düştükleri haller, diziler, filmler her şey. Yanlış olan her şeyi göklere çıkarmışlar. Kısaca Biz Bittik, bitirdiler. Tecavüz'e ses çıkarma, çalana ses çıkarma, hırsıza yol ver... Bu gidişe dur diyecek insan kalmadı, azınlık olduk. Bize dokunmadan yaşayan yılanlar kontrolü ele aldı. Kitap okumak yok, üretim yok, bilinç yok, edep yok. Sadece tüket, itaat et. İşte bu kardeşimize de bunu yapanlar, bu sistemin çocukları. Sistem fahişeyse çocuk bu işte, çok normal...

Çok yazdım, gereksiz bile oldu herhalde. Bu olay aklıma geldikce yemek yiyemiyorum, bir şey yapasım gelmiyor. Hepimizin suçu var bu durumdan, ama tek yapabildiğimiz dua etmek... Allah mekanını cennet eylesin, sevdiklerine sabır versin. Bir çoğu unutuyor ama, vicdanı olan insan unutamıyor işte Gizem'leri, Münevver'leri, Özgecan'ları....
    Real Cars, Real Roads.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüce dinimiz "İslam" kadını diri diri gömülmekten kurtarıp ayağının altına cenneti seren din'in adı ve bu din'in şanlı peygamberi iki cihan güneşi Efendimiz Hz.Muhammed'in (Salat, selamların en güzeli O'na olsun ) veda hutbesinde ki son sözleri "Kadınlar size Allah'ın emanetidir" iken, ülkemizdeki durum düşündürücü...

Dindarlığın arttığı iddia edilen bir ülkede; Kadınlara ve çocuklara tecavüzler cinayetler tavan yapmış, fuhuş, zina almış başını gitmiş, uyuşturucuya başlama yaşı 13'lere inmiş, alkol tüketimi artmış, saygı sevgi azalmış, hırsızlıklar doğal karşılanır olmuş, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkının peşkeş çekilmesine ses çıkmıyorsa...

Kimse birbirini kandırmasın o ülkede artan dindarlıkta ki din "İSLAM" olamaz...
    Biz böyle bir toplum değildik abiler. Böyle yozlaşmış bir toplum değildik. Düşene tekme vurulmazdı. Komşu açken tok yatılmazdı. Bencilleştik, kendi benliğimizden uzaklaştık. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın banane ? Kafasındayız.
    Sivil toplum olarak örgütlenelim dedik gezi parkını yıktırmak istemedik hemen siyaset girdi işin içine. Yediğimiz gazla kaldık.
    Cahilleştirilmeye çalışılıyoruz. Görsel medya yazılı medya hep bizi uyutma çabasında. Çanakkalede kazanamayan düşmanın oyunları bunlar.
    "Türkleri topla tüfekle yenemeyiz fakat onları dinlerinden kültürlerinden uzaklaştırarak bölebiliriz" diyen ülke başkanlarının oyunları. İyilikte hoşgörüde dünyaya örnek olmuş bizler ne hale geldik.
    Bu tür olayların derinine inmek için çok geç kalındı. Biz de burda yazar yazar dururuz. Etrafımdakilere inandığım şeyleri anlatmaktan dilimde tüy kalmıyor. Buraya yazan profillerin büyük kısmı neyin ne olduğunu bilen aklı başında insanlar.
    En fazla 6 ay sonra unutulur gider. Ölen öldüğüyle kalır. Sapık düzenin kafa yapısını da değiştiremezsiniz eğitimle felan.
    Hangi Müslüman ülkede bu problemler yok ki? Suudi Arabistan'da mı? Pakistan'da mı? Yoksa Endonezya'da mı?

Biz bunlardan farklıyız. Kimin sayesinde farklıyız oturun bir düşünün bakalım.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi Müslüman ülkede bu problemler yok ki? Suudi Arabistan'da mı? Pakistan'da mı? Yoksa Endonezya'da mı?

Biz bunlardan farklıyız. Kimin sayesinde farklıyız oturun bir düşünün bakalım.
    Edit özelliği kalmış, böyle ekleme yapmak durumundayım.

Biz bunlardan farklıydık demeliydim sanırım. 10 senede çok şey değişti.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar ilk postunun cevaplarini sonuncu postta vermissin. Yahu akkoyunlarin ne oldugu belli onlarin nesini anlamaya calisayim nesine saygi duyayim? Memleket bunlar yuzunden bu hale geldi, herkes birbirine dusman oldu, guven kalmadi. Allah akepeninde onlara destek cikanlarinda bin turlu belasini versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH ailesine sabır versin , özgecanın mekanıda cennet olsun inşallah.

özgecana şu an için yapılacak en iyi şey dua etmek bence , özgecan üzerinden birbirimizi kırmak , parti muhabbetleri yapmak belalar okumak genel kitlelere hakaret etmek çok yanlış.

en azındna bu başlık altında bana tuhaf geldi.
    Dr.ECU

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olgar ilk postunun cevaplarini sonuncu postta vermissin. Yahu akkoyunlarin ne oldugu belli onlarin nesini anlamaya calisayim nesine saygi duyayim? Memleket bunlar yuzunden bu hale geldi, herkes birbirine dusman oldu, guven kalmadi. Allah akepeninde onlara destek cikanlarinda bin turlu belasini versin.
    üstad annem babam onlara oy veriyor ne yapayım şimdi anneme babama bedduamı edeyim dışlayayım mı onları ... yaşına saygım var ama kusura bakma saçmalıyorsun bazen.
    tabi ya ...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgar abi vakit olmadığından konu başlıklarını okudum sadece. genel olarakta haklısın.önce kendimizi sorgulamamız lazım. açık kız görünce açıktan ziyade başı açık değil yani gerçi çoğu öküz başı açık kapalı farketmiyor öküz gibi bakıyor.toplumumuzda sıkıntı var. yada erişememe duygusu var sanırım. o kız onlarla geziyor ben gezemiyorum kafasınımı yaşıyolar napıyolar

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son 15 senede benliğimizi kaybettik,kaybettirildik.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biz erkeklere çok iş düşüyor.
    Delikanlılığın kitabı yeniden yazılmalı yanındaki arkadaşın kankan vs. bi bayana yanlış yaptığında en azından hiç bir şey yapmamaktansa hop birader demek lazım.
    Biz erkekler bir aradayken harala gürele arasında eşini sevgisini aldatanı tacizde bulunanı trafikte bi bayanı rahatsız edeni helal kardeşim diye onure etmemeliyiz.
    Bunu hepimiz yapıyoruz yapmayan yok.
    İlk okulda kız arkadaşını öpüp kaçanı eteğini açıp ellemeye çalışana bile hop birader demek lazım
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

ersandeniz
    Misafir

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte akıl fikir hep orada.Daha kuracağın cümleleri bilmiyorsun eylem senin neyine.İlk önce kaybettiğimiz insanlığı bulmamız lazım sonra saygımızı...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kişi kendini düzeltmedikce hiçbirsey düzelmez bu kadar basit.
    ne tartismayı, ne çalışmayı, ne empati kurmayı hiçbir seyi beceremiyoruz.
    Benciliz.
    Herkes bizim kararımıza düşüncelerimize destek versin istiyoruz. aksi oldugu zaman hemen kılıç kalkan kuşanıyoruz.
    Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyoruz. Diyoruz düşünüyoruz oturduğumuz yerden sallıyoruz da sallıyoruz. Sonra hersey düzelsin istiyoruz. Böyle birşey yok.
    Tayyip ve tayfası için memleketi böldü diyorsunuz. Öyle birşey de yok biz kendi kendimizi böldük onlar fitili ateşledi biz kucağımıza altık yürüttük.
    Eskiden Fenerlisi Cimbomlusu aynı maçı izlerdi, Ermenisi Hocası aynı mahallede yaşardı saygı hoşgörü vardı şimdi ne var
    Lan hepsini geçtim amk Vtec ile Gti tartısmasında burda birbirinizi yiyosunuz.
    ne Özgecanı ne Akp si ne Chp si
    Burda değil 18 sayfa 18000 sayfa kınama yapılsada birşey değişmeyecek. Değişmesi gerekn birşey varsa oda hepimiziz. Kendimizi geliştircez biz düzgün insan olacaz colugumuzu cocugumuzu düzgün yetiştirecez ancak o zaman bazı şeyler düzelecek.
    Hergün daha kötüye giidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Özgecan'a da Allahtan rahmet, Ailesi sevdikleri ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Umarım bazı aileler böyle hepimizi yaralayan olaylardan ders cıkartır çoluk cocuklarına daha iyi bir eğitim ilgi ve insanlık öğretirler.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad annem babam onlara oy veriyor ne yapayım şimdi anneme babama bedduamı edeyim dışlayayım mı onları ... yaşına saygım var ama kusura bakma saçmalıyorsun bazen.
    Kusura bakma gardaşım ailen ile konuşacaksın o zaman . Sen de destekliyorsan orasını bilemem ama tartışarak yazmıyorum sana şu an sözlerimi yanlış anlama artık bazı şeylerin düzelmesi için seçim sandığında hallolması gerekiyor .

Ailen dinine düşkün ise bu adamların din ile uzaktan yakından alakaları olmadığını anlatacaksın kanıtlarla . Sure ile dalga geçilen bakana hiçbir şey yapılmadığını söyleyeceksin .

Yahu anne-baba Kuran-ı Kerim'de tek dokunulmaz ALLAH(C.C) değil midir ? Eee o zaman yolsuzluk yaptıkları kesinleşen ve alenen ortada olan 4 tane bakanına nasıl dokunamıyor ?

Bu ülkedeki müslümanların hiç mi canı yok anne-baba ? Esma için gözyaşı dökülüyor herkes arabasının arkasına RABİA stickerı yapıştırıyor , bizim bu ülkenin vatandaşı mert-özgecan vs.. niye kimse gözyaşı dökmüyor televizyonlarda ? Niye yas ilan edilmiş gibi hareketler içerisine giren olmuyor .

Örf adet gelenek görenek nerede kaldı anne baba? Bizim bu ülkenin önemli değerleri vardı . Mustafa Kemal ATATÜRK bunlara ne yaptı ki intikam almak istiyorlar .

Terörist ele başının tüm isteklerine neden yavaş yavaş eyvallah çekiliyor anne-baba ? Ne kadar milliyetçi bir toplumduk . Utanmadan ''sizin elinizde imkan vardı apoyu neden asmadınız . ?''diyorlar ya hani tüm belgeleriyle her şey açıkça ortada araştırın anne-baba neyin ne olduğu çok belli .

Bizim ülkenin çocukları haklarını aramak için eylem yapmak istiyorlar , suçsuz günahsız o kadar genç ak gençlerle birlik olup polis tarafından öldürülüyor. Nerde ifade düşünce özgürlüğü anne baba ? Biz nasıl bir ülke olduk ?

Bu adamlar gelmeden önce müslüman değil miydik ? Cuma namazına gitmiyor muydun baba ? Sen evinde namazlarını kılmıyor muydun anne ? Bu adamların sanki Türkiye öncesinde müslüman bir ülke değilmiş gibi davranmaları sizin de tuhafınıza gitmiyor mu ? Neden bu kadar dini ellerine alıp kullanıyorlar .

Neden insanlar bu kadar korku cumhuriyetinde yaşamaya başladı anne baba ?

Hani cemaat cemaat diyordunuz beraberdiniz bacı-gardaş gibiydiniz . Ne oldu birden ? İnsan zamanında yiyip içtiği ekmek yediği adamla neden ters düşüyor bunların alıp veremediği nedir anne baba ?

Bazı insanlar düşüncelerini ''İNTERNET'' ortamında bile söylemeye korkuyor bu nasıl korkudur anne baba ? O kadar suçsuz günahsız gazeteci asker çoluğundan çocuğundan ayrı kaldı o kadar sene ne günahları vardı ?

Ülkenin ekonomik durumu ortada ben kendim muhasebe işinde olduğum için piyasanın durumunu az çok biliyorum . Ekonomimiz *** gibi hala benzin fiyatları makara geçer gibi niye birden azalıp anasının nikahı gibi zam yiyor anne baba ? Niye en pahalı biz kullanıyoruz ?

Daha da uzar gider be gardaşım sen bu insanları destekle ya da destekleme bu konuşmaları yaptığın halde aldığın cevap ''kötünün iyisi'' gibi klişe şeyler ise . Siktir et mert'i özgecan'ı , tecavüze uğramış kadınları yakılmış insanları , iki gün sonra seçimden sonra apo bey'in istedikleri olmazsa oluşabilecek kaos ortamında şehit olma ihtimali olan ben'i siktir et .

oy vermeye devam edin .
    imzasız..

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğitim şart derken Cem Yılmaz espri yapmıyordu..
    Hatayı; Eğitim sistemini yaz boz tahtasına döndürenlerde aramamak gerek galiba? Herşeyin çözümü bu kadar basit, yok Osmanlıca vb şeylerle dayatmacı eğitim yerine, gerçek bir eğitim verilse herşey düzelecek..

Konuya uygun bir video, izlemenizi tavsiye ederim..

http://www.msn.com/tr-tr/video/viral...=mailsignoutmd

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplumda yer alan hemen hemen tüm zıt kesimler birbirlerinden karşılıklı olarak nefret ediyor sorun bu .İşçi patrondan sağcı solcudan zengin fakirden vs. vs. bu kesimlerden birisinin canı yandımı diğeri oh çekiyor.Birlik beraberlik diye birşey kalmadı malesef.He niye böyle oldu çünkü tüm kesimlerin içinden çıkan kendini bilmezlerin yaptıkları temsil ettiği tüm kesme yansıdı.En basiti birisi çıkıp fakirler ölsün porştan selamlar dedi toplumda onun kafa yapısını anlayamacak kesim tüm cayannecilere bu gözle bakıyor.Bunun gibi bi çok örnek var.

En basiti içinde bulunduğumuz camiadan örnek pahalı bi araçla dolaşıtınızda sokağın yarısından küfür yiyorsunuz sırf paranız var diye.Ve böyle bi araçla kaza yaptığınızda sırf zenginsiniz diye bırakın gebersin diyip .... size yardım etmeyecek psikolojiye sahip toplum, bu nefreti karşılıklı kendimiz yarattık gitgidede büyüor , Ha bunda ilk paragrafta yazdığım şeylerin bence rolüde çok büyük.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekleme yapacak olursam bu ülkedeki kadınların ne kadar ucuz ve basit olduğunu devlet büyüklerimizin,bakanlarımızın,ve milletvekillerimizin yapmış oldukları sapıkça görüşler etkili olmasın sakın ? Hepsinin ne söylediğini bilmeyenler açsın okusun .

oy verenlere saygı mı ? O saygısızlığı ilk kimin başlattığını herkes çok iyi biliyor . Sen aldığın %50 oy ile belli mevkiiye gelmiş olabilirsin eyvallah ülkeyi yönetmek senin görevindir ama insanları değil . Sen benim haklarımıda benim vermiş olduğum oy'a saygı duymak zorundasın.

Gençler eylem yapmaya çıkınca %50'yi evlerinde zor tutuyoruz gibi gereksiz bir açıklama yaparsan . Sana oy verenlere de kimse saygı göstermez bu böyledir , siz başlattınız böyle de devam edecek.
    imzasız..

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kutuplaştırarak siyaset en ilkel metodlardan birisi, bugün bütün alanlarda kendini gösterir bu tavır. futbolda da böyledir siyasette de herhangi bir konuda da. makam sahipleri kendini yüceltme yolunu hep başkasını dibe sokmakta bulur, ortamı kızıştırır ki kendi taraftarları daha çok coşsun.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)