User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
243 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Liverpool Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2.tur maçı

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam gözünü seveyim yapma beceremediğin bir işten sonra senin annene küfür edilse ne tepki verirsin

bitsin artık futbolda küfür lanet olsun ya
    ya dostum biz yanındaki adama pas atamadı die ana avrat küfür eden milletiz yani bunlar oluyor olacak sadece tolgaya olmuyor o kadar para milyon dolarlar al sonra hata yapınca ne iyisin tolg abi desinler,o yok yani türkiyede
    Team PAŞAOĞLU

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir ben değilmişim böyle düşünen. Amma büyüttüler bu Demba Ba'yı.
    O'nun adı Penba Ba.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya dostum biz yanındaki adama pas atamadı die ana avrat küfür eden milletiz yani bunlar oluyor olacak sadece tolgaya olmuyor o kadar para milyon dolarlar al sonra hata yapınca ne iyisin tolg abi desinler,o yok yani türkiyede
    Az önce paylaştığım video'da taraftar çok güzel haykırıyor.'' Bu takım yüzünden o jeep'e biniyorsun bunu bil.''
    imzasız..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maç sonu takım tribüne çağrılmış o gitmemiş ondan sonra küfür kıyamet kopmuş keşke olmasaydı
    sinir anlık durum yenilme stresi vs ayrı ama söyle iyi böyle vefalı taraftar oldugunu belii edip her nolursa olsun kanserden vefat eden bir anneye sövmek bence olmadı
    1881 - 193

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küfür futbolun eğlencesi abi . Ancak kendi takımının oyuncusunun annesine küfür edilmesini kabul etmiyorum hem de vefat etmiş biriyse .
    Zamanında serdar bilgili istifa etmiyordu istifa etsin diye onun annesinede küfür ediliyordu

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok bizim futbolcuların en büyük problemi sen futbolunun düşün beşiktaşa gelir hala b,lmem kaç sene önceki şampiyonluk trabzonunda der yok anama babama küfür ettiler der yok onu yaptılar yok bunu yaptılar geçin abi bunları futbol oynayın sadece futbol bu kadar basit
    Team PAŞAOĞLU

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Küfür futbolun doğasında var bütün takımlar birbirinie küfür eder, buna engel olamazsın. Çoğu zaman bir anlık sinirler edilen küfürlerdir, sonradan pişman olursun, çoğu zaman da eğlence dalga amaçlı küfürlerdir. Var mı bugüne kadar ben hiçbir maçta maçı izlerken karşı takıma, hakeme, futbolculara ya da yönetime küfür etmedim diyen ??

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda suçlu biliç ben maçı 5 dk. açtım baktım kalede tolga fenerli arkadaşları felan aradım olm bu adam ne zaman iyileşti bu maçta ne işi var dedim daha ilk yarı sıçmaya başladı önlemini alıp devre arası çıkarmalıydı beden ve ruhen maçta değil gibi oynuyordu.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küfür futbolun doğasında var bütün takımlar birbirinie küfür eder, buna engel olamazsın. Çoğu zaman bir anlık sinirler edilen küfürlerdir, sonradan pişman olursun, çoğu zaman da eğlence dalga amaçlı küfürlerdir. Var mı bugüne kadar ben hiçbir maçta maçı izlerken karşı takıma, hakeme, futbolculara ya da yönetime küfür etmedim diyen ??
    Küfürsüz futbol yok malesef.

Ben küfür edecek nesne kalmyaınca evde cam çerçeve vazoya falan küfür ediyorum mesela

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küfürsüz futbol yok malesef.

Ben küfür edecek nesne kalmyaınca evde cam çerçeve vazoya falan küfür ediyorum mesela
    hahah dün 2. golden sonra ettiğim küfürlere ben bile inanamadım, yaratıcılığımı konuşturdum

Allahtan telefon, kumanda, laptop fırlatmaya, kapı duvar yumruklamaya gelemeden elendik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de her zaman maç izlediğim mekanda hafiften sızıp kalmışım öncesinde alkolde almıştım , zaten 2.golden sonra oturduğum yerden kalkmadım mal gibi bakıyordum televizyona . Eleman abi kapatıyoruz diye dürtünce sanki sızmamış gibi hemen kalktım sizin ananızı avradınızı diye küfür etmeye başladım
    imzasız..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahah dün 2. golden sonra ettiğim küfürlere ben bile inanamadım, yaratıcılığımı konuşturdum

Allahtan telefon, kumanda, laptop fırlatmaya, kapı duvar yumruklamaya gelemeden elendik
    Attığımız golden sonra evde Bruce Lee yapınca terlikleri hesab edemedim 2 çerçeve bir küllük zayi oldu

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki haftadır devre arası zapladıktan sonra el alışkanlığı 77. kanalı açıyorum, bir bakıyorum facete vs gol diye yardırıyo millet, sonra aklıma ... golü göremedik diyip stara dönüyorum ve maçı kaybediyoruz. Ben bile ulan açmasamıydım starı benim yüzümdenmi oluyo diye kendime dert ararken, bu Tolga, Mustafa vs nasıl uyuyobiliyorlar evlerine gidip..

Elini kolunu s.. pekdemeti amacı ne belli değil, sürekli elleriyle garip garip şekillerde bişeyler anlatma çabasında, ne diye zorla koyuyolarki bu adamı takıma. Adamın kapasite 1,2 micra, vtecle deniyomuş gibi yırtıyo kendini sonuçta araya yine tırlar dağlar giriyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence küfür hiç edilmemeliydi,tolga kötü oynamış olabilir adam annesinin vefatından sonra hemen maça çıktı o zaman yere göğe sığmıyoduda hata yapıncamı şerefsiz oldu işe yaramaz oldu? Galatasaraylı olarak cidden üzüldüm ama dün gökhan töre,tolgay dışında opare ve mottayıda dahil edelim hadi bu 4 oyuncunun harici 7 kişi bildiğin rezaletti. Hele pektemek ve necip saç baş yoldurttu.Beşiktaş taraftarı Kötü gün taraftarı diyenler olmuş pazar günü fb derbisi var takım kaptanının ölmiüş annesinemi sövmek taraftarlık?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca bilic ilk maçta gördün adamlar top indiriyor uzun oyuncularıyla teknik var iyi top saklıyolar bitiricilikleri iyi tuttuklarını atıyolar o savunma nedir öyle ya? Atiba sakatmıydı bilmiyorum ama keşke pektemek atiba değişikliğine gitseydi bilic en azından orta saha kalabalıklaşır defans hattına yardım daha çok olurdu

ahmet_xy
    Misafir
    [QUOTE=Berat;7788794ama dün gökhan töre,tolgay dışında opare ve mottayıda dahil edelim hadi bu 4 oyuncunun harici 7 kişi bildiğin rezaletti. [/QUOTE]

berat g.töre'nin neresi iyiydi? resmen topları ezdi, ayağındaki topların yarısını rakibe kaptırdı. çok kötüydü bence. aslında Beşiktaş'ın tamamı kötü oynadı. Bilic'in de yanlış kadro seçimi kötü oyuna tuz biber ekti. Erciyes maçındaki farklı galibiyetle havaya girdiler. Erciyes maçında puan kaybedilseydi, Beşiktaş bürüjü elerdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence küfür hiç edilmemeliydi,tolga kötü oynamış olabilir adam annesinin vefatından sonra hemen maça çıktı o zaman yere göğe sığmıyoduda hata yapıncamı şerefsiz oldu işe yaramaz oldu? Galatasaraylı olarak cidden üzüldüm ama dün gökhan töre,tolgay dışında opare ve mottayıda dahil edelim hadi bu 4 oyuncunun harici 7 kişi bildiğin rezaletti. Hele pektemek ve necip saç baş yoldurttu.Beşiktaş taraftarı Kötü gün taraftarı diyenler olmuş pazar günü fb derbisi var takım kaptanının ölmiüş annesinemi sövmek taraftarlık?

Senin taraftarın hiç mi küfür etmiyor ? Münferit olan şeyleri nasıl tüm takım taraftarına yayabiliyorsun ?
    imzasız..

ahmet_xy
    Misafir
    bir FB'li olarak Beşiktaş'ın UEFA kupasını almasını hatta bu sezon şampiyon bile olmasını istiyordum ama bu saatten sonra çok zor. pazar günü Beşiktaş'ı yeneriz, maalesef hiç istemediğim şey yani GS şampiyon olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yav diğer taraftarlar sanki sevgi kelebeği arkadaş, amma dert oldu size bu küfürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)