yok bizim futbolcuların en büyük problemi sen futbolunun düşün beşiktaşa gelir hala b,lmem kaç sene önceki şampiyonluk trabzonunda der yok anama babama küfür ettiler der yok onu yaptılar yok bunu yaptılar geçin abi bunları futbol oynayın sadece futbol bu kadar basit
Team PAŞAOĞLU
Küfür futbolun doğasında var bütün takımlar birbirinie küfür eder, buna engel olamazsın. Çoğu zaman bir anlık sinirler edilen küfürlerdir, sonradan pişman olursun, çoğu zaman da eğlence dalga amaçlı küfürlerdir. Var mı bugüne kadar ben hiçbir maçta maçı izlerken karşı takıma, hakeme, futbolculara ya da yönetime küfür etmedim diyen ??
Ben de her zaman maç izlediğim mekanda hafiften sızıp kalmışım öncesinde alkolde almıştım , zaten 2.golden sonra oturduğum yerden kalkmadım mal gibi bakıyordum televizyona. Eleman abi kapatıyoruz diye dürtünce sanki sızmamış gibi hemen kalktım sizin ananızı avradınızı diye küfür etmeye başladım
![]()
imzasız..
İki haftadır devre arası zapladıktan sonra el alışkanlığı 77. kanalı açıyorum, bir bakıyorum facete vs gol diye yardırıyo millet, sonra aklıma ... golü göremedik diyip stara dönüyorum ve maçı kaybediyoruz. Ben bile ulan açmasamıydım starı benim yüzümdenmi oluyo diye kendime dert ararken, bu Tolga, Mustafa vs nasıl uyuyobiliyorlar evlerine gidip..
Elini kolunu s.. pekdemeti amacı ne belli değil, sürekli elleriyle garip garip şekillerde bişeyler anlatma çabasında, ne diye zorla koyuyolarki bu adamı takıma. Adamın kapasite 1,2 micra, vtecle deniyomuş gibi yırtıyo kendini sonuçta araya yine tırlar dağlar giriyor...
Bence küfür hiç edilmemeliydi,tolga kötü oynamış olabilir adam annesinin vefatından sonra hemen maça çıktı o zaman yere göğe sığmıyoduda hata yapıncamı şerefsiz oldu işe yaramaz oldu? Galatasaraylı olarak cidden üzüldüm ama dün gökhan töre,tolgay dışında opare ve mottayıda dahil edelim hadi bu 4 oyuncunun harici 7 kişi bildiğin rezaletti. Hele pektemek ve necip saç baş yoldurttu.Beşiktaş taraftarı Kötü gün taraftarı diyenler olmuş pazar günü fb derbisi var takım kaptanının ölmiüş annesinemi sövmek taraftarlık?
Ayrıca bilic ilk maçta gördün adamlar top indiriyor uzun oyuncularıyla teknik var iyi top saklıyolar bitiricilikleri iyi tuttuklarını atıyolar o savunma nedir öyle ya? Atiba sakatmıydı bilmiyorum ama keşke pektemek atiba değişikliğine gitseydi bilic en azından orta saha kalabalıklaşır defans hattına yardım daha çok olurdu
[QUOTE=Berat;7788794ama dün gökhan töre,tolgay dışında opare ve mottayıda dahil edelim hadi bu 4 oyuncunun harici 7 kişi bildiğin rezaletti. [/QUOTE]
berat g.töre'nin neresi iyiydi? resmen topları ezdi, ayağındaki topların yarısını rakibe kaptırdı. çok kötüydü bence. aslında Beşiktaş'ın tamamı kötü oynadı. Bilic'in de yanlış kadro seçimi kötü oyuna tuz biber ekti. Erciyes maçındaki farklı galibiyetle havaya girdiler. Erciyes maçında puan kaybedilseydi, Beşiktaş bürüjü elerdi.
bir FB'li olarak Beşiktaş'ın UEFA kupasını almasını hatta bu sezon şampiyon bile olmasını istiyordum ama bu saatten sonra çok zor. pazar günü Beşiktaş'ı yeneriz, maalesef hiç istemediğim şey yani GS şampiyon olur.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)