User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
112 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Burada baş sağlığı,Orada gözler Aydın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drivertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gibi durumları akıllı eğitimli insanlar tabi ki olsun istemez . Allah rahmet eylesin, ayrıca propaganda yapmaya çalışan insanları sokağa dökmeye çalışanlar var , o şüpheliyi yakaladık vurduk kırdık vidyoları çekip bide yayınlamak ülkücü bir insanın yapacağı birşey olmayacağını düşünüyorum . pkk yi savunmuyorum ya da herhangi bir partiyi kesinlikle ama şunu biliyorum askerler şehit olmuyor şükürler olsun (şehidi olan birisi bilir şehit acısını.), ve toprağımızın bir metresi verilmeye kalkılsa ayaklanıp Çanakkale ruhuna geri dönecek bir nesil olduğunu düşünüyorum kesinlikle. O yüzden soğukkanlı olmaya davet ediyorum abilerimi kardeşlerimi .. Tekrar başımız sağolsun mekanı cennet olsun. Ayrıca bizzat arkadaşlarımdan biliyorum ki yaşım 25 ülkücü gençlik diyoruz da bir kısmı da esrar alkol karıkız kavga kabadayılıkdan zaman bulamıyor ülkümüzü savunmaya diye düşünüyorum ...
    Askerlerimiz şehit olmuyor evet ama şehitlerimizin kemikleri sızlıyor şuan eminim. Geçmişte askerlerimize saldıranlar şuan elini kolunu sallayıp aramızda geziyor hatta meclisteler. Çanakkale ruhu fln kalmadı artık herkes nasıl çalarım, nasıl yaltakçılık yaparımda kendime rant sağlarımın derdinde.
    Senin o bahsettiğin esrar alkol karı kız davasında olanlarda ülkücülüğü kullanıp prim yapmaya çalışan insanlar. Ülkü Ocaklarında vatanını milletini seven pırlanta gibi insanlar var aynı şehit olan Fırat kardeşimiz gibi. Bugün şehit vermiyor olabiliriz ama bu kalleşlerin yarın bize saldırmayacağı anlamına gelmiyor malesef. Heran diken üzerindeyiz tehdit altındayız. Terör denen belaya günümüzde yapıldığı gibi müzakereyle değilde ancak aktif mücadeleyle tamamen son verebileceğimizi düşünüyorum.

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerlerimiz şehit olmuyor evet ama şehitlerimizin kemikleri sızlıyor şuan eminim. Geçmişte askerlerimize saldıranlar şuan elini kolunu sallayıp aramızda geziyor hatta meclisteler. Çanakkale ruhu fln kalmadı artık herkes nasıl çalarım, nasıl yaltakçılık yaparımda kendime rant sağlarımın derdinde.
    Senin o bahsettiğin esrar alkol karı kız davasında olanlarda ülkücülüğü kullanıp prim yapmaya çalışan insanlar. Ülkü Ocaklarında vatanını milletini seven pırlanta gibi insanlar var aynı şehit olan Fırat kardeşimiz gibi. Bugün şehit vermiyor olabiliriz ama bu kalleşlerin yarın bize saldırmayacağı anlamına gelmiyor malesef. Heran diken üzerindeyiz tehdit altındayız. Terör denen belaya günümüzde yapıldığı gibi müzakereyle değilde ancak aktif mücadeleyle tamamen son verebileceğimizi düşünüyorum.
    Senin düşüncen saygı duyarım . Ama emin ol ülke ocaklardan ne yönetiliyor ne de kurtarılıyor. Çoğu zaman da liselere kadar girip çıkıyor .. Herneyse konuyu uzatmak değil amacım, dürüstlük şeref kavramları basitleşti artık , kapitalizmin dalgaları ve eksen kayması bu milleti psikopat ve birbirini çekemez hale getirdi .. Tekrar Allah rahmet eylesin.
    Vtec

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha yeni duydum , allah kardeşimizin mekanını cennet eylesin. sinirim zıpladı.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun.Ege üni. gibi birçok üni.de bu durum mevcut İstanbul üni. ve Marmarada bunun gibi bir çok arkadaşımız yaralandı darp edildi fakat medya ya hep tam tersi şekilde lanse edildi.Bu yüzden çoğu kişinin gözünde Ülkücü hareket veya Milleyetçi kavramındaki kişiler kavga eden yoktan yere insanlara bulaşan darpcı insanlar olarak tanındı.Şu gün FIRAT ÇAKIROĞLU'nu rahmetle anmaktan başka birşey yapamıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EDİT: Banu AVAR'ın paylaştığı Erdal Sarızeybek'e ait Eşref Paşanın ölümüyle ve çözüm süreciyle alakalı ufak bir yazı okumanızı tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmreYY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EDİT: Banu AVAR'ın paylaştığı Erdal Sarızeybek'e ait Eşref Paşanın ölümüyle ve çözüm süreciyle alakalı ufak bir yazı okumanızı tavsiye ederim
    http://www.sarizeybekhaber.com.tr/m/?id=712

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıntı

''RTE'nin ülkeyi karıştırıp, seçimde "istikrar"a(!) oy isteyeceğini tahmin etmek için siyaset bilimi okumaya gerek yok.''

bana da işin içinde senaryo varmış gibi geliyor. bunca zamandır böyle bir olay olmuyordu da , tam seçim ağzı neden oldu ? Bu siyasi oyunlar yüzünden gencecik bir memleket çocuğu gitti. yine ateş düştüğü yeri yaktı.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklı selim,sağduyu bunların zamanı geçti.
    12 sene oldu bayrağımız indirildi
    ATATÜRK püstleri yakıldı yıkıldı
    Şehitler verdik
    Teröristlerle görüşmelere müsade edildi
    Büyük Türk milletinin meclisine teröristleri soktuk
    Herşeye sağduyulu olduk yeter artık
    Hala sağduyulu olmamızı beklemeyin artık zamanı geçti...

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklı selim,sağduyu bunların zamanı geçti.
    12 sene oldu bayrağımız indirildi
    ATATÜRK püstleri yakıldı yıkıldı
    Şehitler verdik
    Teröristlerle görüşmelere müsade edildi
    Büyük Türk milletinin meclisine teröristleri soktuk
    Herşeye sağduyulu olduk yeter artık
    Hala sağduyulu olmamızı beklemeyin artık zamanı geçti...
    Oluşturalım bi hareket toplayalım gelmek isteyeni nereyi kimi bitireceğiz adamlar içimizde zaten ? Askerliğimi 15 ay bir fiil arazide,masabaşında geçirdim bol bol şansıma Kastamonu'daydım oraya da altı yedi tane kansız dadanmıştı. Ama şöyle bir durum vardı ki biz bu şerefsizlerin isim soyisim doğum tarihi ve yerlerini bilmemize rağmen adamların koskocaman Kastamonu'da bulamıyorduk özel harekat ve polis özel harekatın aramalarına rağmen. Kimi neyi indiricez hangibirini bir yolu olsada kökü kibrit suyu olsa keşke olmuyor işte lanet olsun..
    Vtec

xILuciferIx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gibi durumları akıllı eğitimli insanlar tabi ki olsun istemez . Allah rahmet eylesin, ayrıca propaganda yapmaya çalışan insanları sokağa dökmeye çalışanlar var , o şüpheliyi yakaladık vurduk kırdık vidyoları çekip bide yayınlamak ülkücü bir insanın yapacağı birşey olmayacağını düşünüyorum . pkk yi savunmuyorum ya da herhangi bir partiyi kesinlikle ama şunu biliyorum askerler şehit olmuyor şükürler olsun (şehidi olan birisi bilir şehit acısını.), ve toprağımızın bir metresi verilmeye kalkılsa ayaklanıp Çanakkale ruhuna geri dönecek bir nesil olduğunu düşünüyorum kesinlikle. O yüzden soğukkanlı olmaya davet ediyorum abilerimi kardeşlerimi .. Tekrar başımız sağolsun mekanı cennet olsun. Ayrıca bizzat arkadaşlarımdan biliyorum ki yaşım 25 ülkücü gençlik diyoruz da bir kısmı da esrar alkol karıkız kavga kabadayılıkdan zaman bulamıyor ülkümüzü savunmaya diye düşünüyorum ...
    Şehit olması için hangi vasıfları bulundurması gerekiyor?? Okulun koridorlarına pkk burada yazan itlere karşı çıkması yeter benim şehit saymam için ülkücü türkücü olması gerekmiyor vatanı için kendi çapında dahi olsa yaptığı mücadelede biri canını veriyorsa şehittir benim gözümde ve malesef son cümlende haklılık payın olmasına rağmen koskoca siyasi bir ideolojiyi karalama hakkını vermiyor sana

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah aynen.
    kimlerin neden yaptırtmadığını biliyoruz...
    Nasıl başbuğ zamanında azerbaycana rüzgar Birliği kurulup gönderildiyse Sayın Bahçeli yumruğunu masaya vurup belirlenen yerlere birliği gönderecek.
    Normal şartlarda jöh pöh mit yapar bunları yurtiçini kastederek söylüyorum

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paralel yapmıştır paralel diye zıplayacak şimdi birileri, ben söyleyeyim de...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu coğrafya üzerinde havasındanmı suyundanmı bilinmez kimse okumaz sorgulamaz tek bildiğimiz şey anında öfke kusmak. Buna katılmayan yoktur herhalde şimdi gelelim asıl konuya.

Asker veya Devlet hiç hata yapmadımı?

Dağlarda 30 sene Kürt vatandaşına ne Mutlu Türküm yazısını okutmadımı mardinde vanda vs.vs. sonra neden sessiz sedasız silindi.Neden yazdın neden sildin Kurtuluş savaşında bu ilkenin evlatları değilmiydi ölenler.

konu terör ve okumayan haklın bunlardan medet umması peşinede gelen kaos kim kime vurursa.

tekrar söylüyorum Allah c.c. Cumhuriyetimizin hudutlarını korusun.

NE MUTLU TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIM DİYENE

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isim geregi dogu bolgelerine cok gidiyorum. Oranin hala kontrol altinda oldugunundusunen varsa cok yaniliyor. Eger yiyiyorsa gece yolculuk yapin.
    74 model sehpa...

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askerlerimiz şehit olmuyor, haberleri gelmiyor diye söylüyorsunuz ama hangi verilen sözler karşılığında gelmiyor?
    Sabrımız taşıyor, çözüm süreci tıkanma yoluna girdi, çözüm süreci yürümüyor, Apo piçi şöyle istiyor diye söylenip duruyor.. Bu sözler neyin karşılığında verildi?
    Zaten toprak verme sözünü vermiş olsaydık hiç şehitlerimiz olmayacaktı.. Ancak bundan önce ülkenin topraklarını vermek yerine, can verdiler!..

Yaa abartmayın diyorsanız da doğuda yol kesip kimler kimlik kontrolü yapıyor, Ay Yıldız gönlerden indiriliyor.. Tehlikenin farkında olmamaya devam edersek, böyle sessiz izlersek Kürdistan dedikleri yerleri aldıkları günler de gelir..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkenin evlatları bir bir ölüyor... Çok yazık allah anasına babasına sabir versin
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

-Ata- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin söylenecek söz yok..
    Allah belalarını versin kansız şerefsizlerin devlete havale edelim desek boşuna konuşuruz bunları serbestleştiren devlet memleket ne hale geldi
    TT CTR
    CUF STI
    LMS RC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şehit neden gelir,ömür boyu yaşasan o mertebeye ulaşabilirmisin, şehitlik acı değil gururdur, sen şimdi diyeceksinki bunu ana babasına sor, benim bu dünyadaki varlığım öteki dünya içindir ve şereflenebileceğim en güzel ödüldür şehitlik
    şimdi siz ya bu uğurda hayatını kaybedenleri şehit saymıyorsunuz yada anlamını bilmiyorsunuz.
    toprağın bir karışımı kaldı zaten resmi olarak satılmıyormu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)