User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
112 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Burada baş sağlığı,Orada gözler Aydın

ersandeniz
    Misafir
    Olayi duydugumda yazdigim yazi:Ege Üniversitesi'nde kavga sırasında bir genç ölmüş.. siyasi görüşü umrumda değil, Anneler babalar ne umutlarla ne zorluklarla gönderiyorlar, ideolojini savunmak için illa kavga dövüş mü gerekiyor, adı üstünde "ideoloji" beden gücü değil, kim ne kazanıyor birileri öldükçe??? Ali Serkan Eroğlu öldüğünde bebek olan Fırat Çakıroğlu öldü, ne uğruna,kimin uğruna?? Yazık çok yazık, Allah rahmet eylesin, umarım ideolojilerin beden gücü ve şiddetle değil, beyin gücüyle savunulacağı günleri görür ülkemiz de anneler babalar ağlamaz..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagcisi solcusu farketmez nasil Ali Serkan Eroğlu öldüğü icin üzülüyorsam, Fırat Çakıroğlu icin de üzülüyorum ege universitesi mezunu olarak..
    ülkeyi kurtarmak öğrencilerin işi değil, şiddet de her ideolojinin uzak durmasi gereken bir olgudur..
    not: bu arada tek basina yakalama filan degil, 3 tane de ağir yarali var, ki ülkü ocaklari universite temsilcisi yalniz da gezmez birbirimizi kandirmayalim.
    Allah rahmet eylesin
    Tek başınaydı pusuya düştüğünde. Polise defalarca can güvenliğim yok diye bildirdi. İlgilenmediler.
    Yaralandığını duyan arkadaşları yakaladıkları 3 pkklıyı yaralıyor, biri ölmüş çok şükür.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin kardesimize ve yakinlarina sonsuz sabir dilerim. Sorumlu belli daha kac yuvaya ates dusecek ne zaman akillanacak bu millet merak ediyorum.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek başınaydı pusuya düştüğünde. Polise defalarca can güvenliğim yok diye bildirdi. İlgilenmediler.
    Yaralandığını duyan arkadaşları yakaladıkları 3 pkklıyı yaralıyor, biri ölmüş çok şükür.
    Orda miydiniz? Tam olarak olay hangi fakulte hangi kafede nerede olmus bilgilendirirseniz, eger zaten tehdit edildigi halde ege universitesi gibi sagcilarin esamesibib okunmadigi bir yerde tek geziyorsa, bu bile bile lades olmus..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ege üni öğretim üyelerininde, rektörününde pek rest çektiğini, hatta müsamma gösterdiğini düşünüyorum ben.
    eskiden beridir var,
    ankaradaki siyasal gibi biraz.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orda miydiniz? Tam olarak olay hangi fakulte hangi kafede nerede olmus bilgilendirirseniz, eger zaten tehdit edildigi halde ege universitesi gibi sagcilarin esamesibib okunmadigi bir yerde tek geziyorsa, bu bile bile lades olmus..
    Sen neyin tribindesin benim ailem sol kökenli yanlış anlamada son tartışılcak konu tek miydi kalabalık mıydı .

ersandeniz
    Misafir
    Ben ne sagciyim ne solcuyum, aadece olayi pusu siye cevirmenin tum universiteleri ates yerine cevirecegini dusunuyorum, vr bu ogrencilerden olenler sagcisi solcusu kurtcusu *** yoluba gitmislerdir, bir takim insanlarin piyonu olmuslardir, biz bunlari konusurken birileri elini ovusturuyor bize ekmek cikti diye, ölümü yuceltene de bu genc fidanlarin kanina girenlere de lanet olsun, kim olursa olsun simdi sizin davaniz mi evlat olacak firatin ailesine..

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay Ege üniversitesi edebiyat fakültesinin önünde oluyor.Kardeşimiz bıçaklandığı zaman Ege cafede 45 dakika ambulans için bekletiliyor orda bulunan polislere sizin arabaya koyalım maksimum 60 saniyede hastanedeyiz denilsede polisler ne hikmetse kabul etmiyorlar bunu.Bıçak atardamarına isabet ettiği için ege üniversitesi hastanesinde kan kaybından şehit düşüyor.Ülkü ocakları ege üniversitesi başkanının hergün tehdit edilmesi son derece normal değil mi ? OLaylar çarşamba gününden beri devam ediyordu.Formasyon dersleri için herkes bir araya gelince pkklıların millete salça olması ve provakasyon yapması fitili ateşliyor.Bu olaylardan polisin ve güvenliğin saniye saniye haberi var.Ege üniversitesinin girişindeki ( Manisa kavşağındaki ) itfaiye ambarında en az 2 toma 2-3 otobüs çevik kuvvet hazır bekler.Olayların yaşandığı yer olan edebiyat fakültesiyle buranın arası en fazla 200-300 metre. Bile bile lades , sağcı-solcu falan laflarını geçin. Orda PKK var.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O pkk sempatizanı itler anca pusu bilir kahpelik bilir, delikanlı gibi ortalığa çıkıp dövüşemezler. Dağdaki neyse şehirdeki de aynı b.kun laciverti...

Ki pusu olmasa bile bence bu pusu bilinsin, öyle yandaş medyanın haberleri gibi çatıştılar, kavga ettiler vs yazılmasın...

O aslanlar, o yiğitler o okulda ''pkk burda'' yazılmasın diye, apo bayrağı açılmasın diye mücadele ediyorlar.

Öğrenciler çatıştı, kavga etti diyip, karı kız kavgası moduna sokulmasın olay...Vatan sevgisi için yapılan mücadele bu...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende o şekilde çok düşündüm ama ülkemin tertemiz insanı sadece milli duyguları yüzünden öldürülüyorsa ben öldüren tarafın zerresi bin parça olsa kaşımı eğmem.
    Sevgili Osman Pamukoğlu'nun dediği gibi ' benim askerime 1 kurşun sıkana ben 5 kurşun sıkarım ' .. Benim algım mantığım bu.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ne sagciyim ne solcuyum, aadece olayi pusu siye cevirmenin tum universiteleri ates yerine cevirecegini dusunuyorum, vr bu ogrencilerden olenler sagcisi solcusu kurtcusu *** yoluba gitmislerdir, bir takim insanlarin piyonu olmuslardir, biz bunlari konusurken birileri elini ovusturuyor bize ekmek cikti diye, ölümü yuceltene de bu genc fidanlarin kanina girenlere de lanet olsun, kim olursa olsun simdi sizin davaniz mi evlat olacak firatin ailesine..
    Şimdi Şehit olan biri için sen *** yoluna gitmiş diyemezsin. Bir pkklı tarafından öldürülüyorsa.. Her Türk evladı bulunduğu yerde pkk propagandasına karşı durmak ister. Gücü ne kadar yeterse. Bu ideolojiyi benimseyen her insan 70'lerde olduğu gibi yine Türklüğü Atatürkçülüğü savunmak ister. Bazısı kafasını yere eğip "aman bana birşey yapmasınlar da gerisi umrumda değil" der. Bazısı da " tövbe haşa muhammedin piçleri giremez yazılı pankartı indirmek için şehit olur. Kanına dokunur çünkü, genzi yanar ses çıkaramazsa. Haykırır son ses.. Sen buna ister piyonluk de ister maşalık. Ses çıkarmazsan altındaki donunu alırlar. Siz ne yaptınız peki ne sağcısınız ne solcusunuz ? Bi gayretiniz var mı bu bölünme süreci ile ilgili ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah mekanını cennet eylesin , bizi bu günlere düşüren hükümete lanet olsun bi pkklıya tokat at sen suçlu oluyorsun hepsi içimize kadar girdi , diyecek söz yok bu hallere düşürenlerin Allah belasını versin

ersandeniz
    Misafir
    Bolunme sureci derken??? 2009da Agridaydim, o is o zaman bitmisti, siz uyuyun.. hala birseyler yapilabileceginizi mi dusunuyorsunuz? Hayirli olsun ic guvenlik yasamiz bu arada, bu ogrenci olaylarini kullanip kamuoyunu da ikna edecekler..

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide böyle Tırrağım kafalılar var sabahtan beri küfür ediyorum.

https://www.facebook.com/video.php?v...01&pnref=story
    sahte gibi geldi abi sanki gerçek vurmuyor gibi. Ha ne olursa olsun saçmasapan bir hareket o da ayrı bir durum ama mantıken düşününce de bunu yapabileceğini sanmıyorum.Adam kaçırmaya,alıkoymaya girer.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 o işin bittiğini anladıysan öncelikle sana günaydın diyim.
    Ben ve benimi gibi düşünen insanlar 95 97 Çelik harekatıyla 13binden sadece 2 yılda 5 bine düşen pkk dağ kadrosunun yıkılış evresini gördükten sonra bu açılım saçılım vız gelir tırıs gider.

Ama gel anlat. Anlatamayınca kavga kaçınılmazdır. Söz konusu vatanın bölünmez bütünlüğüne hakaretse o kavga çok kanlı olur. Damarında Türk kanı bulunan hiçbir bireyde bundan şikayet etmez.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah sehidimizin ailesine sabir versin

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahte gibi geldi abi sanki gerçek vurmuyor gibi. Ha ne olursa olsun saçmasapan bir hareket o da ayrı bir durum ama mantıken düşününce de bunu yapabileceğini sanmıyorum.Adam kaçırmaya,alıkoymaya girer.
    Video sahte belli zaten bide açıklama yapmışlar.

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin
    EkN garage

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gibi durumları akıllı eğitimli insanlar tabi ki olsun istemez . Allah rahmet eylesin, ayrıca propaganda yapmaya çalışan insanları sokağa dökmeye çalışanlar var , o şüpheliyi yakaladık vurduk kırdık vidyoları çekip bide yayınlamak ülkücü bir insanın yapacağı birşey olmayacağını düşünüyorum . pkk yi savunmuyorum ya da herhangi bir partiyi kesinlikle ama şunu biliyorum askerler şehit olmuyor şükürler olsun (şehidi olan birisi bilir şehit acısını.), ve toprağımızın bir metresi verilmeye kalkılsa ayaklanıp Çanakkale ruhuna geri dönecek bir nesil olduğunu düşünüyorum kesinlikle. O yüzden soğukkanlı olmaya davet ediyorum abilerimi kardeşlerimi .. Tekrar başımız sağolsun mekanı cennet olsun. Ayrıca bizzat arkadaşlarımdan biliyorum ki yaşım 25 ülkücü gençlik diyoruz da bir kısmı da esrar alkol karıkız kavga kabadayılıkdan zaman bulamıyor ülkümüzü savunmaya diye düşünüyorum ...
    Vtec

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)