User Tag List

Sayfa 16/20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
375 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Şah Fırat Operasyonu ?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayfun abi dediğinden yola çıkılırsa korkak oluruz , bu zamana kadar dökülen kanların ne kadar anlamsız ve değersiz olduğunu göstermiş oluruz , bu zamana kadar yapilan tüm mücadelenin türkiyenin kurulmasına kadar olan süreç ve sonrasıda dahil boşa olduğunu görmüş oluruz.
    Ben şahsen bunları ne görmek isterim ne duymak ne okumak . Eğer ciddi anlamda bir tehdit unsuru ve ülkeyi artık kurtarmak söz konusu ise SAVAŞ en mantıklısı . Öyle dağda bayırda değil adım adım her şehirde .
    imzasız..

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tayfun abi dediğinden yola çıkılırsa korkak oluruz , bu zamana kadar dökülen kanların ne kadar anlamsız ve değersiz olduğunu göstermiş oluruz , bu zamana kadar yapilan tüm mücadelenin türkiyenin kurulmasına kadar olan süreç ve sonrasıda dahil boşa olduğunu görmüş oluruz.
    Ben şahsen bunları ne görmek isterim ne duymak ne okumak . Eğer ciddi anlamda bir tehdit unsuru ve ülkeyi artık kurtarmak söz konusu ise SAVAŞ en mantıklısı . Öyle dağda bayırda değil adım adım her şehirde .
    Allah bizi o hale getirmesin bu güzel ülkeyi nasıl kurtardıysak yine öyle olsun.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki yukarıdaki videoya nasıl yorum yapacaksın abicim. Burası güneydoğu ve ben burda artık benim emeğimle senin emeğinle yaşayan hakkımı helal etmediğim insanları görüyorum.

Ne olacak bu olayın sonu silahlı mücadele ise tekrar 44 şehit karakol baskını vs. görmek istemiyorum.

Yani orada ne görüyorsun nasıl çözülecek bu olay.
    ben bundan 10 sene önce gittim D.bakır'a iş için, belediye binasında bile apo itinin mecmuaları vardı... işi almadan akşam uçağı ile geri döndüm, '10 sene sonra burada devlet olur bunlar!' dedim, kimse inanmadı... şimdi 10 yılda ayrılma eşiğine gelinmesi benim mi hatam iktidardakinin mi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu belgeselin daha detaylısı var seyretmenizi tavsiye ederim. Dış mihrakların neler yapabileceğine örneklerden biri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bundan 10 sene önce gittim D.bakır'a iş için, belediye binasında bile apo itinin mecmuaları vardı... işi almadan akşam uçağı ile geri döndüm, '10 sene sonra burada devlet olur bunlar!' dedim, kimse inanmadı... şimdi 10 yılda ayrılma eşiğine gelinmesi benim mi hatam iktidardakinin mi?
    Aynen bende kurulacak derken bunu kast ediyorum yani şakşak yapacakta halimiz yok. Benim evladım orda pisi pisine ölmeyecek cerrah olacak mühendis olacak vatanına milletine ölerek değil faydalı bir birey olarak hizmet edecek.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldakı izmirdeki ankaradaki bu sempatizanlardan kurdistan kurulsa kaç tanesi gider yerleşir orda yaşar ?

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim temiz yazmışsın.
    Eyvallah abi,
    Senin bir postunu herkes anladi ama yanlış anladi herkes ne dusuyorsa onu goruyor.
    Herkes takim tutar gibi parti tutuyor. Bu gunlerde (ülkücüyüm)mhpyide gorduk sozde sağci partiyi chp ile isbirligi yapti bknz Cumhur baskani secimlerinde. Chpyi de gitti Fetofanclubtan oy dilendi bir anda sagci oldu Ak partiyide goruyoruz ulkeyi kaostan uzak tutmak icin yemedikleri halt kalmadi.Oy kullandigim 2 secim oldu 2si de gecersiz oldu neden acaba.
    Ayrıca Bana gore hic bir basbakan cumhurbaskani ülkesinin bölünmesini istemez, toprak kaybetmeyi istemez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbuldakı izmirdeki ankaradaki bu sempatizanlardan kurdistan kurulsa kaç tanesi gider yerleşir orda yaşar ?
    Mama bırakılıp gidilirmi bide o sorun var tabi. Sıfır hiçbiri gitmez 5 yıla kadarda birbirlerini kesmeye başlarlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki yukarıdaki videoya nasıl yorum yapacaksın abicim. Burası güneydoğu ve ben burda artık benim emeğimle senin emeğinle yaşayan hakkımı helal etmediğim insanları görüyorum.

Ne olacak bu olayın sonu silahlı mücadele ise tekrar 44 şehit karakol baskını vs. görmek istemiyorum.

Yani orada ne görüyorsun nasıl çözülecek bu olay.
    Abi hep direk alıntı yaparak konuşuyorum ama kusura bakmazsın umarım. Bu videodakiler bundan 3 5 yıl öncesine kadar sınırda ayaklarına mahkeme götürülenlerden başkası değil. şimdi burda kime laf söyleyip ayıplamamız gerekir. Bizim engellimize, şehidimin gazimin kendine, yakınına yıllar sonra iş fırsatı verilirken bunlara kim iş sağladı kim besledi abi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iyiydi =) +10
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MiaMi, terör dediğinin amacı insanları şiddetten yıldırıp, onları önce ruhen, sonrada fiziken mağlup etmektir.
    Siz bu duruşunuzla teröre mağlup olmuşsunuz demektir. Size göre terör kazanmıştır. Bu konulara duygusal gözle bakamazsınız. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti teröre mağlup olamaz. Bu şanlı tarihimize, şehit ve atamıza hiyanettir.
    Gereği nedir? Terörün liderlerini birbir tespit edip onları bir şekilde indirmektir. Dış mihrak varsa bunları saf dışı bırakmaktır.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devlet, millet, vatan... bunlara kanı dökülmeden sahip olan bir ülke var mı? korumak için de kanı dökülmeyen var mı? 11 Eylülde o kadar Amerika'lı ölmeseydi, şimdi milli birlik olgusu zirve yapar mıydı orada?

ütopyada yaşamıyoruz,

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hep direk alıntı yaparak konuşuyorum ama kusura bakmazsın umarım. Bu videodakiler bundan 3 5 yıl öncesine kadar sınırda ayaklarına mahkeme götürülenlerden başkası değil. şimdi burda kime laf söyleyip ayıplamamız gerekir. Bizim engellimize, şehidimin gazimin kendine, yakınına yıllar sonra iş fırsatı verilirken bunlara kim iş sağladı kim besledi abi.
    Haklısın hükümeti bu konuda sonuna kadar eleştirebiliriz hatalarını yapılmaması gerekenleride çok ciddi çalışmalar ile muhalefet yapacak RTE'nin kaşı bıyığı ile uğraşmayacak artık yeter ya adam gündüz şehrin içinde uzun namlu silahla ateş açıyor bir değil iki değil burayı nasıl adam edeceksin kaç tanesini öldüreceksin veya hapse atıp aynı koğuşta besleyip dahada beyni yıkansınmı diyeceksin .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MiaMi, terör dediğinin amacı insanları şiddetten yıldırıp, onları önce ruhen, sonrada fiziken mağlup etmektir.
    Siz bu duruşunuzla teröre mağlup olmuşsunuz demektir. Size göre terör kazanmıştır. Bu konulara duygusal gözle bakamazsınız. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti teröre mağlup olamaz. Bu şanlı tarihimize, şehit ve atamıza hiyanettir.
    Gereği nedir? Terörün liderlerini birbir tespit edip onları bir şekilde indirmektir. Dış mihrak varsa bunları saf dışı bırakmaktır.
    Adım Tayfun kardeşim memnun oldum güzel yazmışsın lakin bu yılmak değil kısır döngüden bıkmaktır yıllarca kalplerimiz parça parça olmadımı tekrar silah girere işin içine daha büyük girecek bunu önlemeli hükümet ama TC'de emsal örneği yok bocalıyor toparlamaya çalışıyor hep beraber göreceğiz ne çıkacak ortaya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu bi arkadaşım yazmış sizleri tenzi ederek izninizle paylaşıyorum.

Bu gercekten her tarafı boklu değnek arkadaş. Her kafadan bir ses saka misiniz siz ya;

1- Suleyman Şah saygı türbesini yerinde bıraksan, oradaki askerlerimiz bir Saldırıda şehit olsalar herkes bas bas bagiracak tehlike göz göre göre geldi tahliye etmek bu kadar mi zordu kim verecek bu vebalin hesabını diye. Rezil ettiniz koruyamadiniz kutsal emanetlerimizi diyecekler.

2- Tahliye etmezsin her şeyi Göze alırsın müdahaleye müdahale ile Karşılık verirsin. Bu seferde Savaş'ın içine çektiler bizi bunu bilerek yaptilar hatta saldıranları bile MİT organize etmiş derler hem ekonomik hem de siyasal bir cok bedeli ödeyeceğiz diye feryat figan ederler.

3- Alırsın kutsal emanetlerini kimsenin burnu kanamadan (Şehidimize Allah rahmet diliyorum) getirir sahip çıkarsın zamani gelince geri gidecek ama şimdilik önlem almamız lazımdı derler bundan da memnun olmazsın.

Saka misiniz SİZ?
    Her şeye gözü kapalı bu denli muhalefet nedir?
    Hiç mi milli menfaat duygusu olmaz bir toplumda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adım Tayfun kardeşim memnun oldum güzel yazmışsın lakin bu yılmak değil kısır döngüden bıkmaktır yıllarca kalplerimiz parça parça olmadımı tekrar silah girere işin içine daha büyük girecek bunu önlemeli hükümet ama TC'de emsal örneği yok bocalıyor toparlamaya çalışıyor hep beraber göreceğiz ne çıkacak ortaya.
    Ben de memnun oldum. Teröre bir kez mağlup olursan bu bir kaç kez daha mağlup olabileceğin anlamına gelir. O zaman "Vatan" olmaktan çıkarsın. Zaten o yüzden toprak, uğrunda ölen varsa vatandır diye kabul etmişiz. Yani devlet olarak göz açtırmaman gereken en önemli husus terördür ki, kimse seni terör yoluyla mağlup etmeye yeltenmesin. Terör, sonuca ulaşmak için kullanılan bir yöntemdir. Mücadeleden bezdiğin an, toprağında gözü olan herkes elini ovuşturmaya başlar ve bir düşün, güzel ülkemizin topraklarında gözü olanları... Saymakla bitiremezsin.
    Biz çok güçlü olmak zorundayız! Çok!

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suleyman saha 2 bomba sallariz savas cikaririz diyen bir zihniyetin oradaki askerleri dusunerek boyle bir karar aldigini dusunebilmek cidden degisik bir kafa
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde bu tarz konulara yorum yazmıyorum ama bir kaç kelime etmek ihtiyacı hissettim. tayfun abi, diyelim ki senin dediğin şekilde Türkiye'nin doğusunu verdik, olaylar durulacak mı sanıyorsun. sınır mı olacak sanki arada. şu an giren çıkan belli değil sınırlarımızdan. aynı durum o zaman da olacak. marmarada egede terör örgütünü destekleyen zihniyet gidecek mi oraya? orası gene bizim sırtımıza kambur olacak. sen devletsin elinde ordu var bunun çözümü bellidir. askerlik için konuşulmuş haince şehit olup sonucunda bir şey olmadan 3-5 gün sonra unutulcaksam topluca şehit verilip bu olayı çözüme kavuşturup gelecekte olumlu şekilde anılmayı yeğlerim. saygılarımla.
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)