User Tag List

Sayfa 17/20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
375 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Şah Fırat Operasyonu ?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu bi arkadaşım yazmış sizleri tenzi ederek izninizle paylaşıyorum.

Bu gercekten her tarafı boklu değnek arkadaş. Her kafadan bir ses saka misiniz siz ya;

1- Suleyman Şah saygı türbesini yerinde bıraksan, oradaki askerlerimiz bir Saldırıda şehit olsalar herkes bas bas bagiracak tehlike göz göre göre geldi tahliye etmek bu kadar mi zordu kim verecek bu vebalin hesabını diye. Rezil ettiniz koruyamadiniz kutsal emanetlerimizi diyecekler.

2- Tahliye etmezsin her şeyi Göze alırsın müdahaleye müdahale ile Karşılık verirsin. Bu seferde Savaş'ın içine çektiler bizi bunu bilerek yaptilar hatta saldıranları bile MİT organize etmiş derler hem ekonomik hem de siyasal bir cok bedeli ödeyeceğiz diye feryat figan ederler.

3- Alırsın kutsal emanetlerini kimsenin burnu kanamadan (Şehidimize Allah rahmet diliyorum) getirir sahip çıkarsın zamani gelince geri gidecek ama şimdilik önlem almamız lazımdı derler bundan da memnun olmazsın.

Saka misiniz SİZ?
    Her şeye gözü kapalı bu denli muhalefet nedir?
    Hiç mi milli menfaat duygusu olmaz bir toplumda?
    1- Allah'ın emri mi 40 kişiyle orayı korumak? hani süper gücüz ya, 500 tane özel kuvveti 50 tane zırhlı aracı yollarsın bir de tampon oluşturursun, delikanlı olan gelip kılına dokunamaz!

2- tapelerde oraya 3-5 bomba atma planı kuranlar deşifre olmasaydı, bu kadar güvensizlik olmazdı...

3- kutsal emanetleri PKK nın bayrağının yanında 10 dönümlük araziye taşırsan daha burnun o pislikten hiç çıkmaz, daha da beter hale gelirsin...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu gercekten her tarafı boklu değnek arkadaş. Her kafadan bir ses saka misiniz siz ya;

1- Suleyman Şah saygı türbesini yerinde bıraksan, oradaki askerlerimiz bir Saldırıda şehit olsalar herkes bas bas bagiracak tehlike göz göre göre geldi tahliye etmek bu kadar mi zordu kim verecek bu vebalin hesabını diye. Rezil ettiniz koruyamadiniz kutsal emanetlerimizi diyecekler.

2- Tahliye etmezsin her şeyi Göze alırsın müdahaleye müdahale ile Karşılık verirsin. Bu seferde Savaş'ın içine çektiler bizi bunu bilerek yaptilar hatta saldıranları bile MİT organize etmiş derler hem ekonomik hem de siyasal bir cok bedeli ödeyeceğiz diye feryat figan ederler.

3- Alırsın kutsal emanetlerini kimsenin burnu kanamadan (Şehidimize Allah rahmet diliyorum) getirir sahip çıkarsın zamani gelince geri gidecek ama şimdilik önlem almamız lazımdı derler bundan da memnun olmazsın.

Saka misiniz SİZ?
    Abi bunun bir benzerini yazdim 4,5 sayfa once yasim 19 diye anlmadilar bakalim sende durum degisecek mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saka misiniz SİZ?
    Arkadaşa şunu söylemek isterim, o zaman ışid tarafından rehine alınan konsolosluğumuzu da, rehine alınmadan önce konsolosluk binamızı kendimiz gidip yıkıp pılımızı pırtımızı toplayıp, başka yere taşısaydık konsolosluğumuzu ne güzel güçlü devlete yaraşır çözüm di mi? Hem rehine vermediğimiz için de sevinirdik.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ben bu duruma strateji, istesek neler yaparız vs. diyenlere bir şey sormak istiyorum. Amacım da gerçekten düşüncelerinizi öğrenmek, anlamak.

Amerikan konsolosluğundan vs. örnek verilmiş..

-Bu ışid denilen terör örgütü, Suriye içerisinde olan bir örgüt dimi? Tıpkı bizim vatanımız içerisinde olan Pkk gibi.

- Diyelim ki Pkk geldi ve Amerikan konsolosluğuna yani Amerikan toprağına el koyacağını söyledi, içerideki insanları öldüreceğini dile getirdi. (El kaide ile Pkk yı karıştırmayalım lütfen. Farklı yapılar, amaçlar vs.)

-Sizce bu durum karşısında Amerika ne yapar? Ne yapmalı?

- Bizim gibi, sözde strateji için güya kendi istediği yere, taşınır ve istersek alayınızı indiririz de gerek yok mu der?

-Yoksa, hepimiz sabahı zor mu görürüz?

Rica ediyorum, sadece bu yazdığıma cevap niteliğinde bir şey yazın alıntı yaparsanız. Böyle birim durum amerikan veya her hangi başka güçlü bir ülkenin başına gelmiş olsaydı, o gece bombaları üzerimizde görürdük. Bombaları görmeseydik, oraya yığılmış askerleri görürdük.

Biz diyoruz ki, istesek oraya askerimizi götürsek elbette yıkarız orayı ama, şehit veririz ne gerek var?. Sizce kendimize örnek aldığımız süper güç Amerika, şehit vermemek için bizim gibi başka bir yerde kimseye sormaksızın (güya) toprak seçip oraya mı taşır? yoksa sen kimsin lan benim toprağıma el koymaya çalışıyorsun der ve hesap mı sorar? Ve bu hesabı pkk dan soracaktır. pkk nerede? bu ülkenin içerisinde? pkklı mı yoksa vatanını seven Türk vatandaşı mı diye ayırır mı?

Böyle bir durumda, Türkiye 1,2 gün içerisinde dümdüz olur.

Bu kurduğum hayal, neden gerçekleşmez? Çünkü Amerika güçlü, ona böyle davranmak yemez. Peki neden Türkiye nin başına böyle bir şey geldi? Çünkü bizi takan yok, adam yerine koyan yok. Neden? Çünkü bize ne yaparlarsa yapsınlar, bıçak kemiğe dayanıyor ama sızlatmıyor

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güvensizlik hat saffada buda tapelerden hükümet sözcülerinin her birinin ağzından farklı söz çıkmasından içlerinden ayrılanların eteğindeki taşları dökmesinden kaynaklanıyor.

Olayıda unuttuk konu çok genişledi şuan konuşuyoruz güzel bu olay çok güzel boş insanlar yok en azından.

İlerideki zamanlarda ne olacak ne yapılacak hep beraber göreceğiz.

Şuan düşündüğüm genel seçimde oy vereceğiz sonra ekranın karşısında yine seçim haritasının kırmızı olmasınımı seyredeceğiz.

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saka misiniz SİZ?

Tayfun abi takip ediyorum yazıları gerek duymadığım için yazmamıştım da şimdi anladım demek istediğini senin hak verdim sana .Fakat Abi şöyle bir durum var verelim lanet olsun gitsinler kansızlar çok doğru ama bu sonu olmaz bence geridönüşü daha farklı olabilir bizim oraları vermemiz demek kesinlikle büyümeye başlayacak olan bir israil teröristleri gibi birşey olacaktır . Aslında en iyisi toplu silgeç yapılmalı ama karaböcek gibi üreyen bir varlığı silmek de zor .. Sonuç olarak dediklerine kesin katılıyorum başımızdan savalım gitsin diyorsun fakat burda karşı çıkanlar da eğer verirsek ilerde komple ülkeyi almaya çalışırlar diyorlar .. Ama alacakları şey Türk Milletinin başka şeyleri olur sadece.
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi ben bu duruma strateji, istesek neler yaparız vs. diyenlere bir şey sormak istiyorum. Amacım da gerçekten düşüncelerinizi öğrenmek, anlamak.

Amerikan konsolosluğundan vs. örnek verilmiş..

-Bu ışid denilen terör örgütü, Suriye içerisinde olan bir örgüt dimi? Tıpkı bizim vatanımız içerisinde olan Pkk gibi.

- Diyelim ki Pkk geldi ve Amerikan konsolosluğuna yani Amerikan toprağına el koyacağını söyledi, içerideki insanları öldüreceğini dile getirdi. (El kaide ile Pkk yı karıştırmayalım lütfen. Farklı yapılar, amaçlar vs.)

-Sizce bu durum karşısında Amerika ne yapar? Ne yapmalı?

- Bizim gibi, sözde strateji için güya kendi istediği yere, taşınır ve istersek alayınızı indiririz de gerek yok mu der?

-Yoksa, hepimiz sabahı zor mu görürüz?

Rica ediyorum, sadece bu yazdığıma cevap niteliğinde bir şey yazın alıntı yaparsanız. Böyle birim durum amerikan veya her hangi başka güçlü bir ülkenin başına gelmiş olsaydı, o gece bombaları üzerimizde görürdük. Bombaları görmeseydik, oraya yığılmış askerleri görürdük.

Biz diyoruz ki, istesek oraya askerimizi götürsek elbette yıkarız orayı ama, şehit veririz ne gerek var?. Sizce kendimize örnek aldığımız süper güç Amerika, şehit vermemek için bizim gibi başka bir yerde kimseye sormaksızın (güya) toprak seçip oraya mı taşır? yoksa sen kimsin lan benim toprağıma el koymaya çalışıyorsun der ve hesap mı sorar? Ve bu hesabı pkk dan soracaktır. pkk nerede? bu ülkenin içerisinde? pkklı mı yoksa vatanını seven Türk vatandaşı mı diye ayırır mı?

Böyle bir durumda, Türkiye 1,2 gün içerisinde dümdüz olur.

Bu kurduğum hayal, neden gerçekleşmez? Çünkü Amerika güçlü, ona böyle davranmak yemez. Peki neden Türkiye nin başına böyle bir şey geldi? Çünkü bizi takan yok, adam yerine koyan yok. Neden? Çünkü bize ne yaparlarsa yapsınlar, bıçak kemiğe dayanıyor ama sızlatmıyor
    Örneği ben verdiğim için önce yazayım.

ABD konsolosluğu konum yapılandırması olarak bir örnek yani bildiğin korunaklı şato gibi tepede ve Türkiyede yani iç savaş olan her an bombalar patlayan bir yerde değil.

İkinci konu şuan karadan daha hızlı müdahale edilecek yerde türbe sınırın hemen yanında demek öyle taktir edildi bunun kararınıda ordu verdi diye düşünüyorum yani o türbenin yakında olmasını ileride yine eski yerine götürüleceğinin kararını hükümet vermiş olabilir ama stratejik konumunu ordunun tespit ettiğini düşüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toprak verme vs. sözü bile geçmemesi gereken şeyler. Dile bile getirilmemeli. Bakın önce "ASLA OLMAZ" derler, bebek katili ile masaya oturulmayacağı gibi, sonra "görüşülebilir" derler, imralı ile masaya oturdukları gibi, sonra "görüşmeler mutlaka yapılmalı" derler, sayın diye nitelendirdikleri imralı ile yaptıkları gibi.. Yani önce sizin kulağınıza negatif yönlü olsa bile bunu kaçırırlar, itiraz ederler ama kulak aşinalığı yaratırlar ve alıştıkça algınızı değiştirip olumluya çevirirler. Aynı operasyon başkanlık sistem için de yapılmıyor mu? Şuan son safhasında.

Düz mantık düşünelim. Çok basit bir şekilde. Belki yaşça bizden büyükler bu şekilde değildi ama en azından çocuklarınızı, yeğenlerinizi hatta kendinizi düşünün. Ailelerden bir şey isteriz, hayır derler sonra ağlaya sızlaya alınır, sonra daha fazlası istenir, baktı oluyor daha fazlası. Bugün yaşananlar, o anı kurtarmak için mantıklı veya mantıksız ancak, gelecekte vereceğimiz tavizlerin artık temeli. Yarın vatan içinde toprak veririz. Sonra o verilen alanı genişletiriz vs. diye gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örneği ben verdiğim için önce yazayım.

ABD konsolosluğu konum yapılandırması olarak bir örnek yani bildiğin korunaklı şato gibi tepede ve Türkiyede yani iç savaş olan her an bombalar patlayan bir yerde değil.

İkinci konu şuan karadan daha hızlı müdahale edilecek yerde türbe sınırın hemen yanında demek öyle taktir edildi bunun kararınıda ordu verdi diye düşünüyorum yani o türbenin yakında olmasını ileride yine eski yerine götürüleceğinin kararını hükümet vermiş olabilir ama stratejik konumunu ordunun tespit ettiğini düşüyorum.
    Tam olarak açıklayıcı olamadım galiba. Benim kurguladığım durumda saldırı direk olarak ABD konsolosluğuna yapılıyor. İsterse ülkenin en ücra köşesi olsun.

diyelim ki oldu ve ABD kendine yeni bir yere taşımayı kabul etti. Biz ABD karşısında bu kadar elimiz kolumuz bağlı olmasına rağmen demez miyiz, kardeşim o kadar da değil, sana şurada değil ama şurada yer veririm diye. Yani bizim kendi istediğimiz yeri seçmemiz gibi bir durum söz konusu olamaz o bölgede. Tabi ülkemizi bölmeye çalışanların hemen yanı başında seçtiysek eğer, kesin bir "strateji!!" vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toprak verme vs. sözü bile geçmemesi gereken şeyler. Dile bile getirilmemeli. Bakın önce "ASLA OLMAZ" derler, bebek katili ile masaya oturulmayacağı gibi, sonra "görüşülebilir" derler, imralı ile masaya oturdukları gibi, sonra "görüşmeler mutlaka yapılmalı" derler, sayın diye nitelendirdikleri imralı ile yaptıkları gibi.. Yani önce sizin kulağınıza negatif yönlü olsa bile bunu kaçırırlar, itiraz ederler ama kulak aşinalığı yaratırlar ve alıştıkça algınızı değiştirip olumluya çevirirler. Aynı operasyon başkanlık sistem için de yapılmıyor mu? Şuan son safhasında.

Düz mantık düşünelim. Çok basit bir şekilde. Belki yaşça bizden büyükler bu şekilde değildi ama en azından çocuklarınızı, yeğenlerinizi hatta kendinizi düşünün. Ailelerden bir şey isteriz, hayır derler sonra ağlaya sızlaya alınır, sonra daha fazlası istenir, baktı oluyor daha fazlası. Bugün yaşananlar, o anı kurtarmak için mantıklı veya mantıksız ancak, gelecekte vereceğimiz tavizlerin artık temeli. Yarın vatan içinde toprak veririz. Sonra o verilen alanı genişletiriz vs. diye gider.
    Benim bildiğim imralı ile müzakere artık kan akmasın diye başlatıldı sonra olaylar buralara kadar geldi. İnşallah tekrar kan akmayacak bi kardeşimiz abi bingöle gidiyorum dediğinde acaba geri gelirmi diye düşünmeyeceğiz.

Diğer konu TC herkese haddini bildirmesini bildi yanına yaklaşanda haddini aşmayacağını bildi bakalım takip edip göreceğiz şimdi seçimlere kadar fazla atraksiyon olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam olarak açıklayıcı olamadım galiba. Benim kurguladığım durumda saldırı direk olarak ABD konsolosluğuna yapılıyor. İsterse ülkenin en ücra köşesi olsun.

diyelim ki oldu ve ABD kendine yeni bir yere taşımayı kabul etti. Biz ABD karşısında bu kadar elimiz kolumuz bağlı olmasına rağmen demez miyiz, kardeşim o kadar da değil, sana şurada değil ama şurada yer veririm diye. Yani bizim kendi istediğimiz yeri seçmemiz gibi bir durum söz konusu olamaz o bölgede. Tabi ülkemizi bölmeye çalışanların hemen yanı başında seçtiysek eğer, kesin bir "strateji!!" vardır.
    Bu makaleyi okumanı öneririm.

Kısaca devlet varsa oradaki konsolosluğa kimse giremez hadi s.ktir git diyemez ama devlet yoksa ABD gelir ... koyar diyelim.
    Kabul eden Devlet, hatta silahli bir çatisma halinde olsa bile, konsolosluk binalarina ve konsolsoluk esyalari ile konsolosluk arsivlerine saygi göstermek ve bunlari korumakla yükümlüdür.

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/Cift...na_anlasma.htm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde soyle dusunmek lazim Turbe ayni yerde kaldi baskin yedik karsilik verdik Dis guclerin istediği oldu ve savaşa sürüklendik herkes Türkiye nin hata yapmasini bekliyor acik ve net, ben olusabilecek basi senaryolari belirtmek istiyorum sadece.
    1 abd selamun aleykum baris getirdim der
    2 güney doğuya yerlesir
    3 oradaki daha hic ellenmemiş petrolu somurur
    4 pkk yi temizler
    5 gitme vakti gelmistir Turkiyeden yuklu miktarda tazminat alir pkkyi bitirdirgi icin
    6 gitme hazirliklari yapar bu arada hala petrolu somurur
    7 yaklasik 15 sene sonra ilk askerlerini ceker
    8 20 yil sonra cekip gider ama bazi noktalarda karagahlarini kurar
    9 sonuc ırak misir daha cok ornek var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bölgede stabil bi devlet yok biz burası dedik orası olacak yiyen varsa oraya gelsin atarını TC yaptı.

Diğer konuda bir devlet gelir konsolosluklar kurulacaksa sorar taleplerini dile getirir ve buna en uygun yer tahsis edilir. Tabi bir devlet varsa yoksa zaten bizim yaptığımız gibi gideriz alırız burayı uygun gördüm diyip koyarız. İleride tekrar eski yerine gider gitmez bakalım suruye ne olacak bi görelimde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bildiğim imralı ile müzakere artık kan akmasın diye başlatıldı sonra olaylar buralara kadar geldi. İnşallah tekrar kan akmayacak bi kardeşimiz abi bingöle gidiyorum dediğinde acaba geri gelirmi diye düşünmeyeceğiz.

Diğer konu TC herkese haddini bildirmesini bildi yanına yaklaşanda haddini aşmayacağını bildi bakalım takip edip göreceğiz şimdi seçimlere kadar fazla atraksiyon olmaz.
    Aslında şuan bu yaptığınız bir algı yönetimi. İmralı dediğiniz, bebek katili değil midir? neden bu şekilde yazmaktan çekiniyorsunuz? Dikkat ederseniz ben olayın akışını belirtmek için o şekilde yazdım. Ama şahsi düşüncem bebek katili hatta daha fazlası ama forum ortamı olduğundan yazmayacağım seviyeyi korumak adına. Sizce daha fazla kan akmamasının çözümü, vatanımızdan toprak vermek midir? Eğer öyleyse boşuna Osmanlıya özeniyor başımızdakiler. O cihan imparatorluğu bu şekilde kurulmaz.

Türkiye Cumhuriyeti hangi tavrı ile "herkese haddini bildirmesini bildi yanına yaklaşanda haddini aşmayacağını bildi" bu yazdığınızı gösterdi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu makaleyi okumanı öneririm.

Kısaca devlet varsa oradaki konsolosluğa kimse giremez hadi s.ktir git diyemez ama devlet yoksa ABD gelir ... koyar diyelim.
    Kabul eden Devlet, hatta silahli bir çatisma halinde olsa bile, konsolosluk binalarina ve konsolsoluk esyalari ile konsolosluk arsivlerine saygi göstermek ve bunlari korumakla yükümlüdür.

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/Cift...na_anlasma.htm
    Ben gerçek olmayacak bir kurgu yazdım. Sadece güçlü bir ülkenin neler yapabileceğini yazabilmek için. Bizim yapamadığımızı yapabileceklerini açıklamak için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında şuan bu yaptığınız bir algı yönetimi. İmralı dediğiniz, bebek katili değil midir? neden bu şekilde yazmaktan çekiniyorsunuz? Dikkat ederseniz ben olayın akışını belirtmek için o şekilde yazdım. Ama şahsi düşüncem bebek katili hatta daha fazlası ama forum ortamı olduğundan yazmayacağım seviyeyi korumak adına. Sizce daha fazla kan akmamasının çözümü, vatanımızdan toprak vermek midir? Eğer öyleyse boşuna Osmanlıya özeniyor başımızdakiler. O cihan imparatorluğu bu şekilde kurulmaz.

Türkiye Cumhuriyeti hangi tavrı ile "herkese haddini bildirmesini bildi yanına yaklaşanda haddini aşmayacağını bildi" bu yazdığınızı gösterdi?
    Türkiye Cumhuriyeti pek çok şekilde bu tavrını gösterdi, hükümet gösterdi demedim illaki onlarında vardır veya yoktur

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Butun Postlari tek tek okudum, evet belki toprak kaybetmedik ama durusumuzu kaybettik. Bu Cumhuriyeti kuran yuce insanlar Ankara'da top sesleri yankilanirken o meclisi tasimadi, biz 3-5 it kopegin ayak sesine vatan topragimizi tasidik. Hic bir devletimizde olmadi boyle birsey olamazdi. Bize siginanlar icin savasa girdik biz. Bizim vatandasimiz olmayanlari korumak icin savasa girdik. Bu Hukumet Afganistada asker gonderdi, Korsanlarla savassin diye guneyede. Ama bir vatan topragina gereken saygiyi gosteremedi. Burada olay tasinmasi degil yanlis anlasilmasin. Tasinmasinin sebebi. Sivrisinekler yuzunden tasisaydikta, Terrorist unsurlar yuzunden tasimasaydik. Bunu biz degilde baska bir ulke yapsaydi ne dusunurduk. Olaya birde boyle bakmak lazim. Bugune kadar bizim Sanli bayragimiz kanla dikildi, kanla indi. Korkuyla, guvenlik onlemiyle degil
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben biraz counter oynadım iki sıktım geldim. gazım alındı ama konuşulanlar aynı terane. şimdi bi arkadaşımız hakkariye gitse artık asker olmasa da düşüneceğiz. acaba sokakta bu yeni moda oldu karakollar kuran, yola hendekler kazan, polisi kaçıran kürdistan polisi (dip not: kürdistan diyorum çünkü artık önceden ağıza almanın zor olduğu kelimeler devletin en üst makamlarının ağzında) kimlik kontrolü yapacak mı, kaçırıp fidye isteyecekler mi yoksa dağa mı kaldıracaklar ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bölgede stabil bi devlet yok biz burası dedik orası olacak yiyen varsa oraya gelsin atarını TC yaptı.

Diğer konuda bir devlet gelir konsolosluklar kurulacaksa sorar taleplerini dile getirir ve buna en uygun yer tahsis edilir. Tabi bir devlet varsa yoksa zaten bizim yaptığımız gibi gideriz alırız burayı uygun gördüm diyip koyarız. İleride tekrar eski yerine gider gitmez bakalım suruye ne olacak bi görelimde.
    Peki karşı taraf madur mu oldu bu durumda? Onların yapmak istediği neydi? yani onlar geldi aldı, biz bıraktık yeni yer seçtik, hadi yiyorsa gel dedik. Şöyle ki (yine basit bir örnekle), yalnız kalınca tamam abi dedik kaçtık abilerimizin yanı, sonra hadi yiyorsa gel bakalım dedik. Delikanlı olduk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)