https://www.facebook.com/profile.php...840789&fref=ts
Printable View
Allah rahmet eylesin gercekten hayat dolu bir abimizdi bende duyunca sok oldum mekani cennet olsun...
Yapma yaaa :( Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Tüm imkansızlıklarına rağmen hayatını dolu dolu yaşamaya devam ediyordu. Mecbur olarak otomatik arabalar kullanıyordu ama bu araçlarla elinden geldiği kadar drift yapıyordu tekerlekli sandalyesine rağmen.
Çok ama çok üzüldüm keşke bugün girmeseydim foruma :(
Allah rahmet eylesin bu işe gerçekten gönül vermiş bir abimizdi, mekanı cennet olur inşallah :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allahgeride kalanlara sabırlar versin...
Guzel kalpli abim ya. :( cok gencti daha. Allah gani gani rahmet eylesin.
sekolive serkan abi haber verdi şimdi whatsaptan , hiç inanasım gelmedi önce profiline baktım şimdi buraya baktım inanamıyorum yav şaka gibi resmen , daha geçen gün benden folyo istedi :( neşe dolu, hayat dolu insandı , ne sebeple öldüğünü bilen var mı ? bildiğim ciddi bi sağlık sorunu yoktu da ? , o engelli durumuna rağmen adam yılmadan bıkmadan hala çalışma hevesindeydi , yav hala inanamıyorum şaka gibi şuan buraya yazar heralde
hadi yaa :( Allah rahmet eylesin
duman dumana 5.40 ile olan resim çok güzeldi hatta hala durur
Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin,geride bıraktıklarına sabır versin
Mekanı Cennet olsun çok tanımışlıgım yok forum ortamından muhabbetımız olmustu ama yardımsever ve nese dolu birisydi.
Allah yakınlarına sabır versin
Mekanı cennet olsun inşallah. Bende tam geçen sene bugün 2 gün can dostumu trafik kazasında kaybettim. Allah hepsine rahmet eylesin..
Ben burdayım hayat diyen bi insandı, heryere yetmeye çalışıyordu allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin insallah.
Şok oldum duyunca ya, bayadır yoktu da ortalarda :(
Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin :(