Mekanı cennet olur inşallah....
Printable View
Mekanı cennet olur inşallah....
Allah rahmet eylesin gerçekten üzüldüm.2008de tanismistik,uzun zamandır da gözükmüyorrdu.:(
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun .
Allah rahmet eylesin, Yusuf abiyle uzun yıllardır konuşur muhabbet ederdik, fikir alışverişi yapardık kendisiyle çok üzüldüm mekanı cennet olsun İnşAllah..İyi bir insandı..
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun kendısını tanımazdım forum da 1-2 postunu görmustum sadece engelli olduğunu şimdi öğrendim
2005 falandı tanıştığımızda Yusuf abiyle,
Sanaltuning zamanında tanışmıştık kaç gece sabahlara kadar muhabbet ettiğimizi dertleştiğimizi bilirim.
Allah gani gani rahmet eğlesin.
Mekanı gül mekan cennet olsun inşAllah.
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin. :(
Allah rahmet eylesin,gerçekten iyi bir abimizdi,toprağı bol,mekanı cennet olsun....:(
Allah rahmet eylesin yakinlarina sabirlar versin..
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah Rahmet Eylesin bu Mart ayı yaklaştıkça sıkıntılar, kötü haberler artıyor maalesef..
Uzun yıllardır tanırdım yusuf abiyi çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun çok üzüldüm :(
Mekanı cennet olsun. Carmaniaclub zamanında yakınız diye 1-2 buluşmaya giderken ben almıştım onu beraber gitmiştik arabayla. o zamanlarda çok sohbetimiz olurdu. üzüldüm.
Allah rahmet eylesin :(
hadi beeeeee
birebir hiç görüşmüşlüğüm olmasa da internet üzerinden bir çok kez konuşma fırsatımız olmuştu. çok babacan birisiydi.
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun abim
Allah rahmet eylesin kabri nur ile dolsun inşallah
Yusuf abiyi bende s14 ü olduğu zaman başka bir forumda tanışmıştım. Rabbim mekanını cennet eylesin..