allah rahmet eylesin :(
Printable View
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin...
en son kardeşi mehmet emin abi şunu yazmış
Alıntı:
1 aydır ağır hasta... Çapa'da tedavi altında. Çok ciddi enfeksiyon var. Dün itibariyle de yoğun bakım da. Şuur kaybı, ülser, kemik iltihabı vs. Dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. Çok acı, rabbim abimin hakkında hayırlısını versin. Ailecek perişan olduk. Dua edin
çok üzüldüm ya valla...:(
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun
çok üzüldüm , beylikdüzü photoday de görmüştüm , ara ara face den görüşüyorduk onun reklam işi , benim benim görselleştirme işim birbirine paralel olduğu için.Hatta geçen sene bu zamanlar bi yüzük kataloğu yollamıştı bana modellemesini yaparsan iyi para kazanırız bu işten diye.Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Cok uzuldum... Cok muhabbetimiz oldu eski zamanlarda,o haline ragmen cok deli dolu biriydi.bende en son drift antremaninda gormustum.ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun foto dayda mustuya seslenıyordu al su bmw donsene surda dıyee ....
Allah rahmet eylesin zamanında bay e34 için bilgi almıştım kendisinden çok üzüldüm geride kalanlara sabır versin rabbim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin günahlarını affetsin..
Hatırlayamadım kendisini, Allah rahmet eylesin toprağı bol, mekanı cennet olsun.
mekani cennet olsun, cok uzuldum.. yillar once cjp zamani tanimistim cok iyi bir insandi...
Allah Rahmet eylesin cok iyi bir abimizdi geride kalanlara Allahsabir versin :((
Konuyu tam okuyamadım neyden ölmüş
Şimdi gördüm yav yazık olmus allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah