Eskiden tanırdım kendisini farklı forumlardan sanal modifiye çizimleri falan yapardı, çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Eskiden tanırdım kendisini farklı forumlardan sanal modifiye çizimleri falan yapardı, çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Hakikaten çok üzüldüm, zamanında Yusuf abi ile baya sohbet muhabbet ederdik. Hatta benim arabamın çizimini bile yapmıştı bana süpriz olarak. Allah rahmet eylesin çok neşeli ve yaşam dolu biriydi.
74 model sehpa...
Allah rahmet eylesin iyi bi insandi cok eskiden tanirim hadii beaaH dedim konu basligini gorunce. :/
- K -
________
Dr.Ecu
Allah rahmet eylesin
Üzüldüm gerçekten forumlarda senelerden beridir bilirdik
Çok acı Allah ailesine sabır versin.
"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.." tanımadığım ama gerçekten üzüldüğüm nadir insanlardan.. Rabbim taksiratını affetsin..
Asıl sancı uyandığında..
Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabırlar versin![]()
Yapma be.Abim gibi severdim ya. E34 ü toplamaya onunla birlikte başlamıştık. Şok oldum ya. Allah gani gani rahmet eylesin. Sayfaları okuyamadım cenaze ne zaman kalkacak?
allah rahmet eylesin, eskiler denince aklima gelen isimlerden biriydi. mekani cennet olsun.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Vay be yusuf abi olmadi. Beni ilk sx'e bindiren oydu otobanda gazlarken karbon kaput firlamisti anlatiyodu kaputa bakip uzuntusunuhey gidi allah rahmet eylesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)