Yaşadığınız şehire ne kadar yakın o kadar iyi bence. Batmanı gittim gördüm tavsiye ederim çok kötü bi şehir değil ama çok büyük umutlarla gitmemek lazım. Diğer iller hakkında pek bi bilgim yok maalesef olay açısından bakacak olursak bu taraflarda neredeyse her şehirde çıkıyor olay zaman zaman mesela antepte belli mahalleler var oralara gitmemek gerekiyor öyle durumlarda. Her ilde durum böyledir sanıyorum ki.
Hocam ıgdıra gıt fıkrımdegıstı burda cok sıyası olay oluyr bn hftaya ıgdıra gıdıcem gece ortamlarıda ıyı
www.honda-tech.com
_____________
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Dbakırın nesi var be ali abi![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Dbakırda yaşam şartı çalışma sistemi iyi olmasaydı 8 yıl kalmazdınız değil miOsman abi buradan emekli olacak neredeyse
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Antep tercihin varsa kesinlikle gel abi.
sorma osman abi buradan emekli olaxak
Ömer kardeşim ah senin bu memleketinin gundileri yok mu? Ömrümü onlar yedi benim. Kimileri iyice paralandi ve bir iki yıldır imanimizi gevrettiler. Ben şahsen, görevle alakalı bir kez daha gelmemek için 2.şark görevimi bitirmenin derdindeyim. O bildigimiz etkenler olmasaydı Diyarbakır gerçekten yaşanası bir yer olurdu. Bundan eminim...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Bende 4 aydır erzurumdayim hava şartları yüzünden izin gününü evde geçirmek zorunda kalıyorsun insanın çıkası gelmiyor. Aşırı sosyal biriyseniz çok zorlanirsiniz. Hee bide kars ağrı iğdır hafta sonu direk erzuruma geliyolar.
Van'da iş için 2 ay kadar bulundum.Hemen hemen her yerine gittim ve gittiğim yerlerde en az 2-3 gün kaldım. Turist gibi değil oranın insanlarıyla beraberdim. 2 ay orda yaşadım diyebilirim. Bahsettiğiniz diğer yerlere turistik gittim. Bence seçenekler arasında yaşanılacak en iyi yer Van![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
elazığ ya gitsen, sonrada ilçeye tayinini çıkarsan kısalmıyor mu?
doğubeyazıtta askerlik yaptığım sırada Iğdır'a da 3-4 defa gitme imkanım oldu, kesinlikle çevresindeki bölgeye göre daha rahat edilebilecek bir yer 2010 da teknosa bile vardı diye gelişmişlik sıralamasında öne çıkıyordusosyal bir beklenti olmasın ama güvenlik ve iklim bakımından en iyisi diğer saydıklarınızın içinde bence.
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
Doğuda gitmediğim İl ilçe nadirdir, yardımcı olmaya çalışayım.
Iğdır doğuya göre daha ılımandır, hem havasıyla hemde yaşam tarzıyla. Gittiğinde farkı direk anlıyorsun. İnsanlar rahat, çok büyük bir yer olmadığından memurlar arasında güzel ortamlar var. Azarbeycan'a çok yakın dolayısıyla azeriler de ikamet ediyor fazla fazla. Alışveriş olarak çok büyük bir beklentiniz olmasın o konuda biraz zayıftı, sonradan avm vs yapıldı mı bilmiyorum. Yazın yürüyüş yapılacak uzun bir caddesi var ortam genelde orada oluyor. Yazın sıcaklık olarak Antalyayı aratmaz. Gece ortamları var hafta sonları millet çevre illerden geliyor..
Van merkez olarak çok güzeldir. Hem büyük hemde tüm imkanlar var. Havalimanından çoğu yere ulaşım var tüm firmalar uçuyor. Alışveriş olarak neredeyse tüm markalar var. Tarihi yerler fazla gezerek keyif alırsınız. Çevre illere ilçelere gidip gezme olayınız da oluyor (Erciş, Ahlat, Tatvan vs..)
Iğdır kadar olmasa da gölden dolayı havası çevre illere göre biraz daha yumuşaktır. Edremit ilçesi çok yakın 10 km civarı, burada göl kenarı semaver mangal keyfi her zaman yapılıyor.
Kavaltısını anlatmaya gerek yok, gidesim geldi şuan![]()
Memur sayısı çok fazla bu anlamda da güzel.
tanıdığım ığdırda görev yapıyo ege havası var demişti
2008de diyarbakır batman mardine gittim özellikle batman merkezi çok beğendim
Doğu ilerinde seçim yaparken kiralık ev fiyatlarınıda baz alın! Bazı iller batıyla yarışır hatta daha ileridir.
Iğdırda belli kesimle yaşarsanız olay yüzü görmezsiniz. Eniştem gitmişti. Doğu ile alakası olmayan sıcak iklimli bir yer demişti. Iğdırda kolay kolay olay çıkaramaz pkklılar bu açıdan kafanızda soru işareti olmasın.
Igdir iyidir sikilirsan haftasonlari erzuruma dolasmayada gidebikirsin. 2 saat mesafesi var ben hergun ise gitmek icin 1.5 saatten 3 saat yolculik yapiyorum istanbulda![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)