Senin gözler gitmiş FatihBen de mavi ve siya görüyorum .
Kollar ve elbisenin belirli kısımları mavi gerisi siyah.. Şirkette geyiği dönüyor halen, gold gören de var var da var.. Demin telefondan da baktım füme mor gördüm mesela :S
Senin gözler gitmiş FatihBen de mavi ve siya görüyorum .
Kollar ve elbisenin belirli kısımları mavi gerisi siyah.. Şirkette geyiği dönüyor halen, gold gören de var var da var.. Demin telefondan da baktım füme mor gördüm mesela :S
Siyah falan yok abi bizimi trollüyonuz3 farklı cihazdan baktım. Hepsinde de mavi elbisenin üzerinde altın renkli işlemeler var
![]()
Kolayı var, herkes ekran görüntüsü alıp bi foto yükleme sitesinden buraya upload ederse durumu daha net anlayacağız![]()
Her pcde farklı foto açılıyor.
Sabaha karsi bilgisayardan eksi sozluge girdim, o zaman koyu mavi siyahti.
Simdi ayni linkten telefondan baktigimda altin sarisi-beyaz goruyorum.
Nedendir anlamadim, ama kisisel tahminim fotografin ozel efektli oldugu ve kisinin bulundugu ortamdaki isik yogunluguna gore gozun farkli renkler gormesi. Cunku sabah baktigimda bilgisayar harici ortamda isik yoktu, simdi ise normal gun isiginda bakiyorum![]()
Neyini tartışıyolar ki, siyah-mavi işte bariz şekilde
Resmi upload etsenizde her pc'de farklı gözükücek bende ip'den falan olduğunu düşünüyorum..
Resmi ilk açtığımda beyaz-altın sarısıydı ve koray abinin yüklediği fotoda aynı renkti..
Modemi kapatıp açtım sayfayı yeniledim bu sefer mavi-kahverengi oldu ve koray abinin yüklediği resimde mavi-kahverengi gözüktü
nesi anlaşılmıyor anlamıyorum
ciddi ciddi bunu kırmızı-yeşil harici bir renkte gören var mı?
Arkadaslar bende az önce yazacaktim hepinize fakat bende hizli davranilmis
bende mavi siyah olarak görüyorum demin isyerinde birbirimize dalacaktik az kalsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)