Bizde kül grisi - asker yeşili gören var. Sabah 2 ye bölünmüştük şimdi 3 oldu![]()
Beyler aslında o elbise hiç olmadı. Hepiniz şizofreni hastasısınız![]()
Okulda 10 hoca aynı ekrandan, farklı farklı renkler gördük, kimi beyaz ,bej,- kimi mavi siyah..
Ben mat opak beyaz ve subaru yaldızlı golden jant sarısı dedim, error verdiler![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Rengin elbisesi tek renk ama işte işin içine trollük girmiş. Arkadaşlar bence ki kesin öyledir diye düşünüyorum, fotoğraf tek şekilde tek renkte kalitesiz ve ışığı yetersiz olan bir fotoğraf bu. (ya da elbiseye vuran ışıktan kaynaklı bir sıkıntı) Haliyle herkes farklı görüyor. Hatta şöyle diyeyim size, bir arkadaşım facebook'a arabasının fotoğrafını atmıştı (beyaz polo). Ben arabanı kırmızıya mı kaplattın diye yorum atmıştım. Cisme vuran ışığın lense ne şekilde yansıdığı çok önemli. Durum bu yani kesinlikle, elbisenin orjinali çıktı diye konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın![]()
Benim ldc ekran fi tarihinde kaldığı için beyaz-p*h sarısı gördüm![]()
kadını göremiyorum
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
renk körüyüm mavi siyah gördümbaşka renk görenler anlasın renk körlüğü neye benziyormuş
![]()
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
sabah sarı beyazdı şuan mavi siyahFail
Erroorrr BU ARADA Ciddiyim :=)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Sabah telefondan başka bi site üzerinden baktım beyaz-altın gördüm şimdiki foto mavi-siyahımsı ama altınımsıda aynı zamanda
Ben her seferinde mavi siyah görüyorum telden vs. de aynı![]()
Tamamen ışık oyunu. Fotoğrafta arka plandan gelen ışık ile bulunduğunuz mekandaki ışık seviyesi, renkleri farklı algılamamıza sebep oluyor. Cep telefonunda çok belirgin olmaz ama laptopta, fotoğrafı açın ve ekranı yavaş yavaş aşağı veya yukarı çekin. İlk başta mavi,siyah görüyorsanız bir noktada mutlaka altın sarısı ve beyaz ı da göreceksiniz veya tam tersi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)