User Tag List

Sayfa 8/22 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
415 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Yetkili "X" Servisinde Musteriye Kufur Etme,Araci ile Makas Atma...vs

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet olayi sicagi sicagina coz isini gucunu birakip bu isle ugras gerekirse, yarin muhakkak bi avukatla gorus kardesim

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AVUKAT AVUKAT AVUKAT !
    Gidin danışın , elinizde ciddi anlamda belgeler var, servis girişi çıkışı imzaladığınız kağıt , video kaydı vs...
    Kesinlikle Şuan için Videoyu yayınlamayın!
    Dava açılacak ise burada ki konuyu sildirmede yarar var
    Bence Direk Servise Herhangi Bir Tekliftede Bulunmayın Avukatınız Görüşsün , Aradan Çekilin, İşim Ciddiyetini Anladıklarında Geri Dönüş Yaparlar Bence
    Yukarıda Fırsatçılık filan denilmiş ama ortada enayi yerine koyulma durumu var, eğer bunları yapmayı göz önüne alıyorlar ise sonuçunada katlanıcaklar ayrıca bir o şahısa dava açarsanız sözlü hakarettten dolayı , extra firmaya dava açılır bu tarz bi duruma izin verip bu şahsı çalıştırdığı için.
    Dip not : Size sadece Özür dilemeyip Turbo verip + Garanti dışı ibaresini kaldırsaydı bize burada bunları konuşmaya gerek kalmıyacaktı

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkını araman lazım bence dostum kusura bakma ama sakinliğini koruma . Deli misin ? %100 haklısın bu davada.

Ablam avukatın olabilir hatta hiç sorun değil .
    imzasız..

Phenomenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence o görüntüleri doğuş a götür o adamların tek tek işten çıkarıldığını görmek istiyorum yoksa görüntüleri internete veririm falan de
    böyle şeymi olur arkadaş .erefsizler ya
    Never Back Down

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuş'a hatta Ferit Şahenk'e de yazsanız ne o servise, ne de o personele hiç bir yaptırım olmaz. Sadece sözlü uyarı alır oturur. Onlar servisinin, çalışanının arkasında durur.

Ben de daha bugün İstanbul'da ki vw yetkili servislerinden birine gittim, gözümün önünde müşteri aracı poloyla pati çeke çeke kaldırıp lifte yaklaşınca da el frenine asılıp durduran servis çalışanını gördükten sonra..

Şirket politikası hakkında pek yorum yapmak da istemiyorum ama sanırım iş başvurularında/eleman alımlarında referans ön plana çıkıyor.

Çok geçmiş olsun. Yaşadığınız şu sıkıntıları fazlasıyla tatmin edici bir yaptırımın olması dileğiyle.
    Ne mutlu Türküm diyene

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsini okudum o kadar ayar oldum ki tarifi yok birde yaşasam neler olurdu kim bilir. Ben elimden geleni ardıma koymazdım. Her türlü rezil etmek için uğraşmalısın.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim gecmis olsun, talihsiz bir olay yasamissin. Adina uzuldum. Bana servisin adini özel mesaj atarsan oraya gitmeyelim. Musterisine kufreden servisle isimiz olmaz. Ayrica küçük araç kamerasi tavsiyesi olan mesaj atsin.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Phenomenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben okurken cıldırdım iyi sabır varmış ben orayı birbirine katardım gidip
    Never Back Down

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet başına talih kuşu konmuş büyük ikramiye çıkmış hala acaba gidip parayı alırsam başıma bişey gelir mi diye korkuyorsun.
    Benzeri volvoda başıma geldi. 1 tane lastik karşılığında 4 tane 0 jant lastik aldım adamlardan 99 senesinde. Çırağan servis hep direndi en sonunda Volvo isveç ne yazdıysa ne dediyse arayıp 4 tane lastik ve jantınız hazır dediler. O zaman facebook sosyal medya falan da yoktu. Elinde çok iyi bir hazine var Golf R a falan vericeksen bana ver ben sana golf R ı veririm.

Tehdit etmeleride komik milyon dolarlık şirketi kötüleme kampanyası diye. La herşey onların elinde oluyor zaten sen bişey yapmamışsın ki kendi ipliklerini pazara çıkarmışlar. Sakın korkma üstüne yürü. Ferit Şahenk görse dibi düşer o servisi kapatır sana da sağlam bir tazminat öder düşünmeden. Ne kadar koparabiliyorsan yürü. Ama elinde golf r dan çok daha değerli bir kaynak var. Küçük düşünme. Servis sahibi servisi kapanmasın diye daha fazlasını verir. VW ile hiç uğraşma direk servisten yürü. Sonra Doğuş üzerinden yürürsün.
    IN BOOST WE TRUST

Efe01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, bende merakla takipteyim. incirlik yolundamı yoksa mersin yolundamı ? Çok merak ettim. Ona göre hangi servisse ailemin aracını oraya götürmeyim. Gereken neyse yap sonuna kadar..
    Yolu doğru olanın yükü ağır olurmuş
    Akıllı ol evlat!

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ama doğru adımlarla bu konudan buyuk avantaj saglayabilir bir cok firmaya ders niteliğinde olayın ortaya cıkmasını saglayabilirsin.
    arac kamerası da gercekten buyuk nimetmiş.

UMİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video sosyal medyada yayılsa kıyamet kopar be dava açmanıza bile gerek kalmaz.
    Ama ne olur ne olmaz video için bi avukata danışın. Yani sonuçta araba sizin mülkünüz ama belli olmaz bu işler böyle.
    Bu arada videoyu da merak ettim gerçekten.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video ya ingilizce ve almanca alt yazı döşeyin,önce doğuşa olmadı almanya ya gönderin,talebin varsa bildir,yoksa ibreti alem için yayınla alt yazılı şekilde,butun dünya izlesin binlerce üyesi olan forumlar ve facebook sayfaları var,öyle bır yayılırkı keşke 2 araba verseydik derler,avukatlık durum yok bana göre,audi reklam yaparken bmw yi itin götüne sokmasını biliyor,ortada müşteri memnuniyetsizliği var sen kumpas kurup iş yapmamışsın çenelerini tutup ınsan gıbı davransalarmıs kimsenin başı agrımayacakmış durum bu kadar basit,tv kanallarına sen verme onlar zaten sosyal medyadan alırlar.bana yolla 30k kişilik face syfamda açılışı yaparım gelsinler mahkemeye versınler beni milyar dolarlık şirketmiş maş muş yaw he he

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu durum benim başıma gelicek arabamın bakımlarını değil bedava.her yeni kasa geldiğinde bedava değiştirirdim onlardan. sakinliğine hayran kaldım.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoya hem ingilizce hemde almanca tercume ekleyip Dogus oto ile hic gorusmeden Almanyaya yollardim.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kamerada aracın içide gözüküyor mu konuyu okudum ama buraya gelene kadar unuttum

Yani aracı sürenlerin yüzü gözüküyomu o serviste çalıştığı kanıtlanabiliyomu.

Eğer kanıtlanıyosa onların açtığı davaların ak hiç bişey yapamazlar her türlü haksızlar sen her türlü haklısın hakkını sonuna kadar ara bence

ahmet_xy
    Misafir
    bu olay almanya, ingiltere veya abd gibi ülkelerde yaşansaydı, bu servisin bayilik sözleşmesini iptal ederlerdi ve yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalırlardı.

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. bugün haberlerde gördüm adalet bakanlığı arabuluculuk sistemi gibi bir düzen varmış yani mahkemelerdeki yükü azaltmak için tarafların kendi arasında uzlaşmalarını sağlatan bir düzen varmış avukatlat eşliğinde. orda isteklerinizi dile getirirsiniz. yardır yani kısaca
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

oabayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olay tum turkiye capinda yayilirsa servis kaziklamalarinin sonu gelecegini dusunuyorum
    leyleğiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)