999 tane arkadaşım sürekli bana bu sistemden bahsedip zengin olacağımı söylüyorlardı . çevrenizde var mıdır hiç bu işe girip bill gates e gider yapan?
999 tane arkadaşım sürekli bana bu sistemden bahsedip zengin olacağımı söylüyorlardı . çevrenizde var mıdır hiç bu işe girip bill gates e gider yapan?
Valla banada flexkom , megaholdingsten geldiler bi kaç firma daha vardı. Hiç birine katılmadım arabama yazılım yaptırdım sürekli , sonuçta benim hızlı arabam oldu onlar halen yürüyorlar. Var mı ateş eden bunu hiç görmedim . Enes Olgun örneği veriyorlar bir tek.
Sadık, gerekirse daha büyük intercooler tak ama bu işlere girme, yalan dolan![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Kardeşim bu işi yapan ve tepelerde olan bi arkadaşım var burdan adını söylemem doğru olurmu olmazmı diye bilmiyorum o yüzden isim vermedim.. Fakat bunlardaki sistem seçmece oluyor sanırım. Bi kaç kişiyi tepeye çıkarıyorlar ve onlar vasıtası ile insanlara zenginlik hayali kurduruyorlar, bak işte biz nasıl geldik buralara bu kadar sürede, sizde yapabilirsiniz. İşte yurt dışına gidip gelmeler vs falan... Çalışma prensibi piramit olan bi sistemdir. İşte 2 kolun olacak onlar bir satış yapacakki sen kazanasın.. o şekilde büyüme gerçekleşiyor. Birde adını bile duymadığın seçmece cafe'lerde resmi giyinmeler iş adamı tripleri yokmu bitiyorumÇabalamaya çalışanlarda var ben pek ilerleme kaydettiklerini göremedim. Aklında olsun.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Sistemin nasıl işlediğini biliyorum , biri bana 100 lira versin 100 lira verecek 2 kişi daha bulsun sana 10 lira vereyim onlarda 2 şer kişi bulsun her eşit taraftaki 2 kişi için 10 lira vereyim ...
Dediğin sistem saadet zinciriyse bulaşma demiyorum koşarak uzaklaş ordanhttp://onedio.com/haber/turkiye-de-v...lan-mi--435127
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
şukadar zamanda bu falan diye ovunup ortada gezenlerle yıllar geçti hala taşşak geçiyorum
yalan dolan çokça konuştuk forumda
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
daha bugün bir arkadaşım beni bu bataklığa sokmak istedi yüzüne karşı söyleyemedim ama 930$ cık para vermiş bana faturasını gösteriyorsanki hiç bilmiyormuş gibi dinledim sayın üst kademeye ulaşmış yetkiliyi!!
sorularla bunalttım daha da ısrar edemediler
Boş iş... Böyle şeylere davet edenler genelde verdiğin parayı hemen kazancaksın der sizde o davet edenden borç isteyin verirse kazanırsınız demek vermezse zaten takmayın bile![]()
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Bu devirde para kazanmak anlattıkları kadar kolay olsaydı herkes zengin olurdu.
İnsanların gözünü showlarla öyle bir boyuyorlar ki sanırısın hepsi multimilyoner.
Boş işler bunlar.
Alın teri olmadan para kazanılmaz.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Haftalık 7000 Dolar kazanıyorum deyip, Starbucks'ta 2 kahvenin parasını ödeyemeyen adamlarla dolu olan örgüt şemalı boş şirket. Kanmayın, kandırılmayın.
durduğun yerde para kazanmak doğanın yasasına aykırı, kandırarak para kazanmak ise tamamen dolandırıcılıktır adı ne olursa olsun... lisede bazı tipler vardı herkesten 5-10 kuruş toplar sonra da teneffüste tost yer bize de vermezdisonra işi büyüttüler 4-5 kişi para toplamaya başladı ama tostu yiyen yine onlardı...
herkes namusuyla para kazanmaya çalışsın ötesine hiç heves etmesin...
Jet Fadılın defalarca dolandırıcılık yaptığı canım memleketimizde gayet normal bence böyle şeyler![]()
4 sene önce biri anlattı bunu bana çok zengin olucaz gel sen de dedi, ben kabul etmedim. iyi sen bilirsin ben zengin olucam dedi. 2 ay önce gördüm hala zengin olucak![]()
Mantikli olay aslinda ama kim ugrascak yaaamillete derdini anlatcanda o da dinleyecek ustune bide anliyacak
![]()
En meşhurları mega herhalde. Konuşmaları muhteşem işimiz, mükemmel ürünümüz, vizyon, inanç abidesi, kral, liderim den oluşan bir oluşum diyebilirizTavsiye usulü ile çalışırız derler ama tavsiye etmeyeni duyunca saldırırlar. Tehdit vs.. (enes olgunun tehditleri meşhurdur). Ekşide yaklaşık 80 sayfalık konusu vardır. Facebook'da şöyle bir sayfa açılmış, asıl gerçekler bu sayfalarda aslında
https://www.facebook.com/MegaHoldingsMagdurlarii
Porsche u olan arkadaşım da var, o Porsche un önünde foto çekip benim de olacak bundan diyen arkadaşım da![]()
Kısacası baş parmak havada "like" işareti yaparak foto çektiren biri görürseniz koşarak uzaklaşın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)