User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Çukurova Üniversitesi Taşıt Pulu Saçmalığı (avukat arkadaslar konuya bekleniyor)

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunc. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız üniversite cidde güzelmiş, eğitim olarak nasıl ki yani Türkiye deki yeri? Biraz konu dışı olacak ama benim gibi hazırlananlar için faydalı olacaktır.
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cidden üniversite burası mı?
    ben olsam buraya araba sokmayı tamamiyle yasaklarım.
    biz okulun bilmem kaçıncı katından ufka bakınca deniz görünüyor diye sevinen insanlarız.
    çok güzelmiş cidden
    Burası zaten kampüsüne girme, bir daha başka okulda okumak istemezsin. Puan olarak çok yüksekte değil çok düşükte değil, tabi bölümüne göre. Maden, Makine, İşletme, Endüstri, Çevre konumlarıda çok güzeldir. Karşıda göle en yakın olan binalar bu bölümler. 2 yılımı çaldı benimde

Eğitim olarakta yine aynı şekilde. Ben inşaat ve makinesini biliyorum bu bölümlerde kötü değiller, ama anadoludaki üniversiteler arasında da parmakla gösterilecek kadar iyi değil bana göre. Eğitim anlamında sakarya olsun, kocaeli olsun antep olsun, uludağ olsun daha iyidir benim gözümde. Puanlamalardan bağımsız yazıyorum. 3. 4. sınıf öğrencilerine yada mezunlarına göre, tabi bence böyle..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı yapmayın. Bi ofsete gidip aynı sticker i yaptırın

aybrskck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim okuldada 250 idi sanırım öyle hatırlıyorum üstelik birde kredi kartı geçmiyor gibi bir saçmalık vardı bende pul sistemine karşı değilim okulda cok fazla araba var giriş yolunda yaklaşık 1 km sağlı sollu park var ücretsiz olsa bu kadar adam arabayla okula girmeye kalksa ortalık karışır ki otoparklar zaten çakılı oluyor (herkes almasın diye böyle bir mebla belirlemişler) ama dediğiniz gibi bir durumda sizin okulunuzda böyle bir fiyat saçma olmuş park sorunu yoksa sadece öğrencilerin girmesini sağlıcak bir pul olur ve sembolik bir rakam talep edersin en kötü ihtimalle baskı parası çıksın gibisinden anladığım kadarıyla yaptıkları ticaretten başka birşey değil
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen şuan stage 1 söküklükte
    Eğerki iddaa olunca stage 5 yapıyorum araca tangayı giydirip çıkarıyorum

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş nasıl öğrencisiniz siz... Yapsanıza kendi pulunuzu kendiniz! Ben olsam hem kendime yapar, hem de fazla fazla yapar üçüne beşine bakmaz satardım. Hani ticari zeka, hani atılımcılık, hani o içimizdeki özgür kalmayı bekleyen kalpazanlık!?!!
    K.

aybrskck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben yaptım zaten dağıttım ama satmadım zaten bi maliyeti yok ticari amaç gütmedim bikaç arkadasım vardı onlarda almamıştı verdim onlara
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen şuan stage 1 söküklükte
    Eğerki iddaa olunca stage 5 yapıyorum araca tangayı giydirip çıkarıyorum

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya sticker degilki bu tasarla bastir,hgs gibi.Stickeri okuyor plakayi tanimloyor kapiyi aciyor.
    Neyse yillik 250tl olmus,mantikli simdi en azindan

kangomania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basit bir sticker değil malesef dışarıda yapilabilsin. Aynen hgs gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim okulunda stickırı hgs li.Ama giriş yokuşta olduğundan güvenlik uzaktan görüyo açıyo direk.Yokuşta kimseyi durdurmak istemiyo.Zaten hgs okuma yeri de geride..Orj stckrı alıp fotokopisiyle gezen bir sürü arkadaşım var.En kötü ihtimal okumuyor diyorlar.

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ADANA – Çukurova Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler uygulamaya konulan taşıt pulu sistemine tepki gösterdiler.

Öğrenciler tarafından yapılan açıklamada, “Saygıdeğer basın mensubu arkadaşlar, bizleri korumak için bu akşam burada bulunan emniyet mensupları ve bu eylemde emeği geçen sevgili öğrenci arkadaşlarımız,

Bizler bu fakülteye eğitim almak amacı için gelen öğrencileriz. Eğitim için üzerimize düşen her türlü vazifeleri yerine getirmek zorunda olduğumuzu bilmekteyiz ve bunu da sonuna kadar yapmaktayız. Eğitimcilerin almış olduğu kararlara saygı duyar ve uygulamaya koyarız. Ancak eğitim adı altında yapılan, öğrenciyi para basma makinası gibi gören ve eğitimi ticarete çeviren bir zihniyetin karşısında oluruz.

01.03.2015 tarihinde uygulamaya konulan Taşıt pulu sistemi ile sayın rektörün “Bu uygulama güvenlik, yaşam konforu, çevre kirliliğinin önlenmesi ve malın korunması faydalarını sağlayacak” diyerek bu uygulamayı pozitif bir düşünceymiş gibi lanse eden stickerlı geçiş sistemini kabul etmiyoruz ve bu kararı alanları şiddetle kınıyoruz.

Bu üniversiteye kimlik göstermeden öğrenci olmayan elini kolunu sallayarak çok rahat girebilen kişiler var.Girişlerde bunlarla alakalı hiçbir önlem düşünülmemiş. Şimdi sayın rektöre soruyorum, Bu üniversitede özellikle dersi akşam olan ikinci öğr. Ve yüksek lisans öğrencilerinin giriş kapısından fakültesine kadar olan o uzun o karanlık yolda öğrencilerin güvenliğini ve ulaşımını nasıl sağlayacaksınız. bizler tek başımıza o yolda (özellikle bayan arkadaşlarımız) güven içinde yürüyebilecek miyiz?

Kampus içerisinde halk otobüslerinin ücretsiz olduğu söyleniyor ancak nedense otobüsler öğrencileri almak için durmuyorlar. Geçen 10 otobüsten biri ya duruyor ya durmuyor. Sayın rektörüm Siz bu kampuse gelen her otobüsün öğrencileri fakültülerine ulaştıracağının garantisini verebiliyor musunuz?

Madem ki amaçlarınızdan bir tanesinin de görüntü kirliliğini önlemek olduğunu söylüyorsunuz peki Sayın Rektörüm akşam öğretiminde böyle bir problemin olmadığını, yer bulma konusunda hiç kimsenin sıkıntı yaşanmadığın farkında mısınız ve özellikle yüksek lisans öğrencilerinin ödedikleri parayı göz önüne alarak bu uygulama dışında tutmayı hiç düşünmediniz mi?

Öğretim görevlileri ve üniversite çalışanları öğrencilerden daha mı fakir ki onlardan istenen ücret ile bizden istenen ücret arasında dağlar kadar fark var. Sizlere Anayasanın 10. Maddesi olan Kanun önünde eşitlik ilkesini bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Herkes, dil,ırk,cinsiyet,siyasi düşünce,felsefi inanç,din,mezhep,ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür. Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz. Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadır.

Öğretim görevlilerine dönemlik 10tl olup öğrenciye her dönem 250tl olan otopark ücreti uygulamasının karşısındayız. Yüksek Lisans öğrencisi olarak dönem başında 4.175,00tl ders kaydı ücreti ödedik. Ve gelecek dönem bu rakam tekrar ödenecek. Bizler bu üniversiteye yeteri kadar para ödediğimizi düşünüyor ve bundan sonraki talep edilen paraların eğitim amaçlı değil öğrenciler üzerinden haksız kazanç sağlamaya yönelik olduğunu düşünüyoruz.

Bu uygulamanın sadece güvenlik, yaşam konforu, çevre kirliliğinin önlenmesi amacı ile yapıldığını hiç kimse bize iddia etmesin. Sizler az önce sorduğumuz hiçbir sorunun cevabını düşünmeden yapmışsınız buda demek oluyor ki amaç bizleri korumak değil eğitim hayatımızı zora düşürmek, öğrencileri eğitimden soğutmak ve üniversiteden uzaklaştırmaktır. Bu adaletsiz uygulama yüzünden bir çok sınıf derslerini dışarıda işlemek zorunda kalmıştır.

Bizler bugün buraya hiç ücret alınmasın diye toplanmış değiliz. Yapılan yanlış uygulamanın farkına varılmasını istiyoruz. Ya öğretim görevlileri ve çalışanlardan 250tl alınsın , ya da öğrencilerden de 10tl alınsın

Bu uygulamanın herkes için ama herkes için aynı olması, ve yapılacak ücretlendirmenin öğrenci bütçesi düşünülerek makul bir ücret olarak belirlenmesini istiyoruz.”

Expres gazetesi haberi

sadettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu paraları atılım üniden beklerdim stickera para vermek saçma geliyo açıkcası
    06 BG 0008 R56

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hey allaam yaa 2000 yılında okula bisikletle gitmeye başladım. İlk başta bisikleti okulun içine koymama izin veriyorlardı. Sonra dediler ııh koyamazsın dışarıda yer bul. Lan şirinevlerin göbeğinde nereye koyacam. Arabayla gittiğim zaman koyduğun otoparka gittim arka sokakta. Abi aylık 50 lira alalım senden dedi ki arabaya 100 veriodum. Motorsiklet tarifesi yaptı. Okula dilekçe verdim sağlıklı yaşam için artık arabamı kullanmıyorum okula bisikletle gelmek istiyorum ama koyacak yer bulamıorum o nedenle bisikletleri park edilen sistemden koyun hem de diğer öğrencilere teşvik olur diye. Öğrenci işlerine durumu sordum 2 gün sonra. Kadın ya senin araban var ben biliyorum neden kullanmıosun onu dedi.Mantık değişmiş demek ki.
    IN BOOST WE TRUST

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su sekilde motorsikletinizede bisikletinizede sticker almadan giremezsiniz zaten iceri,tani ana kapidan bisikletle ve motorla giricek bir ton delik var zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)