Dayal haketmişler diyosunuz da orda çalışan kaç kişi var, müdüre yalakalık olsun diye atlıycaklar hepsi.. Dayak yemekten başka bi işe yaramayacak.. Alttan alınca da uykusu kaçar insanın iki ucu boklu değnek..
Dayal haketmişler diyosunuz da orda çalışan kaç kişi var, müdüre yalakalık olsun diye atlıycaklar hepsi.. Dayak yemekten başka bi işe yaramayacak.. Alttan alınca da uykusu kaçar insanın iki ucu boklu değnek..
Bu tur olaylari sik sik yasamaniniz sebebi insanlari dovmuyorsunuz turkun tek anladigi yok dayaktir.Dovun!!!!
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
ya bu volkswagen grubu çalışanları kendi bir b.k zannediyor nedir sen 90 km yol gidiyorsunuz bir dövmediği kalıyor keşke sizin yerinizde ben olsaydım orada ben sabrederim sabrederim en sonunda kayışı kopartarım yani ne olucaksa olurdu hiç umrumda olmazdı geçmiş olsun sizede en yakın zamanda çözülmesi dileğimle
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun.dayağı haketmişler
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
patronun süremediği sefayı rahatlıgı adamlar sürmüş...
geçmiş olsun buğra
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
saygı sevgiyle işini yapan dogus calısanlarının yanında bu ve bunun gibi ocların kaynadıgı yer olmaya basladı oldum olası kıldım iyice arttı bunun sayısıda geçmiş olsun buğra
1881 - 193∞
geçmiş olsun arkadaşım. valla bende darlandım şimdi.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Valla yanlış anlamayın da bu tarz konular genelde o bölgelerden çıkıyor çok ama çok iyimser yaklaşıyorsunuz olaylara. Bizim buralarda olsa %100 kavga çıkar adamın ağzına sıçarlar .
Çok iyimsersiniz şikayetle falan uğraşmayın tamam yine edin şikayetinizi ama en kötü ihtimal doluşun 1-2 araba adamların çıkış saatini bekleyin çökün ondan sonra .
imzasız..
amk şerefsizlerine bak lan çoğunluktalar diye kendilerini bişey sanmışlar bence 15-20 kişi toplanıp orayı basın![]()
FN2-R
Arkadaşlar yapmayın, kavga hiç bir şeyin çözümü değil...
Arabadan çıkmadan 3 el atın dükkana geceden. Hem ciğeriniz soğur, hem de sonra kopuk uçurtma. Suratınızda oluşacak o tatlı tebessümün üzerine bir de sigara yakarsınız. Mis.
K.
geçmiş olsun Buğra'cım..Okurken resmen gidip servisi basasım geldi..
Sana hesap vermek zorunda değiliz ne demek? böyle bir mantık mı varmış? sen adamına hesap soracağın yerde ,birde üste çıkmaya çalışıyorsun..
Kavgayı,gürültüyü sevmem,***** devir de kötü ama böyle bir yaklaşımı da cezasız bırakmamak gerekli..İşin peşini bırakma derim..
Sana hesap vermek zorunda degılız nedir ? Sanki telefonda laf konusulmadı var denilen ürün için o kadar yol gitmişsiniz ve size atar gider yapacaklar.Aynı durum benım basıma gelse ben sakinliğimi koruyamazdım.Gercekten büyük terbiyesizlik.Şikayet edebildiğiniz ne kadar yer varsa edin bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)