Kendimden örnek vereyim, sosyal faaliyetleri, araç kullanmayı, kıyafet alışverişi vs. en aza indirmeye çalışıyorum, burger king mc donalds snoopy tarzı yerleri pek kullanmıyorum.
Kendimden örnek vereyim, sosyal faaliyetleri, araç kullanmayı, kıyafet alışverişi vs. en aza indirmeye çalışıyorum, burger king mc donalds snoopy tarzı yerleri pek kullanmıyorum.
38 Kişi Günlük 50TL'sine Güne Girdik.. 10 Günde 1 Kişi Alıodu.. Güzel Bi Birikimdi..
Şimdi 12 Kişi (Ben Hariç) Haftalık 1.000TL'sine Aylık 1 Kişi Almak Kaydıyla Güne Girdiler.. Miktarlar Büyük Ama Gelen de Büyük..
Böylece Kasıosun Biraz ama Gelen Para Cidden Rahatlatıyo..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
bu yasta bence bu kadar takılma bu gunlerı bı daha sen para versen yasayamazsın carcur et demıyorum ama cokta sıkma kendını en guzel yaslardasın degerlendır derım
iş bankasının hesap işletim ücreti var. aidatı olmayan enpara.com var ben bütün vadesiz hesaplarımı sırf o aidat yüzünden kapattım bankalardaki tek enpara.com da açdım.. onda aidat hesap işletim ücreti havale eft ücretleri yok.. yalnız başka bankanın bankamatiğini kullnıp para çekersen para kesliyor falan.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Maddi imkanlarin dogrultusunda istedigini yap, yasa. Para 30 dan sonrada biriktirilir ama giden 20 li yaslar asla yerine gelmez.
kendine bir limit koy ve ne kadar paran olursa olsun onu aşma , geri kalan biriksin.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Ptt kartta olabilir ama bankamatikleri az, ama yinede mantıklı, teşekkürler.
Tavsiyem ana sermaye duruyorsa onun kazandırdığı para harcanabilir veya çalışıyorsanız hedeflerinize göre para harcayın ayrıca yaşlanınca şu zamanki isteklerin hiçbiri olmayacak tadını çıkarın
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Bana yolla parayı , ben yemem durur bende açlıktan ölsende yollamam . 2 sene sonra alırsın paranı en güzel mantık bu.
2 aydır inşaat ofisinde çalışıyorum daha maaş almak nasip olmadı stajerim(köle) nasıl stajsa 2 aydır bitmedi emenike
İş gelirse aylık alıcam şuan kykdan gelen krediyi kullanıyorum önceden hiç artmazdı -100 leri gördüm ama çalışmaya başlayınca biyandan iş biyanda okul sosyal hayat nerdeysa 0 a indi sadece pazar günüm boş hal böyle olunca rahat 100-80-50-40 tl artırıyorum duruma göre2 aydır stajer olmak hala zoruma gidiyor ama bu ay da maaş alamazsam çıkarım başka bi inşaat şirketine direk girerim
Dip not ( işi öğrendim de patronlar çimrilik yapıyor )
Özetle bi yerde çalışmıyorsan gir çalış yoksa birikmiyor insan boş olunca çok harcama yapıyor ailemle yaşamama rağmen harçamalarıma hayret ederdim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)