User Tag List

Sayfa 5/15 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
278 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Para Biriktirmenin Püf Noktaları ?

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tasarruflu olun ama hayatı yaşamayı da kaçırmayın gençler.. O güzel yaşlar insanın elinden kayıp gidiyor.. 30lara gelince elinizde imkan olsa bile o tad kalmıyor.. 19*20 yaşındayken bi adidas ayakkabı alabilmek için neredeyse bir ay çalışırdım.. Alınca da dünyanı en mutlu adamı olurdum, ama o yaşlarda alınan giyilenler bu yaşlardakinden kat be kat kıymetli ve keyifli..

Ne har vurup harman savurun ne de kendinize eziyet edin..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tasarruflu olun ama hayatı yaşamayı da kaçırmayın gençler.. O güzel yaşlar insanın elinden kayıp gidiyor.. 30lara gelince elinizde imkan olsa bile o tad kalmıyor.. 19*20 yaşındayken bi adidas ayakkabı alabilmek için neredeyse bir ay çalışırdım.. Alınca da dünyanı en mutlu adamı olurdum, ama o yaşlarda alınan giyilenler bu yaşlardakinden kat be kat kıymetli ve keyifli..

Ne har vurup harman savurun ne de kendinize eziyet edin..

Katiliyorum abi haklısın benim biriktirmemin tek nedeni var araba almak.cok.pis taktim.kafaya almadam rahat edemem alayim bi hele tadini eze eze alirim geri

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katiliyorum abi haklısın benim biriktirmemin tek nedeni var araba almak.cok.pis taktim.kafaya almadam rahat edemem alayim bi hele tadini eze eze alirim geri
    Allah gönlüne göre versin kardeşim, alırsın inşallah..
    Tango-1 never dies.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2 sene önce araba almak için çok kasmıştım öğle yemeği bile yemiyordum bisküvi filan geçiyordu.Kyk kredisine hiç dokunmadım 2500TL birikmişti önceden de birikimim vardı arabayı da aldım tabi Erzurum'da okuyordum soğuk onun da etkisi vardı pek faaliyet yoktu ama geriye dönüp baktığım da çok saçma geliyor.Gençliğimi yaşayamadıktan sonra ne gerek var ki paraya.Mesela artık çok derste çalışmıyorum zaten ömür boyu çalışacağım hayatımı yaşayim mantığıyla gez baba gez
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah gönlüne göre versin kardeşim, alırsın inşallah..
    Insallah abi allah hepimizin gönlüne göre versin

Erukay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu sıralar alkolü azalttım, düşündüğümden fazla para gidiyormuş

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KART Aidatı ıvır zıvır hiç bişeyi olmayan havale hatta eft ücretsiz olan ve diğer bankarıln atmlerinden fark ödemeden para cekebildiğiniz EN PARA Kart var direk bireysel müşteri hizmetleride sunuyor ben tüm işlerim için bunu kullanmaya başladım tavsiye ederim... Reklam gibi oldu ama cok memnunum
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Firat.M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biriktirmenin yolunu değil, giderinden fazla kazanmanın yolunu bulmaya bakmalısın.
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maddi imkanlarin dogrultusunda istedigini yap, yasa. Para 30 dan sonrada biriktirilir ama giden 20 li yaslar asla yerine gelmez.
    Cevaplar burda

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    para biriktirmenın en güzel yolu arkadaş ortamında sinyal yapmak sonra sosyal ağ larda aldığı pahalı şeyleri paylaşmak ama ortama gelince cebinde çok az nakit olduğunu belirtmek
    "Wagen"thusiast

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende borç yapmadan biriktiremeyenlerdenim o yüzden segment yükselterek araç almayı deniyorum hep
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Aliburakb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klasik giderlerden kısmak gerek bencede biraz. araba alıcam diyede çokda kesmemek lazım boğazdan ben çok insan biliyorum altında 50 bin 100 bin tl lik araca binipde gel şunu yapalım bunu yapalım dediğimde cebinde parası olmayan. mesela bende başladım şu aralar para biriktirmeye özel bi bankada memurum bes yaptım kendime her ay ordan bişeyler yatırıyorum ve benzinimden kıstım 2 aydır her ay sadece 200 tl gibi karım olduğunu fark ettim benzinden yemekten gene kesmiyorum misal önceden kuaförde sakal tıraşı olurdum şimdi evimde kendim oluyorum. onunda parasını ayırıyorum kenara. elime geçen bozuk parayıda küllüğe atıyorum şu aralar çok rahatım kredi taksidime bile yardımcı oluyo

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla işe toplu taşımayla gidip geliyorum. Arabaya ayda 100 lira benzin alıyordum 50 liraya düşürdüm zaten sadece h.sonları biniyorum. Gazlamadan sakin gidince yetiyor yine. Dışarıdan yemeyi içmeyi kestim neredeyse. Çok yorgun hissetmedikçe kendim yapıyorum yemeğimi vs. Kendime bu tarz küçük kurallar koydum. Misal haftada 4 akşam dışarı çıkıyorsam. Tek çıksam 20 liradan 80 lira 20 lira da benzin desek haftada 100 lira yapar. Haftada 1 gün çıkıyorum dışarı ve evde yemeğimi vs. yiyorum ki dışarıda yemeyim sadece içeçek parası ödüyorum. Bu tarz ufak kısıtlamalarla aşağı yukarı 200 lira daha az harcama yaptım bu ay. Bu yaşında sosyal faaliyetleri tamamen iptal etmek bana göre uygun değil ama azaltmayı deneyebilirsin.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He bir de arabamın kredisi var tabi. Aylık 1100 lira kafadan arabaya yatırıyorum. kredi+otopark. Bu da bir şekilde birikime girer sanırım.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinize cok tesskür ederim.. ÖGRENCİ DEGİLİM CALISIYORUM, okulu bıraktıgım için bursum devam ediyor sadece yani ayda elime 2 K dan fazla para geciyor.

mtahakorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bence para biriktirmenin en iyi yolu bireysel emeklilik veya hayat sigortası. bende ikiside var bireysel emekliliği 2 yıldır her ay düzenli olarak ödüyorum hayat sigortasına da 6 yıl olmuş geçenlerde merak ettim ikisinide bozmaya kalksam şuan rahat şekilde kendime yeni bir iş kurabilirim ama hayat sigortasını en azından 10 yıl boyunca ellemek mantıklı değil şurda 4 yıl kalmış bireysel emeklilikde ise normal emekli yaşına kadar yatırabilirsin ister 5 yıl sonra ister 10 yıl sonra bi bak derim bes ve hayat sigortasına

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben bozuk para biriktirme manyağıyım. arabamda her zaman bi 100 - 150 bozuk olur. eve çıkarır kumbaraya atarım ( bazen dayanamayıp o paradan mazot aldığım da oluyor ama ) mesela o gün arabaya hiç bozuk para a markete girip 1 liralık bir şey için 10 lira atarım , üstünü bozuk ver derim. her gün o kasaya min. 5 lira girecek. bozuk para birikince güzel oluyor ama
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sosyal faliyetleri sıfıra çek
    karı kız olayına girme
    birde araçla falza haşir neşir olma zengin olurusun
    aynen başkada yapcak bir şey yok arabayla kızlar ve alkol gece hayatı paranın bir numaralı düşmanı
    gerçi ben bir sene arabaya binmedim gene birikmedi gelir seviyen düşük olduktan sonra ne kadar sıkarsan sık olmuyor

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kenara para koymanın imkanı yok en iyisi parayı bir yatırım aracına yatırmak arsa,ev,altın gibi
    Babadan kalma bir servet,birikim yoksa borçlanarak büyüyebilirsiniz ancak mantıklı borçlanmaktan korkmayın
    04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet

se_RC_an - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bozuk paraları biriktir ve kendini sartlandır günde maaşın el veriyosa 20 tl 30 tl ne kadr koyabilirsen ve hiç harcama birikince bankaya yatır ben gecen agustostan beri bozuk paralar 1200 tl yi geçti su anda günlük 20 tl koysan kenara 365x20=7300 tl yapar yılda ben bu şekilde biriktiriyom

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)