Ne kadar biriktirdiğin değil, nasıl harcadığın önemli![]()
Bu dünyaya bir kere geleceksin. Aklı selim büyüklerinin sözünü dinle biriktirme yaşlarına yaklaştığında zaten farketmeye başlayacaksın henüz bunlar için erken. Sonra nerde benim gençliğim diye 40 yıl hayıflanma toplumun bir huzursuza daha ihtiyacı yok. Yeteri kadar huzursuzluk var zaten.
Fotoğraf boyutunu ayarlayamadıysam özür diliyorum şimdiden.
En güzel para biriktirme yöntemi günün sonunda cebinde ne kadar bozuk para varsa bir köşeye at kısa zamanda sonuca şaşıracaksın kardeşim![]()
Arkadaslar Tessekür ederim onca yorum geldi, İş bankası ile calısıyorum Altın hesabı hakkında bilgi verebilcek olan varmı Mobilden yönetebilcegim sekilde 400-500 kücük bi mebla ile baslamak istiyorum
Ahahaha bomba harbiden![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Benim anlamadığım sigara kullanıyodum bıraktım bi ay oldu normal olarak birikmiş bi para olması gerekir oda yok koymuyorum kenara koyamıyorum bira içerdim haftada ıkı 3gun şimdi nerdeyse hergüne döktüm
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
bu sistem güzel düğün öncesi bu sistem sayesinde 700küsür tl para biriktirmiştim
bankaya götürüp verirken insan kendini cami önunden ayrılmıs gibi hissediyo haricinde cok keyifli
para biriktirmek kolay yeterki gelir olsun.
gelirini bilip giderini hesaplayıp o denklemden cıkmadıkca biriktirememenin bi nedeni yok
ayda ne kadar kenara koymak istiyorsan gelirinden o miktarı düş gelirini o olarak gör.
aylık 100 kenara mı atıcan.
maaşın 1500 mu.
1400 benim maasım diye düşün maası alır almaz 100u salla kenara.
extra gelen paralara dokunma zaten o para yoktu gene birikime yolla.
ikramiyeler ödüller harclık artık neyse
bu sekil ufak ufak bişiler durur kenarda
sonra bi düğün yaparsın bi bakmısın taklaya glmişin elde avucta ne var ne yok gitmiş üstüne birde borc kalmıs![]()
![]()
bazı arkadaşlar öyle bir yazmış ki,tuvalet kağıdı alıyorlarmı merak ettim.19 yaşındasın(konu sahibi) inan pişman olursun ilerde yaşayamadıkların için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)