Yanlış anlamayın arkadaşlar ama bu konu 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış olayına dönmüş:)
Printable View
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama bu konu 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış olayına dönmüş:)
O konuda haklısın Sertaç . Yarın en alakasız konu bile açılsa ucu yine honda ya gelecek diye düşünüyor insan artık :)
O zaman 35 bin liraya kadar güvenlik paketli ies arıyorum. Max 300 bin kmde olmak kaydı ile
o deılde bu cekemmezlık ne tamam abartılıyor eywallah bunu fanatık olmayan herkes kabullenıyor. Şimdi kımse kusura bakmasın 200 km ustu vti lar hala cayır cayır yuruyolar gazlanıyorlar devir ceviriyorla.
turkıye kaç tane vti girdiyse ve bunların hepsi yasıyo. FArklı bedende yasıyorlar ama yasıyorlar.
Bakın emsallerıne spor arac olarak uretılenlerıne (marka vermıyorum burda) hangileri yasıyor?. polemık ıcın demıyorum. Kı vti da spor arac kategorisinde uretılemedı hıc bı zaman.
Konu harbı b**ka sarıp sarıp duruyo.
o kazalı resimdeki vtec'in motoru su an eg lerin birinde swap cayır cayır gazlıyor :D :D
Anlatamazsınız:):) Ben 10 kusur yıldır anlatırım yok, devir değişir kişiler değişir sonuç aynı:):) honda best..
Herkes Honda alsa Hondacılar ne alıcak bu sefer ben onu merak ediyorum :D
Ben Hondacı değilim bu arada he :D Sadece biryerde geçmiş Accord 2.4 , 320d geçebiliyormu diye. Ona cevaben yazdım.
Yoksa günahım kadar sevmem Hondayı. Bana göre binilecek tek arabası Accord ve s2k. Oda s2k bu paraya değil tabi
Tarkan abinin honda accord benim INFINITI FX 30D S i de geçmişti bir-iki boy. 245HP 550 NM makineydi.
http://www.wreckedexotics.com/newpho...20110124_1.jpg
http://www.wreckedexotics.com/newpho...20110124_2.jpg
Hondacı olduğumdan değilde Sertaç kaza Honda yada Bmw dinlemiyo koyduğun fotoğraf çok alakasız geldi
Bak Emre kardeşim onu hatırlamıyorum bile :) maaşallah ben geriye dönük accord için telif isteyeyim bari
Yav boşverin şu muhabbetleri gelin bunu izleyin az gülelim bari .
Dans Pistinde Kopan Teyzeler - Video - Alk
stock accordla , f30 320d deneyen oldu mu hiç ? Nasıl sonuç çıktı ?
2.4 otomatik Accord du işte egzos bile yoktu sanırım ama kaput altında std harici birşey var mıydı bilmiyorum Tarkan abi cevaplarsa daha iyi olur...üçkuyulardan narlıdere gişelere kadar sıkmıştık.
Varsa denemek isteyen accord yada 320d ayarliyabiliriz
@serhat Y. musait oldugunda denemek isterim senin 320d ile...
Cai hdr egzoz var baska bisi yok, 184 luk 320d o listenle kac hp ve tork aliyor fikrin vardir herhalde dimi :) konu stocklardi tago stock olarak gecti ben zaten geciyorum :) nos basayim dedim aynen :) senin listenle aldigin hp kafadan 40 torkta neredeyse 70 :) 30shot siksam o gucu alamam :)