AnlatamazsınızBen 10 kusur yıldır anlatırım yok, devir değişir kişiler değişir sonuç aynı
honda best..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Ben Hondacı değilim bu arada heSadece biryerde geçmiş Accord 2.4 , 320d geçebiliyormu diye. Ona cevaben yazdım.
Yoksa günahım kadar sevmem Hondayı. Bana göre binilecek tek arabası Accord ve s2k. Oda s2k bu paraya değil tabi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tarkan abinin honda accord benim INFINITI FX 30D S i de geçmişti bir-iki boy. 245HP 550 NM makineydi.
Hondacı olduğumdan değilde Sertaç kaza Honda yada Bmw dinlemiyo koyduğun fotoğraf çok alakasız geldi
Bak Emre kardeşim onu hatırlamıyorum bilemaaşallah ben geriye dönük accord için telif isteyeyim bari
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yav boşverin şu muhabbetleri gelin bunu izleyin az gülelim bari .
Dans Pistinde Kopan Teyzeler - Video - Alk
imzasız..
stock accordla , f30 320d deneyen oldu mu hiç ? Nasıl sonuç çıktı ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
2.4 otomatik Accord du işte egzos bile yoktu sanırım ama kaput altında std harici birşey var mıydı bilmiyorum Tarkan abi cevaplarsa daha iyi olur...üçkuyulardan narlıdere gişelere kadar sıkmıştık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)