Ben de 3. videonun sonundaki konuşmanın devamını merak ediyorum. Ama tahminimce bmw ci 2. viteste 60 la giderken yürümek istemiş.Bu durumda honda geçtiğine göre 3. viteste 60 la başlamışlar. Ya da ona yakın bir şey. Rollinglerde hız aynı vites farklı olmazsa teknik verileri iyide olsa bir araba geçilebilir. Her sürücü istediği viteste yürümelidir ki Araba gücünü gösterebilsin. Mesela bir dizel 3. viteste 40-50 ile bir benzinliden iyi yürür. Bunu . vites 50 yaparsan kesinlikle dizel geçer gibiTeknik verinin bir önemi kalmıyor. 100 beygirlik bir arabayla 60-160 yapsan ve 3. vites 60 ta yürümeye başlarsan 150 beygirlik bir arabayı geçme şansın vardır gibi. Bir 1.5 gls hyundai accent'e şehiriçinde bir 32-.20 nin yetişememesi gibi
![]()
İşte böyle kurnazlıklar sonucu rollinglerin bitiminde bir sürü tantana çıkıyor maalesef.
Nadide şeyler değerlidir.
Ne yani parçalanan bmw yok mu ? Geçen gün lambo kaza yapıp yandı . Biraz çok sevmediğinden , honda ya olan gıcıklığından dolayı öyle yapmış galiba Sertaç ama yanlış olmuş![]()
imzasız..
hiç accord kullanmadım içindede bulunmadım biri gazlarken ama f30 kullanıcısıyım 320d. hiç sanmıyorum nedense geçebileceğini accordun. benim araç mperformance. deneyebiliriz varsa accord.
TeamPASAOGLU
Durmadan alakasız mesajlardan bıktığım için alakasız bi cevap veriyim dedim
Geçmiş olsun arkadaşa
Bi hondacı yine şaşırttı
Anıl yukarıda açıkladım
Aslına bakarsan gıcıklığım yok sadece bu uçar kaçar diyenlerden her konunun hondaya dönmesinden bıktım
Geçen bi konuda e55 ile civic kıyaslanıyodu...
6-7 yıl önceydi galiba. İngilterede bir bmw gaz pedalı takılı kaldığı için 200 le takla atmıştı. Sahibi arabadan sağ çıkıp verdiği demeçte tekrar bmw alacağını çünkü arabadan sağ kurtulduğunu söylemişti. Bu o zaman bizlere çok ironik gelmişti. Çünkü adam arabanın gaz pedalının takıldığına kızmak yerine arabanın kasasının sağlam olduğuna seviniyordu. Her araba kaza yapar ama bence aktif güvenlik donanımı iyi olan araçlar daha iyidir.
Nadide şeyler değerlidir.
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama bu konu 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış olayına dönmüş![]()
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
O konuda haklısın Sertaç . Yarın en alakasız konu bile açılsa ucu yine honda ya gelecek diye düşünüyor insan artık![]()
imzasız..
o deılde bu cekemmezlık ne tamam abartılıyor eywallah bunu fanatık olmayan herkes kabullenıyor. Şimdi kımse kusura bakmasın 200 km ustu vti lar hala cayır cayır yuruyolar gazlanıyorlar devir ceviriyorla.
turkıye kaç tane vti girdiyse ve bunların hepsi yasıyo. FArklı bedende yasıyorlar ama yasıyorlar.
Bakın emsallerıne spor arac olarak uretılenlerıne (marka vermıyorum burda) hangileri yasıyor?. polemık ıcın demıyorum. Kı vti da spor arac kategorisinde uretılemedı hıc bı zaman.
Konu harbı b**ka sarıp sarıp duruyo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)