Kakus Nickli Üyeden Alıntı
Ya yemin ediyorum sentetik uyuşturucuya hayır...
Şu mesajımı yazmadan önce Mehmet abinin bu konuya yazdığı cevapları tekrar bir okudum. Konuyu takip ediyorum başından beri, Mehmet abiyi de takip ederim; yazdıklarını falan... Tanırım yani az çok. Fakat tekrar bir yazdığı mesajlarına baktım emin olmak için böyle bir söylemi olmuş mu diye...
Yok arkadaş. Yani bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Adama herkes yükleniyor, herkes dokunduruyor. Adam senin söylediğin tarza yakın 1 cümle bile kurmamış. Aksine, tüm mesajları ılımlı. Gayet açık ve uygun bir dille söylüyor her şeyi. Geçtiği arabayı yazıyor Specleriyle beraber, geçileceğini bildiği arabayı da yazıyor açık açık. Hazımsızlık mıdır bu sizdeki? Her şeyi geçtim; forumda kimseye laf çarpıtmam, ben burada yazılan en gereksiz-en salakça şeyi bile okumaya çalışıyorum birazCIK da olsa bilgime bir şeyler katabilmek için. O yüzden sözüm meclisten dışarı, fakat öyle tipler var ki iki işlem ile bu kadar güç alsa, kuracağı din için mürid aramaya başlarlar... Adam yine de hangi Dyno'da ölçtüğünü, farklı Dyno'da farklı çıkabileceğini, geçebileceğini, geçilebileceğini... Hepsini böbürlenmeden, güzel bir dille yazmış. El-insaf, biraz ayırt edin.
Gerizekalı mısınız bilemem. Fakat önerim yarın gidip Polo alacağınıza, antidepresan alın. Hem hızlandıramadığınız aracınızın üzerinizde yarattığı kompleksten kurtulursunuz; hem de yürümediğini düşündüğünüz aracınızın boşa yaktığı benzin parası cebinize kalır. Selametle.