kanka sen kullandında bende neredeyse her hafta 3-4 tane polo tdi yazıyorum :)
neyse Allah kısmet ederse denerız bı gun senın eskı araba ıle :)
Printable View
kanka sen kullandında bende neredeyse her hafta 3-4 tane polo tdi yazıyorum :)
neyse Allah kısmet ederse denerız bı gun senın eskı araba ıle :)
serpde 190
dd veya mustangde kaç alıyosunuz ?
Vag grubu araclar dısında hepsi abartılıyor infinitisinden cadillac ına kadar zaten bir insan vag grubu varken niye baska marka araba alır anlamıs degilim
Dizel Mercedes Axor 401 hp. Binlerce NMde torku var. Manueli de var otomatiği de. Arkada dorsesi yokken herkesi geçmesi lazım o zaman.
Hız kavramının şanzıman oranı, devirlenme olanağı, torkun gücün devir bandında yayılması, kaç devirde vites atınca kaç devirde başladığı, aracın ağırlığı vs vs gibi sonsuz değişkeni var. 1000 devirle 4000 devir arasında çalışan aracı basınç artırıp 200 hp yapınca herkesi her yol şartında geçmiş millet. Tabi ki normalinden hızlı olur, ama ben böyle inanç görmedim :D Biz gerizekalıyız hızlı gidecez diye 15 lt 20 lt yakıt tüketiyoruz. Yarın gideyim de bitane polo alayım, neymiş o öyle biz bilemedik...
Sene olmuş 2015 hala 1992 teknolojisi ile 2010 teknolojisi karşılaştırılıyor.
Ericsson A1018 ile IPhone 5 Arasında nasıl teknolojik farklar varsa araçlar Arasında da bu iş öyle.
Yüzlerce değişken var, her dizel üreticisinin de aldığı verim aynı değil, vw bu işi iyi beceriyor diyerek saygı duymayı bilmek Lazım bence.
Yazılım egzoz ile %100 güç artışı olabiliyor hemen hemen, dyno ile video ile de defalarca kanıtlandı izlendi görüldü.. Bence gider abartmak değil hazımsızlık Kaynaklı yorumların bazıları, hatta bazı yorumların sahiplerini görünce şaşırtmıyor değil, yıllardır bu işe Gönül vermiş uğraşan para ve emek harcayan insanlar böyle yazınca fanatizmden başka bir şey görmüyorum şahsen.
Mehmet sen de debriyaj olayını çöz bi Eyüp'te dyno yap DD verisi de olsun. Stok turbo olduğuna da inanmayan işçilik ücretini vs karşılayıp söktürür o kadar meraklı ve iddaa ediyor ise.