Bence arkadaşa o kadar yüklenmeyin. Bence civic sahipleri geçildikleri arabayı kafalarına takıyorlar.Bunlara 2015 modeller dahil.
Printable View
valla ben cupra varken otobanda 2lt dizel/benzin her araca salça oluyodum. çok şükür hiç de üzmedi arabam beni :D ama dediğin gibi abi altındakini uaç sanan çok fazla insan var. 125hp civicle cuprayı geçeceğini iddaa eden arkadaşım bile oldu haha :D ama artık orta şeritten yavaş takılcaz. ***** gaz pedalının altında max 85hp var :(
Ibrahim yanlis taraftasin :) hondacilarin icine attin kendini :) ies kral araba 27 den assa satilmamali. Sierra araba mantigin sadece başka araba gecmek ise gecen bi 106 aldik yeni motor yapmislar şaseleri piskevit ici bordo dişi baska renk 14 e aldik bide söküyoruz mermi gibi gidiyor kardesim tavsiye ederim bu ara o bahsettigin crx si sahiplerinin genelde hayali b16 makina koymak 20yasinda genc arabalara, eski bi vti sahibi olarak b16 baska eyw cok gzl motor ama bukadar fanatikligin luzumu yok
170 k da bakımlarını aksatmadığım F/e/h ies im var. Bravo ile hiç denk gelmediğim için deneme fırsatım olmadı. 140 lık Astra ve 140 lık Megane tce ile deneme fırsatım oldu. Bravo ile denemeleri nasıl oluyo bilmiyorum ama bu araçları geçiyorum. Bu demek değil ki ies giderli.
Benim geçip geçilmek gibi bi derdim hicbir zaman olmadı tanımadığınız için böyle düşünebilirsiniz. Stock ies le 3.25 denemişliğimiz var :) sadece arkadaşın spor aracıyla aile araçlarıyla oynaması hoşuma gitti bi yorum attım :)
bi bmw ci olarak yazıyorum bunu listenin başına kesinlikle 320d koyardım.En azından abartıldığı kadar gitmiyor.Sonra şu auris +130 hp bi araba gibi gitmiyor.
konunun hiti düşmüş :D ben hareket getireyim biraz almancılara gelsin 3,20d lerini uçan kaçan sanalara :D
https://www.facebook.com/gursel.canp...=share_comment
Konulu paylaşma gürsel amca bangbros :D
Arkadaş arabasına egzoz taktıran kendini hızlı sanıyo ya ona gülüyorum :)
15-20 yıl önce piyasaya sürülmüş tofaşın japon versiyonun yerden göğe sığdıramadınız. Tamam zamanında iyi iş yapmıştır hatta küçükken azmı ketçap damlama reklamı vardı izlemedik ama 25 üstü istemenin hiç ama hiç bi anlamı yok.
Millet yazıyor güvenlik paketi görende 8-10 tane airbag var sanır.
Üreticilerin çoğu 12 yıl veriyor airbag için sonrası için şans diyor
Hadi airbag patladı yılların yorgunluğu japon arabalarının hafiflik için teneke gibi sağlam olmayan yapısını napcaz...
Bir arabanın 98 ile 2006 model arasında 3-4bin fark olurmu şaka gibi bmwye bakıyorum e39 ile e60(veya e36-46) arasındaki fark net 20bin
Neyse şimdi birileri atar gider yapar açıklasamda hala inat eder o yüzden kısmen kısa kesiyorum
Hadi size iyi kesiciye girip hızlı sanmalar ;)
Şimdi şöyle bir durum var , bu yeni nesil hondacılara karşı öfke ve alay tavrına istinaden yazıyorum. 2010-2012 yılları arasında 40.000km de aldığımız vtec2 ye 30k km boyunca bindim. Lpg takacaksak binmeyiz bu arabaya dedik.
Asla çok iyi bir direksiyonu var demedim.
Güvenli bir araba demedim.
Şahane donanımı var demedim.
Frenleri güvenli demedim.
Ve asla da 25-26 bin liradan fazla eder demedim.
Bunlarda anlaşarak konuşursak , tek iddaası var dediğim ve asla aksini kabul etmeyeceğim konu şu ki 1.6 c sınıfı aile aracı işte ama 0 - 180 km 30-31 saniye defalarca ölçtüğümüz bir hızlanması vardı.
Bakıyorum 1.4 turbo bravolar bu değere öyle uçup kaçarım farkı atacak verilere sahip değiller.
Birazcık kendini aşabilmeli insan. Ne bileyim televizyonumuz panasonic , daha iyisi var elbet hani en iyisi panasonic demiyoruz komşularımıza. Laptop um samsung çok memnunum ama en iyisi bu abi sizin asus *** gibi demiyorum.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama piyasasındaki sakinlik , değerinin bilinmeyişi gibi konulara olan öfkenizle BRAVO sizi döver şeklinde yazmak çok antipatik oluyor :)
Güvenlik önemli değil önemli olan güzellik paket arkadaşlar :D
Abi ama sertaç abinin dedikleri doğru sizin bindiğiniz şu benimde hayran olduğum 1.6 vti yı diğer ülkede adamlar bakıp g*tüyle gülüyor. abd de almaya çalışsan 500-600 dolar maxsimun 1000 dolar olsun o da honda hayranlarına. Otomobilleriniz konusunda 1000 dolara neler neler aldı arkadaşlarımız :D. Orada daha yeni ehliyetini almış 16-18 yaşında ki adamın tercihi 90-00 arası honda serisi oluyor( sağlamlığından dolayı 1 numaralı tercih araba arıza vermiyor şaka gibi) :D Bu bir gerçek. Avrupa da keza otomobil ömrü 10 yıl olarak bilinir 10 yıl ve üstü burada kral olan araba orada hurda (istisnalar var tabi ki Örn: alpina serisi ).
Demem yanlış anlaşılmasın ki burada araba fiyatları çok demiyorum burada sevdiğimiz değer verdiğimiz arabaların başka yerlerde hiç değer verilmediği göstermek istiyorum. Keza fiyat arabanın değerini belirleyen en önemli unsur.
Ben 9. sınıf tayken bundan 5-6 sene önce vtilar 15-16 dı çok iyi hatırlıyorum Si ler ise 10k civarındaydı . İyi la derdim üni geçince bi 5-6 daha iner alır binerim cillop gibi araba akarı yok kokarı yok derdim. Sonra bir şey oldu bi elamet geldi fiyatlar 2 katına çıktı. Severek izliyoruz abi ne olacak bakalım:D
Konumuza gelecek olursak egzozlu vtiyın audi a8 bindirmesi bu arabanın yürüdüğünü gösterir kimse kusura bakmasın :D
bence yanlısın var ben TBV yı 2009 da sattım , ozaman 15 16 ya vtec oldugunu hatırlamıyorum
2007 de gri jay sedan vteci 18.500 a almamistim dedigin fiyatlari vtida 10 sene once fln gordum ben :)
dTi clio rs vti tdi 207 THP abartı giden araçlar değil ama nedense öyle yorumlanıyor.
buyrun VTi fiyatları... sağ alttaki tarihe dikkat
http://i.hizliresim.com/lkmrvb.jpg
Honda Civic 1.6 VTi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
Abi burada 10 Ocak 2012 var en son 2009 nu bulamadım malesef en düşük 18.500 bunun 3 yıl öncesinde 15 -16 ya vti vardı
iş yine döndü dolaştı vti ye geldi yaa ,çok şükür :D
Yakında vakit bulunca ricer nedir kimlere denir diye konu açıcam topluca rahata erelim :)
https://www.youtube.com/watch?v=ALQegcFgLAY
https://www.youtube.com/watch?v=AY1G3dQc-w8
O değilde videodaki 10 arabanın 9u honda resmen tayyipin dediği gibi zamanlama manidar :D
"Günümüzde" 2010 sonra subaru sti lar hiç bir şekilde gelişme gösteremediler yıllardır ej25 ve yüksek Yakıt tüketimi 2.500 cc den 310 hp.Rakiplerine zaten tahtını kaptırdı golf r ve a45 amg ezdi geçti.
Dipnot:ej25 2006 da en iyi motor Ödülü'nü kazanmış olabilir bu Yüzden "günümüzde" dedim.