178di. (krktr)
Bence gideri abartilan araç koltuğuna oturdugunda hizlanmanin kişiyi yeterli heyecana sokamayip devirin bitmesini bekledigin araçtır. Yani gaza abaniyorum ama ulan noluyoruz diyemeyip hizlandigimi sirtimla koltuk arasındaki basınçtan değil de devir saatinden veya hız gostergesinden anliyorsam ve birileride bu araç ucuyor kanka diyorsa o araç abartiliyordur.
Dizel benzinli, devir çevirmesi, vites oranları 5ileri 7 dsg vs uzar gider.. Evet 1.6 TDI dan o güçler gayet çıkıyor abartma yok. Zaten turbolularının videoları var köy kasaba sokuyor araya..
Listeye üniversiteli ergenlerin 320d lerini ekleyelim tamam güzel gidiyor ama sahipleri geçilmez muamelesi yapıyor ortamlarda yollarda.
Hondalarin alayi... S2000 haric sevdigim arac yok hondalar arasinda, onden ceker sevmem, fakat S2000lerinde fiyati ucmus gorsen sanirsin adam porscheye falan biniyo, hos dustu aslinda, Kime sorsan arabasi yer ucagi amksporgazetesi...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
ayrica tork fakiri aracini devir ceviriyo diye hizli sanmakta neyin kafasi bende anlamadim.., ha bu arada aksamdan kalmayim ondan kafamda filler sevisiyor, dilimin zaten kemigi yok, alinan varsa sikayet@barkininci.com a atsin hadi eyv
Hondaların(1.4 is ler 1.6 ieslerin vtec2nin falan) uçup kaçtığı zamanlar ilk çıktığı zamanlardı bence. Araçlar hafifliğiyle muadillerinden genellikle oldukça seriydi. Tabi yıllar geçip teknoloji ilerledikçe bu araçlar yavaş kaldı ama söylentileri devam etti. Her alan amua goruk deyip gider yaptı. Haliyle işin tadı kaçtı. Şimdi H logolu bir arabaya biniyosan heleki araç eski kasalardansa kesin apaçisin
honda bisi etmedide, elin yumrugunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmis diye bi laf var, bazi typer,vtec,s2000cilere cuk oturuyo... at gozlugu takan bazi sahipleriyle sorunum (sozum meclisten disari, her markanin fanatigi vardir ama honda yobazlari bi ayri kafada oluyo)
all motors honda
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Bide mazda lantis efsanesi var ortalıkda çok gözükmez sadece arka tamponunu bilen bilir diyenler var![]()
320d bence çok giderli bi araba şöyle ki manevi yönü çok kuvvetli
Mesela bende 85 bg clio var otobanda gidiyorum hızlıyım selektör yapıyorum kimse iplemiyor ya gaza basıyor ya bişey yapıyor çok dibine girmem korkutmam lazım anca öyle yol veriolarlar mesela geçen boludan geliyorum astra j inatla yol vermedi 185 le dayandım tamponuna yaktım uzunu anca öyle yol verdi
neyse uzatmıcam geçen f30 320dyle izmitten geliyorum 160 180 selektör attığım yol veriyor önümde 5 araba var aralarında var belki 10 metre bi başlıom selektöre hepsi yol verior bazen orta tıkalı oluor atıom en sağa devam direksiyondan zor aldılar bırakamadım arabayı o gazla belki sınır kapısına kadar giderdim
maneviyat önemli![]()
Passenger aircraft
Airbus - Vikipedi
http://www.airbus.com/fileadmin/medi...s-July2014.pdf
Airbus - Wikipedia, the free encyclopedia
Dostum ben bişey bulamadım, sende bi bak istersen varsa hatamızı düzeltelim
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Millet olarak abartmayı sevdiğimizden bir çok arabanında gideri aşırı abartılıyor. Az önce ilanlarda otoban faresi bir hyundai H-1 gördüm nutkum tutuldu
Ama yinede bu konuda en çok abaran markalarda kimse corolla dememiş.Şaşırdım valla![]()
Nadide şeyler değerlidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)