Yazilim egzosla 90dan 190hp olan baska araba varsa neyse dicemde.1.6 tdi in abartilmasi normal.cunku bu 2 şey yaptiktan sonra gerçektende abarti hizlaniyor
1.4 tsi mesela. Fn2 type-r. S2000. chipli 1.6 tdilar. Olay kimin nasil gittigi gidemedigi degil, her seyin bu kadar acimasizca abartilmasi. 1.4 tsi dedigin arac, buradan istanbula giderken cankurtaran'i tirmanamayan şişen araç. Adam bunu ara hızlanmada kafa çıkardı diye yere göğe sıgdıramıyor, cigerli 2.0 ve uzeri bi atmosferik arac gelip delip geciyor uzun yolda, kendi firmasindan bile hem de. Gerci herkes artik otomatik aracla bombos yolda 50den 200e cikip gaz kesiyor sonra birbirine atarlaniyor, kim ne yapiyorsa yapsin
tdi ve tsi konusunda katılmıyorum. 1.6 dizelden ve 1.4 benzinliden daha ne kadar verim alınabilir ki ?
yanlış duymuşsun kanka arka oturak bide yolcu sökülünce 7 ama ön arka tampon sökünce 12 bg verdiğine gözlerimle şahit oldum stepne 2 paspaslar 1 silecek suyu 1 ön 2 far 4 arka logo iptalide yarım renault sport sticker 3 bg veriıor hpsin bizzat denedim