Hasan emin ol 4 kisi 18 jant yerine orjinal jantlari ve tek kisi iki kati fark yapar, o araba yazilimla 3 boy farkediyor , orjinale dondurdum uzun sure oyle bindim yani stok vs stok fd6-vtec2-ies kesinlikle orjinal a3 u yiyemez ancak vti geciyor o da oyle boyle gecmiyor ayirip gidiyor, yazilimli arabayi yazilimsiz deyip kendimi tatmin etmem kardesim 4 kisi ve 18 jant takiliydi stok a3 ten baya bi yavasti o gun yani o haliyle vtec2 yi arkadan geldi gecti sonuc olarak vtec2 den 1-2 boy hizli degil bariz hizli
Ulan piyasası yok denilen Twingolar bile, temizse ve insan gibi fiyatlıysa 2 gün durmuyor. Bizzat şahidim.
Yok mu 99 makyajlı, klima ve open airli twi![]()
Kesinlikle marka fanatiği değilim, her marka araca bindim. araç alacağım zaman bütçeme bakarım, elimdeki paraya göre tatmin edici gideri olan ve donanımı yeterli olan araçları seçmeye çalışırım.
honda' ların kasa hafifliği,(ies, is, vtec2 vs.) motor verimliliği ve ufak dokunuşlarla göze hitap etmesi özellikle gençler arasında tercih sebebi olmasına sebep oluyor.
Benim param Hondalara hiç yetmedi, fiyat- fayda endeksine vurunca, ne bileyim bana hep ederinden fazla geldi.
Tabii arz talep meselesi, 40000 tl. ye bilinen 3-4 kere motor kırmış 98 model vtı. ediyorsa ve onu olan 2 ay sonra yine motor kırıp 10-12 bin tl. harcıyorsa gerçekten bu arabalarda bizim bilmediğimiz bir tılsım var.
Otomatik vtec2 ile 261 km/h. la radara girdiğini iddaa eden arkadaşımız var, evine gelen cezanın evrağının durduğunu iddaa ediyor ama biz hala göremedik.
Otomatik vtec2 ile 261 km/h. la radara girdiğini iddaa eden arkadaşımız var, evine gelen cezanın evrağının durduğunu iddaa ediyor ama biz hala göremedik.[/QUOTE]
göremesseinde abi öle bişi olmaz ( :
manuel ile 230 yapmıştım oda yokuş aşağı ilerisi stoc vtec2 için imkansız.
valla kardeşim aynı iş yerindeyiz, aracı aldığı arkadaşta bizimle beraber, oda diyor Konya yolunda bile o kadar denedim, 210 zor gördüm diye ama idda ediyor halen zır stock otomatik vtec2 le Trakya yolunda 261 km/h. la radara girdim diye.
manuel ile 230 yapmıştım oda yokuş aşağı ilerisi stoc vtec2 için imkansız.[/QUOTE]
manuel ile 230 yapmıştım oda yokuş aşağı ilerisi stoc vtec2 için imkansız.[/QUOTE]
230 da kadran yanılması olabilir. 218 de 5 vites bitiyor diye biliyorum manuellerinde 2005 es ben 220 yi hiç göremedim 007 ile Berkte bildiğim kadarıyla top speed 220 falan yaptı Hatta konuyu görürse doğrusunu yazar Evren abide kendi aracı ile 218 de kesiciye girmişti
1.4 corollaya bindin mi hiç 2000 model. Aman tanrım öyle bir gidiş yok kazadan sonra gazın ucuna dokunarak sürdüğüm bir arabaydı dönere geldiğimde hızım 150 mi ne olmuştu . bassam 200 yapacaktı heralde. memesiz nos mu takmışlar ulan bu arabaya dedim. Ama sonradan baktım ki geeettmeeer bu cavur
Onurcum amacım kesınlıkle seni yargılamak falan değil, ben senin aracını zaten 140 lık falan zannettiştim ondan dolyı öyle dedim
Ben izmirdeyim, typer aldık en sonunda sende buralardaysan bı goruselım
Ben konuya cevabımı yazmıştm , 1.4is 1.6ies ve vtec2 kadar uçan kaçan yoktur![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)