Yolun karşı kıyısında ormanın içinde yapılan otelden bahsediyorsunuz heralde. Orası ise çok merak ediyorum nasıl otel yapılıyor oraya?
Printable View
oy ver istikrar sürsün balon istikrar patlamak üzere ,ben 2 iş yapıyorum hatta yeri geliyor 3 iş yapıyorum 14 saat mesaim var aç kalmam ama milletin ağlaması benide üzüyor..
hatırlarım yahu niye hatırlamayayım :) kırmızı juletta :)
aynı yerdeyim halen. vakitsizlikten çalışmaktan hiç buluşmalara katılamadım bende. her zaman gel çayın hazır biraderim.
bir güncel yapalım konuya.
işleriniz nasıl ? tekstil kumaş üretim sektöründeyim durma noktasındayız şuan,diğer sektörlerde durumlar nasıl ?
Kayseri'de yazılım işi yapıyoruz, tüm sanayi esnafı berbat durumda. O korktukları seçim öncesi dönemden daha kötü bi hal aldı ortalık..
her sektorde ciddi bi sessizlik varda kimse yiğitliğe *** surmuyor nedense
Devir parada kalip vade yeme devri.
Is kuran batar.
Biz 4 aydir kafa burun dönüyoruz.hic bu kadar kötü olmamisti 2001 deki krizde bile islerimiz daha iyidi.
Zaten olacağı buydu oluyor şaşılacak bir durum yok
Çok isabetli hortlama olmuş.. Valla piyasa çok kötü, bütün çalışma şevkimi kaybettim. Matbaa ve E Ticaret işi yapıyorum ama şu an Aşk-ı Memnu 62. bölümdeyim yani o kadar söyleyeyim...
ben son 4 ayda 2 tane iş yaptım valla. pek hayır yok işlerde.
Haberleri izliyoruz ülke büyüyor,enflasyon düşüyor,milli gelir artıyor.
Gerçek hayata bakıyorum çevremdeki herkes günü kurtarma derdinde,büyük firmalar karlılığı artıramıyor,yatırım yapmıyor,küçülmeye gidip maliyet düşürüyorlar,riski azaltıyorlar.Küçük esnafı hiç saymıyorum zaten kan ağlıyor.
İnsanlar sanki hipnoz olmuş gibi kimse tepki vermiyor.hakkımızda hayırlısı.
Beter olsunlar %49,7'yi veren de onlar zira!
Valla 22 senedir bi fiil ticaretin çindeyim az buçuk 2001 krizini de hatırlarım ama piyasanın bu kadar kötüleşeceğine inanamıyorum biz yiyecek işindeyiz bizde işler bozulmazdı insanlar boğazından kesmezdi artık kesiyolar
İş güç yok, tahsilat yok... Batan batana, artık küçük firmalardan ziyade büyük şirketler de dökülmeye başladı ve bankalar doğru dürüst kredi vermiyor aldınız diyelim faizler çok yüksek, Borcu borçla çeviriyoruz ama Yinede şükür ediyoruz çünki hergeçen gün daha kötüye gidiyor bugün yarından daha iyi her şekilde.
Emlak durdu kimsenin arayıp sorduğu yok batan batana çoğu kişi borcundan harcından evini satılığa çıkardı ama müşteri yok faizler yükseldi hala istikrar diyorlar
istikrar sürüyor işte daha ne istiyorsunuz ben hep 50 tl lik istikrar alıyorum
2001 krizi suni krizdi arkadaşlar ve Kemal Dervişin aldığı bazı önlemler vardı ondan dolayı kriz yaratıldı. Adam ekonomi kötüye gitmeye başlamadan önlemini aldı ki ileride dünya kıvranırken biz zorluk çekmeyelim diye önceden kemer sıktı kendi başını yedi. Nooldu Ecevit bıraktı bu asrın lideri geldi o önlemlerin daha meyvesi çıkmadan hoop yemeğe başladı. Krizi sözde o çözdü. Halbuki alınan bütün önlemlerin meyvesini bile değil çiçeklerini yedi ve dağıttı.
Başkan olsaydı bunlar olmazdı amk. Adama başkanlığı vermediniz diye bu oldu.