imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Kime neyi satmayı planladıkları veya sattıklarından ziyade o bölgenin zemininin o kadar gökdelenleri kaldıramayacağını düşünüyorum. Seneler önce o bölgede yapılan zemin analizlerini google'da bulabilirsen okumanı öneririm, bölge sürekli hareket halinde diye uyarmışlar ama dinleyen yok.
Hadi o kadar gökdeleni diktin, ortada yol yok. Düşün o kadar insan aynı anda yola çıksın, trafik 2 sene sonra çözülür. Hadi trafiğini geçtim, acil durumda özellikle olsaı ve hatta beklenen depremde o bölge ne hale gelecek?
Yahu birde Esenyurt'ta gökdelende oturmanın herhangi bir mantığı var mı? Bana göre, özellikle çocuk büyütmek için en tercih edilmeyesi yerlerden biridir. Etrafta yeşil alan, park...vs yok. Çocuk otobana 50m mesafede gökdelende büyüyerek ihtiyacı olan Co2 'yide bol bol alır.
Gökdelenin bilmem kaçıncı katında tamda İtfaiye'nin merdivenin yetersiz kaldığı yerde yangın çıksa ve gökdelenin yangın için bulundurduğu su deposu veya kullandığı su hattında sıkıntı olsa, millet cayır cayır kavrulur.