Troll olayına belli konularda ara ver. Burada konuşulan konu insanların geçimini sağladığı işler ve bu aralar da genel olarak pek yolunda değil. Yani herkesin canı sıkkınken yaptığın komik olmuyor.
Printable View
Yaptıgım trollük değil gerçekler 50 kere şikayet ettim her yeri hiç kimsenin birşey yaptıgı yok ruhsatsız ruhsatsız çalıstırıyorlar otelleri apartları
Vallahi bende yeni nesil çay ocağı açıyorum madem kimsenin işi yok çay kahve içmeye gelirler belki : )
3/10/2016 itibariye hala .ok gibi.
Sıtmaya uzun zamandır razıyız öyle güzel alıştırdılar ki insanları! öyle güzel kanunlarımız varki! borcunu ödemeyen alacaklıdan daha haklı. Adamın birinden alacağım milyona yakın evine hacze gidildi yedekli mal olmadığı için evden haczedilen malları için bide karşılık tazminat davası açtı bana :) Bana karşı açılan benim davamdan daha önce sonuçlanacak mahkeme tarihi daha erken... Bu düzenede alışırız nasıl olsa güdenler çok milleti!
arkadaşlar aranızda ıhracat yapıpta İsrail ile çalışan yada çalışmak niyetinde olanlarınız varmı?
Hasanpaşa Mahallesinin yarısı apart olmuş. Özellikle Misak-ı Milli ve Rıhtım bölgesi komple apart. Travesti ablalar vardı gittiler sabahlara kadar son ses techno dinliyorlardı. Hayır zoruma giden ben ayda 2500 Tl vergi veriyorum 3 ayda birde 5000 Tl stopajım var, adamlar sadece elektrik su parası ödeyip çalıstırıyorlar.
Hamd olsun yeni işim nefes aldırmıyor,evde bile çalışır oldum baya bir yogun
Sıcak paranın ve günlük tüketimin döndüğü market piyasasına bakıldığında:
Carrefour bitik. Kiler satınalması ve pek yanlış yatırımlarla bittiler.
Tesco İngiltere'de geçen sene muazzam zarar ettiydi. Bizde de Tesco Kipa zarar üzerine zarar; bitti, Migros aldı.
Metro yeni mağaza açmıyor gibi, grev haberleri vs.
DIA kaçtı, Şok'a sattıydı.
İzmir'de büyüklerden Pehlivanoğlu parçalandı, ayrı devam ediyorlar.
Kiler'ler Carrefour'a satıldıydı.
Çağrı Semt'ler A101'e satıldı.
UCZ 1400 mağazadan 400'e düştü.
Antalya'da Genpa gümledi.
Ankara'nın en büyüğü Makromarket yatırım yapmıyor, mağaza kapatıyor.
Real satıldı, alan Beğendik iflas ertelemede..
Diğer yerel marketler okeye dönüyor.
İşin kötü tarafı, aktifini büyütmeyen market zincirleri iyiye gidemez; dünyada teamül böyledir. Bizde yeni mağaza açan Migros, BİM, A101 ve ŞOK kaldı. Gerisinin çoğu son demlerde. İyi giden zincir market sayısı 10 ediyor etmiyor. Günlük harcamanın ve muazzam pozitif işletme sermayesinin döndüğü marketlerde durum buysa, vaziyet kötü demektir.
Abi ONUR ve KİM marketleri unutmuşsun onların işleri çok iyi.
Mümkünse mobilya sektörü ağlamasın nakit parayla alışverişe gidiyorum %6-7den fazla iskonto yapan yok.
Öncelikle hayırlı olsun yenii iş , Allah bol kazanç versin Aslan.
Bu devirde işleri iyi olan da saklıyor yalandan ağlıyor. Çok şükür işimiz gücümüz dönüyor diyen adam kalmadı şükreden.
Yiğit Sana da Allah bol kazanç versin.
Seviniyorum ya şöyle çok şükür bir şekilde dönüyoruz diyen görünce.
Sokakta 70 80 bin altında araba yok olmuş clio symbol dizel 68 lira ama herkes ağlıyor iş yok öldük diye.
Ağladıkça da gelecek nasibi de kapatıyor adamlar.
mobilya sektoru daha fazla yapar helekı su zamanda duguncu zamanı gectı su an buyuk ındırımler var hangı markaya bakıyosunuz
KİM son 1 senedir mağaza açmadı. Kiler'i bölüp Kiler, Burda, Kim olarak ayrıldıklarından biri eski nefeslerinde değiller. İnşaat hırpaladı o grubu.
Onur da Ekspresleri Şok'a sattı zati. Son 1 yılda 3-4 yeni mağazası vardır. Yatırım kesat.
Market sektörünün 1-2 bilemedin 3 yılı daha var. Sonrası yaprak dökümü.
Esnaf patır patır patlıyo herkesin elinde ödenmemiş tomarla çek, senet. Suç dünyasının önü açık görünüyor.
İnşaat sektörü çok canlı, işini bitirmek zorunda olan binlerce şirket ve bir okadar da proje var... sorun şu ki hiç birinde para yok, parasız çalışmak isteyen herkese iş var, gece gündü de çalışırsınız süper olur, sonunda para istediğinizde alacağınız cevap belli, 'bugün git yarın gel!'