User Tag List

Sayfa 20/60 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
1128 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Esnaflar İşleriniz Nasıl?

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı avm lerde zaten sıra var boş dükkan yok bi arkadaşım bi hayli bilinen avm deki işyerini kapatırken ciddi bi hava parası almıştı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AVM işletmeciliği çok güzel iş, batan ya da çıkanın yerine hemen elinde tuzlukla bekleyenler var... hem teminatları nakte çeviriyor hem de hemen müşteri bulabiliyorlar boşalan dükkana...
    Beraber AVM yapalım . Kendi imkanlarımıza göre olsun. Bir kaç küçük dükkan , kapıya güvenlik felan . Ben uyduruktan yürüyen merdiven panoramik asansör vs ayarlarım , sen de sağa sola granit merme vs bir şeyler serptir. olsun bitsin.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BahadırALTUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beraber AVM yapalım . Kendi imkanlarımıza göre olsun. Bir kaç küçük dükkan , kapıya güvenlik felan . Ben uyduruktan yürüyen merdiven panoramik asansör vs ayarlarım , sen de sağa sola granit merme vs bir şeyler serptir. olsun bitsin.
    her projeye açığım
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çorlu'da kuyumcu dükkanını kapatıp kahveci işine giren tanıdık var gayet de memnun bence değerlendirilmeli

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AVM işletmeciliği çok güzel iş, batan ya da çıkanın yerine hemen elinde tuzlukla bekleyenler var... hem teminatları nakte çeviriyor hem de hemen müşteri bulabiliyorlar boşalan dükkana...
    Çok doğru. Örneğin Forum Bornova'da sırada bekleyen bir sürü mağaza var. Birisi batsa/kapatsa da biz girsek diye. Yeni AVM'lerin hepsi yüksek ve döviz cinsinden kira almakta. Şu an yeni açılan Point Bornova'da işler umdukları gibi gitmiyor. Zaten lokasyon seçimleri ve avmyi açmak için acele etmeleri durumu iyice kötüleştirdi. Ben ege bölgesinin ilk avm'sindeyim örneğin. Tek taklı ve avmden ziyade büyük pasaj havasında. Buranın kemikleşmiş müşterisi var. Kiralar düşük, dolayısıyla rakamlarda düşük. Bu da müşteri için bu dönemlerde daha cazip oluyor.

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @fusion_blue
    Ege park'ta mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @fusion_blue
    Ege park'ta mısınız?
    Eski EgsPark, şimdi ki Park Bornova.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fusion_blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski EgsPark, şimdi ki Park Bornova.
    Ankara yolunda eski bp yanı değil mi ?

Meslek ne üzerine acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara yolunda eski bp yanı değil mi ?

Meslek ne üzerine acaba ?
    BP'nin biraz daha ilerisinde. Garaj kavşağını geçer geçmez sağda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim yanlış anlama ama ayda sadece kirası 30bin usd olan yere birde kdv, personel,yemek gibi giderler koydunmu muhtemelen aylık 120bintl den söz ediyoruz.

hangi akla hizmet bu arkadaş para kazanacağını başta düşündüki? %100 kar ile çalışsa günlük 8000tl ciro yapması lazımki günlük karı 4000tlx30= 120,000tl sadece sıfıra sıfır çıksın.

üstelik Optikçide? yani kusura bakmada bunun sonunu göremediyse ticaret zaten onun alanı değil Mike! adamın 30bin tl ayda para kaldırması için günlük 10,000 ciro yapması lazım yani mantıktan baya uzak
    10.000TL günlük ciro mu çok veya mantıksız? Sana çok olan birşey başkası için çok az bile olabilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı markalar AVM'ler de mağazam olsun diye bulunmaktadır. Bazı markalar içinde ünlü bir avm'ye girmek marka için prestijdir. AVM'ler de bulunan mağazalar çoğunlukla hesaplara yıllık olarak bakar. Yıl sonu ne kadar gider ne kadar ciro ne kadar kar. Ben de şahsen yıllık bazda bakıyorum. Çünkü günlük haftalık baktığınızda kafayı yememek elde değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10.000TL günlük ciro mu çok veya mantıksız? Sana çok olan birşey başkası için çok az bile olabilir...

Yaşadığınız yerde çok 4 göz yada Rayban takıntısı var? günlük 10bin tl ciro ortalama demek muhtemelen haftaiçi günlük 5000tl haftasonları ortalama 25000tl demek bunun farkındasın değilmi?

ortalama 400tlye satış gerçekleştirse bu arkadaşın haftasonu günde 63, saatde 6 kişiye yani 10dkya bir gözlük satması lazım?

yanlış anlama ama bana değil Adana'da , Las Vegasta olsa pek mantıklı gelmedi ve orası burası banası onası yok! direk ilk okul matematiği yetiyor işin rengini tartmaya.

Hayır çok doğruysanız şunu sormak isterim madem yer ve kişiye göre o halde bu arkadaş istanbul ve AVM'den daha iyi nereye gidebilirdi?

madem çok mantıklı olabiliyordu zaten 90bin tl maksimum kirası olan yerde daha ne kadar çok başarısız olabilirdkiki 100bin tl zarar etsin?

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbir iş dışarıdan gözüktüğü gibi değil., AVM'lerde de sıkıntı var ama bunun asıl nedeni son zamanlarda yaşanan terör saldırıları, darbe girişimi vs. Ekonominin bir ayağı da psikoloji, bu ortamda insanlar korkar ve harcama yapmaz ve piyasa durur., Kabul etmemiz gerekiyorki herkes uzun süre borçlanarak çok fazla lüx içersinde yaşadı ve bu süreklilik arz eden bir durum değildir., Türk milleti şikayetçidir deniliyor şükürsüzdür deniliyor doğrudur, 40 yaşıma geldim işler fıstık gibi diyen çok fazla kişiyle hiç karşılaşmadım ama bunun sebebi insanoğlunun fıtratında olan nankörlükten kaynaklandığını düşünüyorum... Tv'lerde Afrika'da yaşayan çocuğu görünce yada Suriye'de katledilen insanları görünce hatırlıyorum ama sonra herkes gibi unutuyorum ki buda insanın fıtratında var yani unutmak... Kısaca işler 2011 senesindeki gibi hızlı değil ama yine de herkes birşeyler kazanıyor...
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 bin ila 30 bin usd dediysem en ufak dükkandan en büyük dükkana kadar diyelim..

mavibahcedeki optikcilerin metrekaresi ufak oldugundan 10 bin dolar dan başlıyordur.
    onun haricinde unuttugum bişey var.. 10 bin dolar + ciro'dan %10 istiyor mavibahce.
    yani bişey araştırdıgımızda böyle bi bilgi gelmişti önümüze
    arkadaşlar mağazanın kirası 23,000 dolar + kdv ve cirodan pay kuzenimin amacı oraya girip diğer avm ler için referans sağlamaktı zaten avm yönetimi vaadlerini yerine getirmedi maalesef o nedenle bırakıyor işi. sonuçta sattığı gözlük 300 tl ye de var 4,000 tl olanda ama asıl zoruna giden 500,000 tl hava parası verdi girebilmek için.
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    işler gayet boktan sinek bile yok
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

vedat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bilinen bi bayan giyim firmasının mermer işlerini yapıyorum turkıyede bı cok avm de magazası var adamın taktıgı magazalar para kazanmıyor ama üretim para kazanıyor avm ye giriyor bi kaç zaman durduktan sonra güzel hava parasına devrediyor kendısı baska dukkan acıyor dukkanın maliyetinide vergiden düşüyor

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ister muhalif olun ister yandaş ister candaş... şu anda süren temizlik operasyonuna kesinlikle destek vermek lazım, sonrasında ise bunun türevi bir yapının oluşmasına da karşı çıkmalıyız, içeri alınanların el konulanların hiç biri benim için sürpriz değil, şu ana kadar el konulanlar 100 milyar doları aştı, düne kadar baklava börek satan düğünlere davetiye basanlar milyar dolarlık adamlar oldular, ülkede normal bir ticaret düzeni kalmadı... ülkede bir k.çında don olmadan destekleyenler vardı bir de ülkeyi bölüşüp parasal anlamda sömürenler, madenlere bedava konanlar, koca koca araziler bağışlananlar vs vs... inşallah bu düzen yıkılınca yerine sadece isimlerin değiştiği yeni bir yapılanma gelmez, tek endişem budur...
    kesinlikle aynı fikirdeyim ,kokunu kazısınlar ama yeni bir oluşumada engel olsunlar , zaten şuan ulkedeki kriz hali hep bunlar yuzunden

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AVM, arabayı 10 a alayım 12 ye satayım, şuraya bi bina dikeyim le ne kadar yüreyecek bu ekonomi. Üretmeden nasıl para kazanılıyor arkadaşlar biri bana anlatsın.

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500bin lira hava paraları ayda 100 bin lira kiralar ve izmirde gözlükçü bu

Allah'tan monaco değil yani

benim danışmanın aylık hedefi 150bin mi ne onun gibide 15 kişi var sanırım çalıştığı mağazada yani mağaza hedefleri 2 milyon civarı aylık ve oranın bile kirası 100bin değildir aylık hatta yanılmıyorsam mağaza mülk

bencede bu rakamlarla bile bile lades demek olmuş bu umarım diğer işleri istediği gibi yolunda gider bahsedilen arkadaşın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)