valide osmanlıca biliyo tercüme ettiririm bu akşam
valide osmanlıca biliyo tercüme ettiririm bu akşam
buraya bir şey koyuyorsunuz osmanlı zamanından kalma olduğunu nereden biliyorsunuz ? Ki öyle olsa bile ne alaka bunu burada paylaşınca ne oldu ?
Yani bazenden çok ilginç olabiliyorsunuz. 10 tane adam grup sex yapıyorsa giren çıkandan bize ne ? Tüm osmanlı tren şeklinde mi geziyordu ?
fatih hangi kesime ne giydirdiğimi biliyosun üzerime oynama![]()
Osmanlı'da eşcinsellik - Vikipedi
Resim gerçekten osmanlı minyatürü. Osmanlıda gaylik normal birşeydi.
Askeriyede falan savaşlarda yeniçerilere hizmet etmesi için civelek ordusu kurulurdu.
Padişahlar kışları erkeklerle uyurdu vs vs.
Tarih okuyanlar bilir zaten bunları. İçlik oğlanları, civelekleri vs.
Ha kötü bişey mi? O zamanlar değilmiş. Saygıda duymak lazım.
Bide şuvar o zamanlar ki osmanlı bu günkü türkiyeden daha modernmiş orası gerçek.
Şu da farklı bir kaynak oluversin; (Burada içoğlanların sadece yatmak amacıyla kullanılmadığından bahsedilmiş)
Kaynak Nickli Üyeden Alıntı
konunun osmanlı ile hiç alakası yokken ne diye böyle bir paylaşım yapılır anlamış değilim...
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
2 haftası kalmış bir asker olarak vatan evlatlarının oy için rant için bu kadar kolay harcamasini hazmedemiyorum. Yıllar önce darbeci dedikleri komutanlarin rüşvet yüzünden pkkyla ortak çalıştıklarını iddia ederek içeri aldılar şimdi daha beterini kendileri yapıyorlar olan yine bize türk askerine oluyor
tüm dünya karı fofenkliyordu, bir tek osmanlı gaydi... velevki gaylerdi yada bir kesim bu şekilde yaşıyordu, olayın burayla bu konuyla n alakası var ? osmanlıda oğlancılık anlayışının olduğu tartışılmaz bi gerçek. bunda hem fikiriz. fakat konuyla n alakası var ? 1 tane kendini osmanlı sanan dürzü yüzünden osmanlı ile ilgili bu yaklaşım ne kadar doğru ?
schumi
dr.46
iron tyson
Kardeşim şu zamanda bu olaylar yok ya osmanlıda oldu bitek bunlar he olduğuda belli değil osmanlıda ''oğlan'' lafını osmanlı karşıtı kişiler istediği gibi gördükleri için bu resmi çizmişler biraz araştırsalar oğlan lafı neden dendiğini anlarlar ha suda var velevki öyle okadar iyi şeyler yapmış bir devleti kişileri bunlarla karalamak doğrumu? Şu zamanda bile anadolu insanı ''benim oğlan, senin oğlan'' diye konuşuyor işte isteyen istediği gibi anladığı için...
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Bir başka kaynağa göre;
Kazıklı voyvoda namı değer drakula 2. Murat'ın içoğlanıdır zamanında.
İçoğlanı zamanında kendisine yapılan muameleye nıspeten osmanlı ordusu askerlerinin kafasını koparıp mızraklara asmıştır.
+ en büyük bilinen aşk lardan biri fatih sultan mehmet ile güzel Radu (kazıklı voyvodanın yani drakulanın kardeşi) arasındadır.
Radu cel Frumos - Wikipedia, the free encyclopedia
The boys were taken to the various garrisons at Edirne. Radu became an intimate friend of the sultan's son, Mehmet II. According to Byzantium Chronicles Radu became Sultan’s lover, and thus after the relationships with him, Radu received a nickname “cel frumos” (the Beautiful).Their relationships were described by Greek chronicler Laonic Chalkokondyles:[2]
"The Emperor had with him the brother of Vlad, son of Dracul, and was his favourite, living with him. And so it happened that when he began to rule, the Emperor wanted to have a relation with this boy that almost killed him. Because he liked the boy, he invited him to parties and raised the cup with lust asking him into his bedchamber. And the boy was taken by surprise to see the Emperor rushing on him for such a thing and stood against it and did not concede to the Emperor’s craving. But the Emperor kissed him against his will and the boy sheathed a dagger and cut the Emperor’s thigh and then ran away. The doctors healed the Emperor’s wound. And the boy climbed a tree nearby and stayed hidden. Only after the Emperor left, the boy descended and walked away and then came back to the court and again he was the Emperor’s favourite."
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Konu yine boka sardı
Osmanlı ve gaylikle bu konunun ne alakası var böyle adamların varlığı zaten hiç bir olayın cozulememesine sebep.
Lan onat ben bişey demiyorum kaynak sormadın mı gösterdim. Konuyuda ben açmadımosmanlı ibne olsa ne olur olmasa ne olur.
banane. Teşekkür et olm ben kaynak sordun diye yazdım.
Kişilerin yada imparatorlukların cinsel yaşam sitilini eleştirmem. Osmanlı benimde atam. İbneyse de üzülmem yani.
Benim dedem Osmanogullarindan Dobloya bir Osmanli Tugrasi yapistirdim gectim.Mis gibi fiyakam da var.zamaninda ne guzel asip kesmisiz kraliz biz !!!!111
işte böyle bölünüyoruz konunun amacından saparak... bir müddet sonra 'biz neyi tartışıyorduk?' diyor, cambaza bak diyenlerin yaptıklarını göremiyoruz... Acun iyi cambazdır mesela...
Kanka o neden biliyor musun.
Biri kendi savunduğu partiyi aklamak için gelip buraya 'Sizdi pirili iskirlik yiptiniz ririri' diyor. Diğeride senin savunduğun deden böyle böyle yapmış diyor.
Ortaya salak saçma bir muhabbet çıkıyor
Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye. Nerem düzgün ki demiş.
Türke sormuşlar neden saçmalıyorsun diye. Oda sen önce kendi koca götüne bak demiş.
ben o resimdeki yazıda ne yazdığını ve yazan kişinin kim olduğunu merak ettim. osmanlıda oğlancılık, ibnelik vs var oldğunu herkes gibi biliyorum.
şu konunun osmanlıyla uzaktan yakından alakası yokken ne diye paylaşırsın arkadaşım öle bir resmi ? rte osmanlıcılık narası atıyor diye osmanlıyı itibarsızlaştırmaktan başka birşey değil. eleştirininde bir dozu var. onlarca muhteşem padişah gelmiş geçmiş osmanlıdan. biri için fatiha okumaz gelmiş burda o resmi paylaşıyor. şimdi ben böyle yazdm diye de bana atarlancak. vallahi yazık bu memlekete.
schumi
dr.46
iron tyson
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)