User Tag List

Sayfa 4/16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
303 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Askerini ölüme terk edenler.

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim dedem Osmanogullarindan Dobloya bir Osmanli Tugrasi yapistirdim gectim.Mis gibi fiyakam da var.zamaninda ne guzel asip kesmisiz kraliz biz !!!!111
    Sizinkiler fena trencilik oynuyomuş yanlız ( ;
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka o neden biliyor musun.

Biri kendi savunduğu partiyi aklamak için gelip buraya 'Sizdi pirili iskirlik yiptiniz ririri' diyor. Diğeride senin savunduğun deden böyle böyle yapmış diyor.

Ortaya salak saçma bir muhabbet çıkıyor

Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye. Nerem düzgün ki demiş.

Türke sormuşlar neden saçmalıyorsun diye. Oda sen önce kendi koca götüne bak demiş.
    beni anlayan bir bu arkadaş cıktı.teşekkür ederim

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben o resimdeki yazıda ne yazdığını ve yazan kişinin kim olduğunu merak ettim. osmanlıda oğlancılık, ibnelik vs var oldğunu herkes gibi biliyorum.

şu konunun osmanlıyla uzaktan yakından alakası yokken ne diye paylaşırsın arkadaşım öle bir resmi ? rte osmanlıcılık narası atıyor diye osmanlıyı itibarsızlaştırmaktan başka birşey değil. eleştirininde bir dozu var. onlarca muhteşem padişah gelmiş geçmiş osmanlıdan. biri için fatiha okumaz gelmiş burda o resmi paylaşıyor. şimdi ben böyle yazdm diye de bana atarlancak. vallahi yazık bu memlekete.
    Fatih de yapmış. Fatih kötü mü olacak şimdi Yoooo. Bir kere önce boklamicaz. Sende aynısını yaptın. İç oğlan kullananları kötü diğerlerini iyi yaptın.

Yaptığı icraatlara bakacaz önce. Dinine, sex hayatına, konuşmasına alkolüne değil.

Fatih osmanlının görüp görebileceği en büyük, en zeki padişahtır.

İçoğlan kullandı diye boklanamaz. Kimseyide ilgilendirmez.

Atatürkde türkiyenin gördüğü en büyük askerdir.

Rakı içiyor diye boklanamaz.

Bu mantıkla ilerlersek bakın hiç bir problem çıkmayacak.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim dedem Osmanogullarindan Dobloya bir Osmanli Tugrasi yapistirdim gectim.Mis gibi fiyakam da var.zamaninda ne guzel asip kesmisiz kraliz biz !!!!111
    Benim hep takıldıgım şu.. Osmanlı tabiki bizim eski devletimiz.Yeri geri gururumuz olur yeri gelir olmaz vs.. Ama ben osmanlı torunuyum demek çok saçma... Osmanlı torunu olmak için hanedanlıktan olmak lazım.Kan olması lazım birkere.Eğer o zamana gidip "ben osmanlı torunuyum" desen kelleni anında verirler eline... Halktan biri çıkıp ben osmanlı torunuyum dicek ha )) Geröek osmanlı torunları avrupada şu an google a "gerçek osmanlı torunları" yazarsanız bizden bile modern olan insanları görebilirsiniz.Burda ben osmanlı torunuyum diyen kişiler sadece osmanlı hükümdarlıgı altında yaşayan fakir halk olabilir ancak başka birşey değil , bulaşıkçı olarak bile almazlar saraya.. .Şu osmanlı torunuyum lafına , osmanlı mühürlerine bunların bu kadar basite indirgenmesine karşıyım..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim hep takıldıgım şu.. Osmanlı tabiki bizim eski devletimiz.Yeri geri gururumuz olur yeri gelir olmaz vs.. Ama ben osmanlı torunuyum demek çok saçma... Osmanlı torunu olmak için hanedanlıktan olmak lazım.Kan olması lazım birkere.Eğer o zamana gidip "ben osmanlı torunuyum" desen kelleni anında verirler eline... Halktan biri çıkıp ben osmanlı torunuyum dicek ha )) Geröek osmanlı torunları avrupada şu an google a "gerçek osmanlı torunları" yazarsanız bizden bile modern olan insanları görebilirsiniz.Burda ben osmanlı torunuyum diyen kişiler sadece osmanlı hükümdarlıgı altında yaşayan fakir halk olabilir ancak başka birşey değil , bulaşıkçı olarak bile almazlar saraya.. .Şu osmanlı torunuyum lafına , osmanlı mühürlerine bunların bu kadar basite indirgenmesine karşıyım..
    Bi caps vardı çok gülmüştüm. Aynı onu demek istiyorsun koyayım şuraya.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bunu nasil dersin ?!?!?! Ben OSMANLI TORUNUYUM,benim DEDELERIM GEMILERI KARADAN YURUTMUS,ben o neslin torunuyum !!!! Onlar sayesinde astik kestik viyana kapilarina dayandik biz !!!!! Yasasin buyuk padisahimiz Kim Jong-Un !!

Doblom'da ve ya bilimum aracimda Osmanli Tugram var ayikss.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka o neden biliyor musun.

Biri kendi savunduğu partiyi aklamak için gelip buraya 'Sizdi pirili iskirlik yiptiniz ririri' diyor. Diğeride senin savunduğun deden böyle böyle yapmış diyor.

Ortaya salak saçma bir muhabbet çıkıyor

Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye. Nerem düzgün ki demiş.

Türke sormuşlar neden saçmalıyorsun diye. Oda sen önce kendi koca götüne bak demiş.
    Abi bir şey soracağım, Sen verdiğin kaynağa ne kadar güvenebiliyorsun ? Bende yıllar evvel aynı şeyleri okuduğum için kendime de soruyorum ne kadar güvenli bir kaynak ?
    Konunun zaten arası s*kildi diye devam ettim. Burada bazı gerizekalılar var asimile olmuşlar belli ki zamanında bu ibne osmanlılar kılıçtan geçirmiş onları. Hemen havlamaya başlamışlar.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PKK lı biri okusa şu konuyu, nasıl başladığı nasıl devam ettiğini, zevkten dört köşe olur totosuyla güler!!! az bile yapıyoruz der, sadece kendi kendinizi imha etme sürecinizi hızlandırdık der...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bir şey soracağım, Sen verdiğin kaynağa ne kadar güvenebiliyorsun ? Bende yıllar evvel aynı şeyleri okuduğum için kendime de soruyorum ne kadar güvenli bir kaynak ?
    Konunun zaten arası s*kildi diye devam ettim. Burada bazı gerizekalılar var asimile olmuşlar belli ki zamanında bu ibne osmanlılar kılıçtan geçirmiş onları. Hemen havlamaya başlamışlar.
    Şimdi şöyle;

1. Ana dilim türkçe. Ben böyle roman okumayı sevmem. Tarih kitabı okumaya bayılırım. Okurkende hayal ederim o anlarda yaşadığımı. Alır beni götürür.

2. yabancı dil biliyorum. İngilizce. Genellikle türkçeleştirilen (tercüme edilen) değilde direk ingilizce olan kaynaklarda alır okurum. Merak ederim. şimdi bizim tarih bilimcileri böyle demiştir dur karşı tarafada söz verelim ne diyor diye.

Yani tam emin olmadan bişey paylaşmam. O resim minyatürleri bizzar osmanlı sanatçılar tarafından resmedilen minyatürler.

Hem türk kaynaklardan hemde yabancı kaynaklardan erişilebiliyor.

Türkler genelde göz önünde bulundurmuyor. Yeni nesil ataları hakkında yanlış düşünmesin diye. Biraz saklanıyor.

Kütüphanelerde (uni) ve internetten araştırılırsa direk buunup okunabilir.

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunun ne biliyomusun sadece inanmak istediğin kaynakları okuMak.

Sadece bu konudan ve sadece senden bahsetmiyorun biz toplum olarak GERÇEKLERE değil inanmak istediğimiz kaynaklara güveniyoruz

nitekim hükümetimizde bize inanmak istediklerimizden bahsediyor bizde inanip oyumuzu veriyoruz.hepsi bu
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hdpye barajı geçirtmek içindir bu iyimserlik numaraları.bakın bizim askerimiz yaralandı ama hdp koştu geldi vs. vs. bizimkilerde yer.
    hdp barajı geçerse tek başına hükümet olamaz akp. ama barajı geçemeyip bunun yerine mhp ve chp'nin oylarından alırlarsa, aha o zaman zıçtık.

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osmanlıyla akpyi ve o zihniyeti bağdaştıran kafa neyin kafasıdır acaba ? Bakın bakalım Osmanlı'da iç ayaklanma olmuş mu , olmuşsa karşılığı ne olmuş.Osmanlıyı çok sevdiğimden değil bu düşünce yapınızdan dolayı yazma gereksinimi duydum.Bir minyatürden dolayı Osmanlı gay olmaz.Bir namussuzdan dolayı Türkiye batmaz.

Ağrı olayınında sebebi sonucu bellidir.Pkk kurulurken mit destek verdiği gibi şimdi de birilerine akıl verebilir.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunun ne biliyomusun sadece inanmak istediğin kaynakları okuMak.

Sadece bu konudan ve sadece senden bahsetmiyorun biz toplum olarak GERÇEKLERE değil inanmak istediğimiz kaynaklara güveniyoruz

nitekim hükümetimizde bize inanmak istediklerimizden bahsediyor bizde inanip oyumuzu veriyoruz.hepsi bu
    Başkan ben Osmanlıda eşcinsellik olayını 3-4 sene evvel araştırdım. Yerli-yabancı kaynaklardan zaten biliyorum neyin ne olduğunu. Sen benim neyi sormak istediğimi anlayamamışsın sanırım.
    Osmanlı zamanın tümünde değil de, fetret devrinden daha sonra gerçekleşen hadiseler. 600 küsür senenin 100-200 senesi gibi..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=O-k5sVKnN7M

Siyasi geleceği ve ideolojisi tartışılır elbet ama böyle insanlara yani en azından askeri ve vatan sevgisi yüksek kişilere ihtiyaç var.

Konu taşmasın osmanlıcılıktan falan o yüzden koyuyorum bu kısa videoyu. 7 sene önce doğru olanı söylemiş Pamukoğlu

''Türkiye tasfiye ediliyor.''
    imzasız..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90lı yıllarda askerlık yapan bı abımız bana devletın pusu sonrası bunlara telsızden dedıgı bı kac cumleyı soylemıstı hala unutmam

analar cok asker dogurur ama helikopter veremez,bakın basınızın çaresıne.

bu devlete hala güvenen varsa bı an once uyansın o uykudan.

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konunun gidişatı:

Şu an 4. Sayfada konu ve tahminimce 7.-8. sayfada(olur da konu kapanmazsa) falan biri cikip "akp'yi sevmem ama bunun akp ile ne alakasi var?" , "akp'yi sevmem ama olayin asli su bu bla bla" diye vik vik leyenler cikicak. Aha buraya yaziyorum. Sonra herkes hurraaa o laflari soyleyene saldircak. Sonra pm leşmeler falan fıstık. Sırf ışığız.

Ve kapanış. Sonuc?

Siradaki konu gelsiiinnn....

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün dolar rekor kırdı, birine sordum 'ne düşünüyorsun' dedim, bana ben maaşımı tl alıyorum banane, iktidar işini bilir' dedi.
    Bu video'da kurmacadır, tape'lerde kurmacaydı zaten.

inş cnm.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda Osmanlı Devleti hakkında o kadar çok bilgisiz ama fikir sahibi insan var ki, neresinden tutsan elinde kalıyor. Gerçi haklılar... Osmanlı hanedanına mensup kişilerin ülkelerinden kovulması, Osmanlı Devleti yönetimine dair bütün belgelerin yakılması, çoğunun yabancı devletlere tarihi eser adı altında verilmesi... Ne yazık tarihimizi ve soyumuzu bize unutturmaya çalıştılar. Dedemin babası, bulgaristana hibe edilen devlet erkanını ilgilendiren önemli mektupları göz yaşları ile okumuş... Osmanlı Devleti'ni şuan anlatan en iyi kaynaklar yabancı kaynaklardır. Size tavsiyem azcık ilgileniyorsanız bu yabancı kaynakları okuyup anlamaya çalışın. Osmanlı hukukunun kusursuz işleyişin, vatandaşlar arasındaki hoşgörüyü ve daha bir sürü şey. Şuan zerresi olmayan bir sürü şey...
    men dakka dukka.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda Osmanlı Devleti hakkında o kadar çok bilgisiz ama fikir sahibi insan var ki, neresinden tutsan elinde kalıyor. Gerçi haklılar... Osmanlı hanedanına mensup kişilerin ülkelerinden kovulması, Osmanlı Devleti yönetimine dair bütün belgelerin yakılması, çoğunun yabancı devletlere tarihi eser adı altında verilmesi... Ne yazık tarihimizi ve soyumuzu bize unutturmaya çalıştılar. Dedemin babası, bulgaristana hibe edilen devlet erkanını ilgilendiren önemli mektupları göz yaşları ile okumuş... Osmanlı Devleti'ni şuan anlatan en iyi kaynaklar yabancı kaynaklardır. Size tavsiyem azcık ilgileniyorsanız bu yabancı kaynakları okuyup anlamaya çalışın. Osmanlı hukukunun kusursuz işleyişin, vatandaşlar arasındaki hoşgörüyü ve daha bir sürü şey. Şuan zerresi olmayan bir sürü şey...
    kim Osmanlı'yı neden inkar etsin? tabii ki çoğumuzu atası dedesi Osmanlı sancağı altında yaşamış savaşmış... Ne yapalım peki, Paris'ten Londra'dan, Milano'dan çağırıp, Osmanoğullarının torunları Jonathan ile Michael'a ülkeyi mi teslim edelim? bana 150 sene önceki yönetimin iyi olduğuna kim inandırabilir? keza şimdi iyi idare edildiğimize beni kim inandırabilir? olay her zamanki gibi saçma sapan yerlere gitti!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)